Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 931
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Мисля,че обсъждаме плажа,а не безотговорността относно самия къмпинг.Да, бунгалата са кофти,но много хора си ходят с каравани и палатки и щом стоят по цяло лято, значи им харесва. Това си е начин на живот, който не бива да се отрича,поради неразбиране. Аз също си предпочитам удобствата на хотел/къща за гости, но много ме кефят хората,отишли с децата си на къмпинг. Супер спокойни са и се отдават на релакс.
Плажът си е хубав, не е пренаселено(изобщо!), водата е чиста. Заведенийцата са нормални и приятни. Винаги сме си намирали място на влакчето, друг път сме ходили с кола, когато сме били повече хора.

# 436
  • при моите любими
На Каваци е ужасно, влакчето е претъпкано, да има места на плажа но като цяло това е по скоро някаква изоставена зона, преди години видях как хората живеят на  палатки и бунгала , за двама човек след храсти от трева и тръни, и вместо врата на входа на бунгалото има смотано мръсно перде. Тоалетна и баня са общи но разделени -мъже, жени, на входа преди плажа видях дори нещо като изоставен и рухнал стар басейн. Над самия плаж имаше ресторант голям но никак не приветлив, друго в едната част имаше изоставени бунгала, боклуци, повечето изглеждаха като след пожар , на плажа няма  къде да се измиеш.  Confused

За съжаление има и занемарени бунгала, но има и доста хубави неща там. Плажът е един от най-добрите на българското черноморие. Да не споменавам, че миналата година имаше и големи и скъпи каравани, които са на цената на тристаен апартамент. Новите бунгала на Форд Нокс са много хубави. Там има и ремонтирани хубави бани и тоалетни. Надявам се в скоро време, някой да инвестира в това място, защото си заслужава.

# 437
  • София
Не мога да кача снимки. Исках да покажа от миналата година, но не става. И в друга тема пробвах да кача снимки, но не успях, може да има проблем в момента.
Абсолютно подкрепям cydonia .

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 16:54 от tuturutka1

# 438
Здравейте на всички. Тази година и ние решихме да почиваме в Созопол. От десетина години не сме ходили там. Направих резервация в хотел "Аполония ризорт". Някой има ли впечатления от него, и ако е да, ще се радвам ди ги сподели. Благодаря много. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 439
  • София
MariankaMimi85,, можеш да видиш Марина на плажа.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ето го стария неприветлив ресторант, зад който е къмпинга.
Скрит текст:
Скрит текст:
Населеността на плажа е от края на август 2014 г. след обяд.
Ние пък бяхме в това хотелче, което на първата снимка се пада над дърветата вдясно.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 440
Здравейте на всички. Тази година и ние решихме да почиваме в Созопол. От десетина години не сме ходили там. Направих резервация в хотел "Аполония ризорт". Някой има ли впечатления от него, и ако е да, ще се радвам ди ги сподели. Благодаря много. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

През агенция ли резервира или прец букинг, би ли споделила малко повече за период и цена?

# 441

През агенция ли резервира или прец букинг, би ли споделила малко повече за период и цена?

През booking е резервацията за края на юли. Една седмица около 1500 лв. с включена закуска. Но продължавам да се питам дали е ок, понеже за пръв път ще ходим там. Иначе много прилично изглежда, със собствена плажна ивица... ам не знам Simple Smile Помагайте Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 442
ако някой е ходил и на смокиня, моля да сподели. както и на градина, ама той е по-далеч от созопол и темата де Wink

# 443
  • Пловдив
Смокиня си е продължение на Каваци(поне що се отнася до плажната ивица).Един и същи залив.

# 444
  • Bulgaria
http://pochivka.bg/o-16507-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D1%81%D1%82%D0%B8

Имате ли впечатления от този хотел?

# 445
  • СОФИЯ

През booking е резервацията за края на юли. Една седмица около 1500 лв. с включена закуска. Но продължавам да се питам дали е ок, понеже за пръв път ще ходим там. Иначе много прилично изглежда, със собствена плажна ивица... ам не знам Simple Smile Помагайте Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Имаш предвид комплекса, който е на плажа на Градина?

# 446

Имаш предвид комплекса, който е на плажа на Градина?
доколкото зная комплекса е на Царския плаж.

# 447
  • СОФИЯ
Да, значи е същото. 7 години по ред почивахме в св.Никола, който е в началото на плажа, по-близо до Черноморец. Сега за първа година ще сменим с този Аполония ризорт. Виждала съм го само отвън, мисля че му е втори сезон. По снимки и описание изглежда една идея по-луксозно от св. Никола, а самият той си е ОК. Собствен плаж няма, чадъри и шезлонги на плажа се заплащат, но самите чадъри са от тези сламените, аз ги харесвам повече. Ще сме там от 06.07 за две седмици, ще пиша като пристигнем. Виждам, че ти си в края на юли, т.е. ще дам иф преди това, но се записах да следя темата, в случай че някой друг преди това поразкаже.

# 448
Да, значи е същото. 7 години по ред почивахме в св.Никола, който е в началото на плажа, по-близо до Черноморец. Сега за първа година ще сменим с този Аполония ризорт. Виждала съм го само отвън, мисля че му е втори сезон. По снимки и описание изглежда една идея по-луксозно от св. Никола, а самият той си е ОК. Собствен плаж няма, чадъри и шезлонги на плажа се заплащат, но самите чадъри са от тези сламените, аз ги харесвам повече. Ще сме там от 06.07 за две седмици, ще пиша като пристигнем. Виждам, че ти си в края на юли, т.е. ще дам иф преди това, но се записах да следя темата, в случай че някой друг преди това поразкаже.
Благодаря ти. Ще чакам мнение. Значи е същото, чадърите се сламени, наистина, както ги гледах в рекламните им снимки, но не зная защо съм останала с впечатление, че имат собствен плаж. Може би, защото комплекса е в непосредствена близост до него. Пожелавам ви времето да ви е много, много хубаво и и да си изкарате повече от чудесно. Simple Smile

# 449
  • СОФИЯ
Имам някаква кореспонденция с комплекса, интересуваха ни разни подробности преди да резервираме, ако искаш ми пиши на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт