Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 763
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Somewhere far away
имате ли мнение за това място:

http://rezervaciq.com/%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0% … D0%BF%D0%BE%D0%BB

# 256
Миналата година бяхме отседнали в безобразна квартира - стая 2х3 с баня и тоалетна с миниатюрни размери. За "удоволствието" платихме 30 лв за двамата.
Тази година, понеже съм бременна и ми пука повече къде ще спя, ще отседнем в къща Алексиеви. Хареса ни на снимка, дано наистина е хубаво.
По принцип не харесвам на Созопол лудницата, но вечер е красиво и приятно, пък и си има някакъв чар.

# 257
Тази година много рано излезе типичния за август вятър, доста голямо вълнение има и духа неприятно.

# 258
  • Пловдив / София
По стечение на обстоятелствата бяхме две вечери в Созопол.
Значи, чудя се как може да се почива в този град. Ужасно пренаселен и наблъскан.

Хотелът, в който бяхме отседнали Мариана, не го препоръчвам. Уж си бяха лепнали две звезди, но не беше особено чисто. Прозорецът на банята със стара дограма. Душът пръскаше. И в целия хотел нямат един оборотен сешоар, от най-евтините да ти дадат, като питах. Даже и в Къщите за гости имат.

За заведения: ние едната вечер седнахме на арменския р.т Античният кладенец. Макар и малко по-скъпо, но е вкусно.
Бих препоръчала и дажз бара Мишел в Старияя град. Мн. приятни два часа прекарахме там.

Иначе градът е хубав. Но не може да наблъскаш хотел до хотела и да няма къде да си оставиш колата. Не може две кафета от някаква непретенциозна кръчма да струват 4,40лв. Не може на будка за закуски да ти таксуват пудрата захар по 0,10лв. Направо прекаляват.

# 259
За заведения: ние едната вечер седнахме на арменския р.т Античният кладенец. Макар и малко по-скъпо, но е вкусно.
Бих препоръчала и дажз бара Мишел в Старияя град. Мн. приятни два часа прекарахме там.
Какви са цените на тези две места?

# 260
  • Пловдив
Вече от доста години изневеряваме на българските курорти поради пренаселеността им, тази седмица обаче мислим да отскочим за няколко дена до Созопол,  набелязала съм хотелите Логарето и Мартинез, моля някой ако има впечатления за тях  да ги сподели.

За хапване ми препоръчаха Парадайс Бей и Мелницата.

# 261
  • тук-там
....набелязала съм хотелите Логарето

ЛогаТЕро без резервация.....трудна работа. Аз лично много го харесвам - малък хотел, приятно обзавеждане и тих и спокоен басейн. По принцип в хотела рядко има деца и е ......уютно.

За Мартинез - за мен си е кич, но ако обичате олл....Цените му са неоправдано високи.

# 262
  • София
Wild_rabbit, +1

# 263
  • София
Някой знае ли възстановени ли са  корабчетата, които плуват по Ропотамо newsm78

# 264
Някой знае ли възстановени ли са  корабчетата, които плуват по Ропотамо newsm78

За корабчетата по Ропотамо не знам, едва ли толкова бързо са ги оправили, но ние си наехме лодка и си направихме много приятен тур около Созопол и островите. Лодката се казваше Даниела и според капитана й с нея са пренесли мощите на Св. Йоан от остров Св. Иван до Созопол. Взех телефона на човека - ако някой се интересува, ще му го пусна.
По-късно ще вляза да дам подробни отзиви, защото сега съм на работа, но в резюме - времето по морето е много по-хубаво, отколкото във вътрешността на страната, водата около Созопол вече е чиста, цените са като за руснаци, а пътят е нормално натоварен и вече много по-безопасен (без насрещно движение).

# 265
  • Пловдив
Wild_rabbit, благодаря ти за мнението, резервирах през букинга три нощувки за хотел Логатеро, стори  ми се най-добрия избор според нашите критерии.

# 266
  • София
Ще чакам подробности за опциите за посещение на островите в района .

# 267
  • Пловдив / София
Какви са цените на тези две места?

За ресторанта е относително. Все пак зависи какво ще поръчаш. Салатата табули, напр. си беше 6лв. Мисля, горе-долу така върви, но беше доста щедра порция. От др. страна имаше някакъв деликатес за 35лв., патешки дроб, с нещо си.
Има и по-средни цени. Не е безбожно, но е идея по-скъпо от някоя др. кръчма.

Иначе в джаз бара цените на напитките са по 1-2лв. отгоре, отколкото съм свикнала. От 22,00ч. нататък има и 3лв. вход за живата музика. До края на август имаше различни изпълнители.

# 268
Благодаря, fam.

# 269
Здравейте Simple Smile Може ли да ми препоръчате хотел до плажа, на нормални цени Simple Smile Търся нещо за началото на септември, но т.к. никога не сме почивали в Созопол, ще съм ви благодарна, ако ми помогнете за избор на хотел  Hug

Общи условия

Активация на акаунт