Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е усещането да усетиш бебето за първи път?
Какво е суеверието за името на бебето?
Колко време отнема да получите резултатите от БХС?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е усещането да усетиш бебето за първи път?
-
Какво е суеверието за името на бебето?
Суеверието за името на бебето е често срещано сред майките. Много хора вярват, че разкриването на името преди раждането може да донесе неблагоприятни последствия. Това суеверие може да бъде свързано с вярването, че казването на името преди раждането може да доведе до усложнения по време на раждането.
-
Колко време отнема да получите резултатите от БХС?
-
Какви са условията за получаване на обезщетения при бременност и раждане?
-
Какви са изискванията за получаване на парични обезщетения при бременност и раждане в България?

Честита мома, прекрасна новина
Въпреки че имах юлско предн. път, тук още есента е студена и купувах по-зимни дрехи. Ето подобно костюмче, малко по-тъничко
По едно време даже взе да си пипа атрибута и мъжа ми избухна в смях
Според лекарката всичко е в норма, до колкото успя да види, защото не спря да се движи и да заема всякакви странни йога-пози. Върви си идеално по размери, отговаря си напълно на 17 г.с. + 4-5 дни. Това ме успокои, защото не съм наддала изобщо на килограми, явно всичко, което поглъщам, отива в бебока и той си се развива идеално. Лекарката видя контракции и ми изписа магнезий и но-шпа, напоследък доста стрес имах покрай изпита, та сега ще се отдам на почивка, ще си пия магнезия и дано всичко е наред занапред. Ама и едни гъби ме тормозят, сега ще ги мъчим да се поизчистят, дано се справим.
Защото четох, че само с антибиотици се оправяли, а пък сега няма как... Ох, силно се надявам да е от бременността и като се роди бебо и се закърмим, да спадне
цели чанти. То нали мерак и за тях, че и на двете им беше първо внуче. Сега ако е момиче пак ще накупя по малко от всички, а ако има проблем с размера поне ще мога да реагирам с такива от баткото. Определено сега откъм дрехи ще ми е по-лесно.