Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 791
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Пътя до Созопол в затворен пред к-г Златна рибка, задръствания има от Бургас по целия път. Ако ще пътувате изчакайте до довечера, не вали вече и ще се изтече водата, която в заляла пътя пред бензиностанция Петрол.

Ние пътуваме и трябва да завием точно на тази бензиностанция, чудя се ако тръгнем след няколко часа дали ще стане да минем, просто нямаме други дни за почивка това лято и или сега, или изобщо няма да почиваме!

# 151
Отвориха пътя, но големи са задръстванията, до довечера сигурно ще се нормализира движението. Дано нв почне да яали пак!

# 152
Отвориха пътя, но големи са задръстванията, до довечера сигурно ще се нормализира движението. Дано нв почне да яали пак!

Hug Нямаш си на представа колко ти благодаря за информацията. Вероятно ще тръгнем и на място ще видим какво правим!

# 153
  • София
Мъ℘♥Мяɣ,
Надявам се докато стигнете всичко да е наред и да изкарате незабравима почивка и да случите на хубаво време. И разбира се - чакаме коментари за всичко.
Ние сме август месец на Каваците, и дотогава се надявам да добия представа за хубавите места, които си заслужава да посетим, защото Созопол си го спомням отпреди 10 години.

# 154
Ние сме резервирали от понеделник. До неделя го дават да превалява, а от понеделник да е слънчево, но около 30 градуса. Какво става тази година не знам, но лятото си мина, а дъждовете не спряха. Sad Температурите са все около 30 градуса средно за страната.

# 155
  • България
момичета от созопол да ли има автобус до равадиново и до замъка как се стига

# 156
Мен ме интересува има ли автобуси до Черноморец?

# 157
Пристигнахме, пътува се спокойно, няма трафик. Има залят участък преди самия град, има и патрул на КАТ, минаваш малко на своя глава, но се минава, ние сме с ниска кола и минахме  Peace Има заливания при Блу Ориндж, плажът не можахме да видим, преди това има голяма локва и няма минаване  Crazy, може би утре ще успеем и ще пиша как е  Peace По пътя за самия град има отнесени участъци от асфалт и кал, но пак се минава без проблем, малко повече внимание  Wink Успех на всички пътуващи, според мен ситуацията е нормална, вече за плажа нямам гаранция как ще е, морето по мое мнение няма да става за къпане. Лошо само, че на хотела му е доста малък басейна, ще сме в задушевна обстановка, ако плажът не става  Laughing

tuturutka1, Elinor75   bouquet

# 158
Тези от вас, които са морски чада имат ли впечатления след предишни подобни бурии и наводнения, морето до колко дни би могло да се очисти от вероятната канална придошла в него вода и съответните животинки? Разбира се, в случай, че няма повече последващи такива. Мисля да отменям и анулирам резервация на Каваците в Грийн Лайф от 28.07 главно заради децата.

# 159
Тези от вас, които са морски чада имат ли впечатления след предишни подобни бурии и наводнения, морето до колко дни би могло да се очисти от вероятната канална придошла в него вода и съответните животинки? Разбира се, в случай, че няма повече последващи такива. Мисля да отменям и анулирам резервация на Каваците в Грийн Лайф от 28.07 главно заради децата.

Най-много до седмица и ще се изчисти водата, спокойно може да не анулирате резервацията. А щом сте на Грий лайф там няма как и много да е замърсена водата, плажът е много голям на Каваци, в морето се е оттекла предимно дъждовна вода. Аз там ходя на плаж и ще пиша как ще е този уикенд.
Иначе времето е хубаво тази вечер, няма и вятър, чак е задушно. До Черноморец си има автобуси на всеки половин час, до Равадиново са само три пъти дневно-сутрин, обед и вечер, но не знам точните часове.

# 160
Elinor75 и ние мислим да ходим на плаж на Каваци, така че твоята информация относно плажа и морето, много ще ни е от полза. Hug

# 161
Elinor много благодаря за инфото, вдъхна ми надежда. Ще чакам да кажеш положението след уикенда, но ще те послушаме.

# 162
  • София
Момичета, има ли автобуси Созопол-Приморско?

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 13:50 от Малката Ида

# 163
Здравейте ! Последният път в който, летувахме в Созопол отседнахме във вила "Криста" ( http://vila.bg/villa-krista-1470.html  )  . Вилата е чиста и хубава, всичко беше ново и поддържано със старание. Вилата е отдалечена от калабалъка .Самият град ми изглеждаше запуснат и доста мръсен за съжаление. За 3 почивки Созопол , 2 пъти се сдобивам с чревен грип Sad.
Иначе старата част е много красива, но за момента не плануваме да посетим градчето отново. Жалко, че не се влагат повече пари за поддръжка на прекрасните ни градчета Sad.
Приятна почивка на всички !

# 164
Всичко е наред в Созопол ,нито е спирал ток ,ни вода  Grinning Трещя мноооого здраво ,но мина до другия ден на обяд ..Обстановката с пътя е нормализирана вече ,така казват местните -аз не съм минавала..
Влизам да похваля един ресторант Рибари на пристанището на крайбрежна мисля ,че се казваше улицата ..не са чак много големи порциите-280 грама някъде(за който предпочита големи грамажи правя това уточнение) ,но много вкусно приготвена и риба и рибената им  чорба е веднъж и другите им ястия ..В новия ресторант  в началото на пристанището,на който пуснах снимка цените са им  доста солени ..рибена супа за двама 36 лв Crazy,все пак сме в БГ .. Crossing Arms.,много ми се видяОтделно само супичка рибена е по 8 лева Crazy Crazy
 Иначе има и още един китайски Созополис -този ,който е по-навътре (без гледка -нямат маси до морето и може да се объркате и да седнет на другия ,който е по скъпия ,но готвят по-хубаво)Та ,този Созополис е  доста по-евтин , но за съжаление не ми харесаха техните ястия ..Доста от зеленчуците си бяха направо сурови и така нататък..Тортички ходих да ям на сладкарничка до аптеката в стария град ама си е..ло мамата от към цена на тортичките ..едно парче 4.50 лв  Laughing,баклавички миниатюрните са по 2лв малко по големите с апо 3лв..тапанари с една дума LaughingТа за сега е това ,което се сещам ..по плажа днес имаше много хора вече ..на свободните зони е фраш абсолютен ,но на платените чадъри си е ок ..

за водата да кажа също ,къпи си се народа сериозно,че и от вчера след пороите даже имаше луди ,които си се къпят и хич не им дреме..малко е по-мътна е водата по моя преценка ,но не е нещо ужас до утре вече ще си е савсем ок Peace

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 17:07 от Витаминче

Общи условия

Активация на акаунт