Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 896
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Здравейте на всички! Вчера и аз успях да си резервирам двуседмичната ни почивка в любимият ми Созопол от 1 август живот и здраве сме там с моята половинка,ходим от много години в едни и същи прекрасни хазаи в старият град на улица Кирил и Методи,къщата ни е на 2 минути от плажа и на 1 минута от центъра.Желая на всички вас едно незабравимо лято в слънчев Созопол  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 421
Здравейте! Тази година сме планирали да отседнем в Созопол. Включвам се в темата.

# 422
Здравейте тази година решихме да почиваме в Созопол и искам да попитам за някакви мнения за това място Созопол Дриймс Апартаменти ?

http://www.booking.com/hotel/bg/sozopol-dreams.bg.html?aid=32317 … total;ucfs=1&

# 423
Здравейте на всички. От доста години ходя в Созопол на море и винаги съм оставала доволна. Тази година за първи път ще водим и сина ни, та заради тази промяна решихме да отседнем на Каваците, в едно малко хотелче на плажа, за да ни е по-удобно с детето. Все пак не искаме да разнасяме всичките му принадлежности из малките улички на Созопол. Хотелът, в който направихме резервацията ни се казва Марина. Искам да попитам някой бил ли е в него и може ли да сподели впечатления. Също ако можете да ми дадете някаква информация за ресторанта към хотела, защото когато си направих резервацията специално попитах дали има ресторант и ме увериха че има и дори е ремонтиран миналото лято, но от снимките в сайта на хотела не придобих такава представа. Ако някой има както да каже по въпросите ми, ще съм много благодарна. Приятно лято на всички и незабравима почивка в прекрасният Созопол. 😊
Хотела за който питаш на Буджака ли се намира ? Света Марина ли се казва?

# 424
Здравейте на всички. От доста години ходя в Созопол на море и винаги съм оставала доволна. Тази година за първи път ще водим и сина ни, та заради тази промяна решихме да отседнем на Каваците, в едно малко хотелче на плажа, за да ни е по-удобно с детето. Все пак не искаме да разнасяме всичките му принадлежности из малките улички на Созопол. Хотелът, в който направихме резервацията ни се казва Марина. Искам да попитам някой бил ли е в него и може ли да сподели впечатления. Също ако можете да ми дадете някаква информация за ресторанта към хотела, защото когато си направих резервацията специално попитах дали има ресторант и ме увериха че има и дори е ремонтиран миналото лято, но от снимките в сайта на хотела не придобих такава представа. Ако някой има както да каже по въпросите ми, ще съм много благодарна. Приятно лято на всички и незабравима почивка в прекрасният Созопол. 😊

Не, има предвид малък семеен хотел Марина на Каваци.

# 425

Не, има предвид малък семеен хотел Марина на Каваци.
Да, става въпрос точно за едно малко хотелче на Каваци. Намира се точно на плажа.

# 426
  • Варна
Здравейте, планираме ходене до замъка в Равадиново тази събота и неделя и се чудим къде да отседнем за една нощувка /клоним към Созопол с оглед на това, че е съвсем близо, а и там има къде да се разходим и да похапнем/. Препоръчайте хотел или къща за гости, където сте отсядали за една нощ, на прилична цена и без това ще се приберем само да се наспим. С пожелания за слънчево и пълно с емоции лято.

# 427
  • София
MariankaMimi85, миналата година почивахме на Каваци за пръв път от мноого лета насам.
Този хотел наистина е на самия плаж, до СВ. Никола. Семейството, с което се запознахме на Каваци, беше отседнало в Марина и бяха много доволни от обслужването. Но всеки сезон е различен - ако се смени персонала всичко може да бъде наопаки. На Каваци вечер няма какво да се прави, така че най-близкото място за развлечения за деца е Созопол с влакчето, което вечер в посока града е винаги пълно още от Грийн Лайф. Ние ходехме пеш на отиване, и понеже последното влакче от Созопол беше в 10 или 10:30, не ни се препускаше да го гоним и се прибирахме с такси.
Но плажа е....разкош!

# 428
Благодаря ви за отговорите. Надявам се да останем доволни и да си изкараме добре. Ще пиша щом се върнем, за да дам отзиви. 😀

# 429
  • Някаде там
Има ли прилични бунгала на къмпинг Каваци. Досега не съм ходила там. Питам защото обмислям къде да отидем тази година. С две малки деца сме - на 2 и 6 и ще искам да сме близо до плажа.

# 430
  • София
Бунгалата в самия къмпинг Каваци са много зле. Самият къмпинг обаче добре го поддържат. Там ходят основно хора с каравани и палатки. В съседния Смокиня има 2-3 бази с бунгала и каравани, които се отдават под наем.

# 431
  • София
Здравейте,
някой има ли впечатления от хотел Калисто?
Благодаря!

# 432
tuturutka1, на плажа на Каваци има ли много хора през август? Никога не сме ходили там. Има ли чадъри, има ли зона без чадъри? И последно, с влакчето къде трябва да се слезне, то сигурно има конкретни спирки.

# 433
  • Пловдив
На Каваци има от нормално към сравнително малко хора на плажа.В сравнение с плажовете на Созопол си е рай Laughing Има и чадъри,има и места без чадъри.Влакчето само си спира винаги там.На първата спирка.

# 434
На Каваци е ужасно, влакчето е претъпкано, да има места на плажа но като цяло това е по скоро някаква изоставена зона, преди години видях как хората живеят на  палатки и бунгала , за двама човек след храсти от трева и тръни, и вместо врата на входа на бунгалото има смотано мръсно перде. Тоалетна и баня са общи но разделени -мъже, жени, на входа преди плажа видях дори нещо като изоставен и рухнал стар басейн. Над самия плаж имаше ресторант голям но никак не приветлив, друго в едната част имаше изоставени бунгала, боклуци, повечето изглеждаха като след пожар , на плажа няма  къде да се измиеш.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт