Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 818
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • България
Един познат разказваше, че е почивал на Каваци, в комплекс на плажа и било много хубаво. Сетих се само за Пясъчни лилии, но явно не е.

# 136
Flowertot, може л и да кажеш малко повече за тази кухня. И ние сме с дете и ще ми е много полезно ако мога дасе възползвам. Поне нея да не я грижа за храната. Ние ще сме от 23.08 до 30. 08.
Как става записването? Как работят? Проблем ли е, че ще се взима само една седмица? Менюто само от понеделник  до петък ли е?
И някой друг ако знае може да сподели повече инфо. Благодаря предварително.  bouquet
Това е държавна кухня, ето и линк http://dete-na-more.hit.bg/с координатите им.Няма проблем даже и за 5 дена да си , но си плащаш като на частно 4лв на ден ( демек ми каза имат картончета които не се ползвали и те ни дават храна ,но трябва да се обадиш предварително , за да знаят от кога до кога искаш храна за бебето. Само в неделя нямат кухня.

# 137
  • In the shadows of my mind
Здравейте момичета Simple Smile Чета ви от известно време и по препоръка от познати решихме тази година да идем до Созопол. Една колежка ми препоръча тази къща за гости, aко някой може да даде някакво мнение ще съм благодарна Simple Smile

# 138
  • Пловдив
Josellyn, за самата къща не мога да дам мнение, но предвид местоположението ѝ, няма да стигате много бързо до плажа.

# 139
Flowertot, много ти благодаря.  bouquet  bouquet   bouquetНямаш представа колко ме улесни, че моите манджи въобще не ги яде. А и няма да мога да й направя толкова разнообразно меню. Peace

# 140
  • България
рових рових в нета и вече си имаме резервация за 21.07
до плажа на първа линия ще сме
искам да ви питам момичета до равадиново с автобус може ли да се отиде

# 141
  • In the shadows of my mind
Момичета,
Да ви попитам, ако имате по-детайлна информация, относно някакъв транспорт, който може да ни отведе до Каваци или Смокиня. Видях на първата страница, че са пуснали влакче. Някой има ли представа какво точно представлява, в колко часа тръгва и кога се връща, или циркулира регулярно на някакво определено време... От къде в Созопол мога да го хвана това, къде минава?

# 142
Момичета,
Да ви попитам, ако имате по-детайлна информация, относно някакъв транспорт, който може да ни отведе до Каваци или Смокиня. Видях на първата страница, че са пуснали влакче. Някой има ли представа какво точно представлява, в колко часа тръгва и кога се връща, или циркулира регулярно на някакво определено време... От къде в Созопол мога да го хвана това, къде минава?

Влакчето пътува от Санта Марина до Смокиня през половин час, наобед има почивка мисля от 12.30 до15.00 часа. Спира в Созопол в центъра на Новия град, където пристигат автобусите от София. Билетчето е 2 лв. без значение далу е възрастен или дете.

# 143
Здравейте. Ако някои има информация, би ли споделил, за хубави стаи/квартири за 2 човека, със собствен санитарен възел? Хубави имам впредвид да са чисти, сравнително нови мебели и да има тераса. Доста сайтове разгледах, но по снимки не навсякъде мога да се ориентирам. Планувам ходене до Созопол за 3 нощи, началото на август и стана ненадейно, затова не съм подготвена от по-рано. Също така цената ако може да не е повече от 40 лв. на вечер за стая. Благодаря предварително.

# 144
Да споделя и аз Mr. Green
Ние бяхме на Каваци в хотел Южна Перла.Противно на всичко изписано за него, хотела беше чудесен!Персонала беше много вежлив, стаята се почистваше всеки ден, кърпите се сменяха на 2дни.В хотела почти нямаше българи, само руснаци.Басейна също беше много чист.Идеален за семейства с деца.
Хотелът се намира на прекрасно место, направо върху дюните.Плажа пред хотела е свободна зона, беше много чист, нямаше много хора , да кажем на 30% процента от капацитета му.
В ресторанта на хотела готвеха много вкусно, но и цените си ги бива Grinningг
Общо взето всичко беше ок в Каваци,ноооо Созопол-новия град, определено не е по вкуса ми!Задушно, бутащи се хора, чалга, мръсно....едва одържах сина ми да не го изгубя!
А Стария град определено си изгубил чара.Последното ми ходене там беше преди 10тина години и беше много красиво.Почти всяка вече се разхождахме там, намерихме и добър ресторант, но цялата галамация с колата ми дойде в повече.
Та това е моето впечатление, определено останах разочарована от Созопол(но пък очарована от тишината и спокойствието на Каваци) , но може би защото ние от 9-години почиваме само по островите на Гърция и идеята ми за почивка определено не е същата като на почиващите в това българско градче.

Пожелавам на всички хубава и ползотворна почивка  bouquet

# 145
Здравейте момичета. Hug Има ли някой в момента в Созопол, да каже как е времето там? Днес четох за наводнения в Приморско.  Shocked

# 146
Здравейте момичета. Hug Има ли някой в момента в Созопол, да каже как е времето там? Днес четох за наводнения в Приморско.  Shocked

Валя и трещя цяла нощ, но преди 15 минути небето се проясни и сега има леко слънце. Върви към оправяне. Няма наводнения.

# 147
Благодаря за информацията.  Hug

# 148
Здравейте! След 2 дни заминаваме за Созопол, но без изхранване. Ние сме двама възрастни, 1 тийнейджър и дете на 8г. Нямаме много пари за харчене, за това искам да питам къде по-евтино навън може да се храним.Ще бъдем в стария град.Интересува ме и дали има някъде да се продава пържена риба за вкъщи, но прясна. Купували сме така в пластмасови тарелки, но не в Созопол. Имаше също и картофи. Кой плаж бихте препоръчали?

# 149
Пътя до Созопол в затворен пред к-г Златна рибка, задръствания има от Бургас по целия път. Ако ще пътувате изчакайте до довечера, не вали вече и ще се изтече водата, която в заляла пътя пред бензиностанция Петрол.

Общи условия

Активация на акаунт