Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 825
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ами градината и морето са от страната на Веселата уличка; от страната на главната улица няма нищо -  улица, тротоар и над него са терасите на стаите.

# 376
  • Bulgaria
Ами градината и морето са от страната на Веселата уличка; от страната на главната улица няма нищо -  улица, тротоар и над него са терасите на стаите.

Разбирам.Аз помислих че главната улица е друга.Значи правилно съм се ориентиала.Благодаря Simple Smile

# 377
  • Русе
Здравейте! Препоръчайте мим хубав хотел на брега. Не сме ходили в Созопол и не мога да преценя. С малко дете на 3 год. сме.

# 378
На кой бряг?Simple SmileСтария, Новия град, Буджака?

# 379
  • София
Созопол с номинация за най-желана дестинация през 2015:

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/sozopol-e-sred-naj-zhela … i-za-2015-6030433

Миналата година пропуснахме, за съжаление, но дано тази успеем да отидем на моренце в Созопол:)

# 380
Това с номинацията е супер абсурдно според мен, но явно има хора, които харесват града въпреки ужасяващия му упадък.

# 381
Това с номинацията е супер абсурдно според мен, но явно има хора, които харесват града въпреки ужасяващия му упадък.
Номинацията не е за вида на града, а за архитектурно-историческо наследство.

# 382
А, за стените, които изградиха последните години и упорито ги представят за антични, разбирам:)

# 383
Е аз пък се радвам, че БГ може да се похвали с такива успехи, не е добре да злословим, а да се гордеем!

# 384
  • Русе
Не сме ходили в Созопол и нямам на представа кой плаж  да е хотела! Дайте ми съвет!

# 385
Аз не злословя, това са фактите, градът се превърна в гетото на Черноморието. Клоака.

# 386
  • София
Vergia, доста крайничко. Особено последната дума. Хайде няма нужда.  Stop

ivkon77, може да ходите на плаж на няколко места. Златна рибка - Градина (това е големия плаж между Черноморец и Созопол), Централният плаж (той е най-малкият и най-населен, намира се до градската градина и Стария град), плаж Хармани (той е относително голям, в пиков сезон е много пълен, там ходят хората от Новия град и началната зона на Буджака), плаж Каваци-Смокиня-Грийнлайф (бивш Веселие) - той е на 2 км от Созопол - много голям (като Златна рибка-Градина) и хубав. Вече зависи дали сте с дете, дали ви се ходи пеш или не, искате ли да сте по-близо до цивилизацията или не. Иначе на всички от горепосочените има хотели, които са точно до пясъка и морето.

На началната страница сме постнали ориентировъчна информация за самия град и местата. Има и карти. Копирам ти линка към една: http://tinypic.com/view.php?pic=35l9gr8&s=6#.VL_JCy5eZKo

# 387
Здравейте търся мнение за Арт Комплекс Анел намира се в местноста Буджака , м за храана обслужване и тн. много благодаря предварително

# 388
Здравейте, спряла съм се на хотел на Централния плаж и видях, че около него има два ресторанта и мисля, че единия беше винарна, а другия механа, която помня, че се казваше ,,Българи" , та искам да ви попитам за мнения, преживявания, препоръки...??

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 15:42 от mariaddd

# 389
Здравейте! Препоръчайте мим хубав хотел на брега. Не сме ходили в Созопол и не мога да преценя. С малко дете на 3 год. сме.

Щом сте с малко дете, избери хотел на "Златна рибка" - това е най-хубавият и безопасен плаж за деца. "Блу Ориндж", "Созополи", "Лагуна Бийч"... някой от тази редица.

Общи условия

Активация на акаунт