Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е усещането да усетиш бебето за първи път?
Какво е суеверието за името на бебето?
Колко време отнема да получите резултатите от БХС?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е усещането да усетиш бебето за първи път?
-
Какво е суеверието за името на бебето?
Суеверието за името на бебето е често срещано сред майките. Много хора вярват, че разкриването на името преди раждането може да донесе неблагоприятни последствия. Това суеверие може да бъде свързано с вярването, че казването на името преди раждането може да доведе до усложнения по време на раждането.
-
Колко време отнема да получите резултатите от БХС?
-
Какви са условията за получаване на обезщетения при бременност и раждане?
-
Какви са изискванията за получаване на парични обезщетения при бременност и раждане в България?

Сега се зачетох в листовката - съдържа фолиева киселина и затова не се препоръчва във високи дози. Ти приемала ли си допълнително фолиева киселина? Явно не е добре да се приема големи количества дневно от нея и затова да е ограничението от 1 капсула дневно? Във всички случаи, ако нещо те притеснява, питай лекаря да ти обясни.

За съм само за тип уолкър, и то когато бебето вече само се изправя и само иска да си го бута. Кирил първо буташе столове, после почна да си бута сам уолкъра(без някой да го подпира на него). А не да натикаш бебето в някой тип бънджи или от онези проходилки тип паяк, или да го хващаш за ръката и да го мъчиш да върви....Или като искаш да седи да го подпреш с възглавници. Твърдо съм против подобни методи и не сме ги прилагали.
Рано си седна сам и сам си проходи на 11 месеца. Детето когато са му готови мускулите и костите ще си седне/изправи/тръгне самичко. Но както каза
Антибиотик без рецепта ми звучи направо ужасно! Изглежда, че има различни мнения по темата, но аз май гласувам с две ръце за строг контрол на подажбата на лекарства.

С уолкъра се роди - можеше да ходи и там където няма мебел
Проходи самичка на 10 месеца
Общо взето правило няма - всяко дете се развива различно и има различни нужди, важното е мама и тате да ги разберат и откликнат навреме
Та затова не мога да се включвам много тук, но поне гледам да не изоставам с четенето.