Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 745
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • France
Момичета, влизам с нестандартно питане:
Ще има ли възможност някоя от вас да ни вземе с дъщеря ми от Созопол за София в четвъртък, като, естествено ще си платя.

# 676
Писи-Миси, ако имаш фейсбук, виж в тази група.
https://www.facebook.com/groups/170166326408823/?ref=bookmarks
Много хора пътуват по този начин.

# 677
  • France
Ние така пристигнахме до Каваците. Но, от тук е по-сложно.
И затова реших да пиша в темата, току виж извадим късмет.
Иначе, водата е разкошна, не е лудница. За втора поредна година почивам в този хотел, при положение, че само на 30 км от тук имам каравана  Laughing

# 678
  • София
Здравейте! Понеже няма нова тема за Созопол или поне не видях, ми се иска да попитам тук. С дете на 4 год сме, искам да отидем в Созопол, когато е Детския фестивал, който тази година е от 22.06-26.06. Детето умира за такива неща и затова Simple Smile Та на въпроса- трябва ми квартира или апартамент,може и хотел,евентуално близо до сцената на този фестивал. Много пеш няма да можем да вървим, защото съм бременна. Иска ми се да ходим и на плаж, който става за деца, а както четох Хармани бил дълбок. И не на последно място проблема с паркирането. Има ли въобще хотел или апартаменти под наем, където да има паркоместа и да може да ходим на някой по-отдалечен плаж, съответно като се приберем да има къде да паркираме. Другият вариант е хотел на плажа, а да има поне влакче до този Фестивал. Ще съм благодарна на всякакви идеи Simple Smile

# 679
Не знам за кой точно Фестивал пишеш, защото цяло лято в Амфитеатъра текат фестивали. Но се сещам за един детски международен, който е точно в края на юни. Така или иначе, явно имаш предвид Амфитеатъра, който е с центъра на града. Тоест в Стария град. Няма транспорт между Стария и Новия град. Влакчето пътува между Санта Марина( комплекс на няколко км. от Бургас на север) и стига до Буджака,Каваци и Грийнлайф, което е в другата посока на Юг от брега. В самия Созопол има една спирка, това е площад Черно море в Новия град, но няма никаква връзка с амфитеатъра. Значи трябва да си на квартариа в Стария град, но по-добре в самото му начало за да сте близо хем до Амфитеатъра, хем до Централния плаж. Относно паркирането, целият стар град е затворен за коли лятото(централните улиц и всички коли минават по един-единствено път покрай пристанището, откъдето евентуално могат да стигнат до заобиколните улички, които са малки, тесни, еднопосочни и е ужас за шофиране.

# 680
  • София
Благодаря ти за отговора. Точно детския международен фестивал имах предвид. Знам,че сцената е в стария град, затова и питах за транспорт или влакче от някой хотел евентуално. Другия вариант, за който се сещам е да сме в хотел на плажа, а да ходим примерно 2 пъти до фестивала с колата (съответно там има платени паркинги, доколкото помня). Ще погледна тоя Грийнлайф, четох назад, че го хвалите.

# 681
  • Монтана
Някой знае ли самостоятелна вила в Созопол?

# 682
Може ли да ми препоръчате,нещо близо до плажа.С малко дете на 3 годинки сме.

# 683
  • Пловдив
nimfi4ka, разстоянията в Созопол не са никак големи. Препоръчвам да си намерите стая из улиците с имена на планини, там има и къде да се спира.До Амфитеатъра ще ви е 10-тина минути максимум.

# 684
Лятна буря, жената е бременна и с малко дете PeaceКато се има предвид, че фестивалът е след 4 месеца пък съвсем ще й е трудно. Тези улици с имена на планини трябва да се катерят всеки ден в жегата.

# 685
  • Пловдив
Да, прочетох, че е бременна. Но ако са някъде в ниската част, не мисля,че ще е проблем.

# 686
  • Пловдив
Дами, някаква информация за "Шарената къща" на Каваци?
Нищо не откривам.

# 687
Момичета, извинете за това, че пиша без да чета, но ме интересува конкретно дали имате информация - дали работи детската млечна кухня в Созопол? Навремето имаше перфектни отзиви за нея, знаете ли как е сега? Благодаря ви предварително Simple Smile) Heart Eyes

# 688
Работи, разбира се, нали и в Соозопол живеят деца Simple Smile

# 689
Здравейте! Пресни мнения за Аполония ризорт има ли? Четох отзиви в Букинг. Май има проблем с паркирането. И като че ли остава извън града този хотел. newsm78 С плажната зона как стои въпроса? Таксите за чадър и шезлонг са си високи. Дали има свободна?

Общи условия

Активация на акаунт