Отговори
# 195
2muhi Честита годишнина!  Heart Eyes и честити резултати от БХС при този нов доктор  Hug
Шоколадче много се радвам, че си добре!  Hug

Честито на всички разбрали цвета на гащите и на всички с добри резултати!
Добре дошли на новите мами  Hug

*Синева* честито ти усетено бебе!! Ох как искам и аз, ама на...ще си почакам още  Crazy
Добре съм, благодаря ти! Май много работя...почивам само в неделя и нямам време за нищо  Sad
Утре сме на ЖК и УЗД. Ще видим бебчо и евентуално да се подтвърдят розовите гащи, ама и момченце да излезе няма да го върнем  Mr. Green Утре ще ви пиша задължително след прегледа  Hug
Лека нощ и много прегръдки  Heart Eyes

# 196
Колко е хубаво, че някои вече знаят пола. Simple Smile Ние не сме решили още дали искаме да знаем пола този път или да го оставим изненада. Ама май любопитството ме наляга и няма да се разсърдя, ако разберем пола след 3 седмици, когато ни е ултразвука. То сигурно може и още сега да се види, но утре заминаваме на дълга почивка и решихме да гледаме бебето след почивката.

Успех на всички, на които им предстоят прегледи. Simple Smile

# 197
Аз вчера минах на БХС!Всичко е ок с бебо и си отговаряме точно на седмиците с термин 13.12.Grinning!За цвета на гащите ми каза,че "може би" е момиче,но не е сигурна още ,понеже си приличали в началото,но всички останали "черти "били женски newsm78!Кои са тези останали черти нз,значи със сиг.ще се разбере др.месец,тогава ще ходя и на ФМ в Сф в 20 г.с.!Днес дадох кръв за изследванията на Даун ,утре ще са готови резултатите!Към мамите ,които имат вече едно детенце,възможно ли е момичето да се окаже момче Joy!

# 198
  • София
На моя позната и казваха до 9 месец, че е момиче. Точно накрая прозряха, че е момче. На друга пък така и не успяха да видят, беше изненада при раждането.
На мен ми казаха, ме е момче, но има време, ще видим. Аз на снимкатабот ехографа отнпонеделник видях три бели точки между краката и си помислих, че може би е момче, после в МД на по-специализирано изследване лекарката каза, че е мъж. Ще видим дали ще остане така. 
Моето БХС излиза утре, само, че с кой се коментират резултатите? Аз утре ще се записвам на ЖК  hahaha

# 199
Здравейте и добре дошли на новите мами!   bouquet
vili123 Ние сме горе долу в същото положение! Моя АГ в 12+6 на ФМ каза момче- ето му тестисите и пишлето! Онзи ден отивам при друг, че се притесних заради едно течение бях в 15+2 и понеже сестрата седеше до него и вика оооо момиче е, той гледа гледа ама нищо категорично не каза.  Joy  Та така, не знам на кой да вярвам. Важното да е живичко и здравичко.
Те всъщност по какво познават пола? Бях чела, че при момчетата се личели някакви точки, а при момичетата чертички, но.... нищо не знам! Този втория каза, че пъпната връв минава между краката, дали това му е пречело не знам. На 10.07 ще разбера със сигурност. Simple Smile На тези които са им казали пола вече със сигурност, показаха ли ви нещо и какво беше то?  Embarassed

# 200
Здравейте на всички,честито на получилите добри резултати,моите сини гащи ги видяхме в 12г.с. 5 дни,на монитора се видя пишлето.
Относно обривите които споменавате,успокоихте ме,аз ги получих от вътрешната страна на бедрото и мм каза че е защото ми се триели бедрата вече/което не е така/.Вече отшумяха.
Ходих на плаж няколко пъти,във Франция съм в момента,взех си 50фактор детско мляко,с бяла кожа съм и изгарям много,стоях на шарена сянка,нямам проблеми .За лицето също 50фактор.
На 25 юли съм на късната ФМ,ще ходя тук във Франция,и ще държа връзка с лекарката ми в Бг.
Пия витамини за бременни Prenatal +магнерич/изписани от лекарката ми/.
Пожелавам само добри новини на всички.

# 201
Здравейте на всичкиии Simple Smile аз да се похваля и присъединя към скромния кръг от  розови гащи Simple Smile хахах. Ама докторката както го каза ми се стори, че не е много сигурна каза за сега е момиче.. това беше в 14 седмица вие как мислите дали е сигурна информацията. Дори избрахме име ако е момиче да е Алекс. Как ви звучи?

Елиас виждам, че си активна и в друга тема - за Синеморец. Ще ходите ли? Някъде из темата мисля, че четох твой пост където казваш че това е любимото ти райско кътче или се бъркам.. Simple Smile

# 202
  • Велико Търново
Здравейте и добре дошли на новите мамчета! Честито на разбралите за гащите и на тези с добри резултати Simple Smile)
Да ви се оплача, онзи ден явно съм получила топлинен удар. Излизах на слънце и после в колата сигурно беше 50 градуса, та вечерта ми се гадеше, отпаднало ми беше и цялата горях, въпреки, че не съм се пекла много, само разходки напред назад. Вчера едва се надигнах от леглото, много зле се чувствах. Пия повече вода и така. Сега ме е страх да изляза навън през деня, а ми се налага...

Ние сме на преглед на 9-ти и се надявам също да видим гащите и всичко да е наред с бебчо.  Praynig

# 203
  • София
Аз видях три бели точки на снимката от ехографа и реших, че това трябва да са му тестисите и пишката  newsm78 Може би що годе правилно съм разсъждавала, защото после лекарката каза "Мъж". Но тогава нищо не виждах, мъж ми гледаше, заедно с още няколко лекаря.ММ каза, че нищо не видял, не знаел тя как е преценила. Аз исках момиченце, ММ момче. Нямам всъщност кой знае какви претенции.Имам малък племенник и момченцата са също прекрасни, гальовни.
На ММ му хрумват странни имена  Laughing Твърде парадни, кичозни. Аз исках на татко да го кръстя-Пейо, но той не иска.Говорихме за Петър, мисля, че го прие горе долу.

Нямам обриви, но ми се цепи устата в ъглите и не може да зарасне вече 1 седмица.
И друго...заминаваме утре през нощта за Гърция, дано нямаме някакви неприятни преживелици там.

# 204
Ирайн, знам че цепването на устата беше от липса на витамин ама кой беше...надявам се да се сетя и да ти пиша.
Относно темата за първото раждане, стана 3 седмици и половина преди термин Simple Smile тъкмо влезнах в 9ти месец и излезе! Сега уж трябва да издържа повече, защото съм се поразширила повече и матката се е разтегнала. Не знам дали е така, но предполагам!

# 205
Момичета, да ви се похваля, снощи май усетих за първи път бебчо. Лежах си на дивана и като станах усетих натискане от дясната страна на корема, като си сложих ръката там беше твърдо, и бъдещия татко го усети, каза че е твърдо там, след около 5 минути омекна. Дали наистина сме го усетили или не, незнам. Когато звъннах на майка ми да и се похваля, тя ми каза че било прекалено рано да го усещам. Не беше като онова чувство на пеперуди, за което ми обясняваха, но не беше и от обичайните болки и усещания които изпитвам, заради разместването на органите.
hmm_ и на мен ми харесва името Алекс, универсално е става за момиче и за момче, и аз се замислям за нещо от рода на Александър - на татко, но засега сме се спряли на Стефан или Стефания, само още се чудим дали с термин 25.12. и имен ден 27.12 няма да му дойдат малко повече празниците на бебчо и всичките по-големи ще са на едно.

# 206
Извинявам се че имам повторен пост, но забравих да попитам вегетарянките дали се лишават само от месо или и от млечни продукти? Интересно ми е, защото аз доста време не ям месо също, но пък млечните не ги давам за нищо на света. Факт обаче е, че и през двете ми бременности ям месо, защото ми се прияжда, а принципно когато не съм бременна просто не ми е вкусно и затова не го ям.
И все забравям да се похваля, от няколко дни усещам бебока да шава (рядко, по 2-3 пъти на ден, но все пак е събитие). Анука, това втвърдяване да не е контракция на матката?  newsm78 не съм сигурна де и не искам да те плаша, но аз също имам такива втвърдявания от време на време.

# 207
against незнам, досега не ми се е случвало, но останалата част на корема ми беше по-мека, само част от него от дясната страна беше твърда. Не знам как се чувстват контракциите на матката, досега не съм имала подобно нещо. Някой усещал ли е нещо подобно Simple Smile

# 208
Здравейте и от мен, вчера бях на ранна ФМ, а сутринта дадох кръв за БХС, докторът каза че евентуално е момиче, така че и аз засега се присъединявам към розовите гащи. През целия преглед бебето беше с главата надолу, доста е ниско, наложи се да ме гледа с вагинален ехограф, за да може да измери носната костица, но важното е че всичко е наред. Сега ми излязоха резултатите от кръвната картина и исках да ви питам дали знаете какво означава това:
     RDWc - 16,1 при референтни граници от 11.50 до 14.50
   LYM% - 18,7 при реф. граници от 23 до 53
  GRA% -  74,9 при реф. граници от 30 до 70

# 209
  • на брега на морето
Здравейте! Grinning
Честито на узналите цвета на гащите! Hug
Аз родих на следващия ден след термин, но всъщност раждането започна точно на термин-датата ми. Между другото на 12 ти юли, когато родих, беше една от датите, на които се родиха най-много форумни юлчета. И в родилното имаше засилен бебевалеж на тази дата. Акушерките казаха, че обикновено така ставало, някои дни почти никой не раждал, а на определени дати се изреждали всички да раждат. Simple Smile То е мъничко родилно, там където раждах сина ни и сега ще раждам пак там, живот и здраве. Аз разбрах, че раждането наближава, защото на 10ти юли наобяд ми падна тапата и така си знаех, че ще е скоро. Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт