Отговори
# 540
Аз имам проблем с пъпки по лицето. Не бих казала проблем, но супер неприятно в тези горещини, понеже не съм имала не знам с какво да ги третирам. Кожата ми е суха по принцип, почиствам редовно лицето, може би се дължи на бременността. Някой ако може да даде съвет за нещо за мазане  newsm78

Аз пък почти никакви пъпки нямам откакто съм бременна, понякога по една се появява, ама не е ужасна. Мога да ти препоръчам един лосион Акне аут се казва и преди бях много доволна от него.

# 541
  • на брега на морето
Здравейте! Grinning
При мен постоянното пърхане дойде. От 3 дена си го усещам редовно бебчо. Heart Eyes По няколко пъти на ден, най на често-вечер. Както и предното, и него го усещах най-много вечер. Сигурно защото през деня се движа много и то тогава спи, а вечер почвам да посядам. Simple Smile Преди това само от време на време го усещах, някой път и с дни не го усещах, сега съм много щастлива. Grinning Вчера за 1ви път една позната(отдавна не я бях виждала) ме забеляза, че съм бременна. Вика-ти да не си бременна? Хаха, значи най-сетне е почнало и да ми личи. Simple Smile
 Hug

# 542
Здравейте мами!
Да ви се похваля, преди малко си купих и аз от тези възглавници за кърмене от Вис Виталис. Изпрана е сега и я чакам да изсъхне та да я пробвам Simple Smile

Бебче ритка по-честичко вече. Особено сутрин и вечер докато си лежа още. А вчера сутрин за първи път нарита татито Simple Smile. Ама толкова продължителни движения като тогава не бях усещала.

За акне аз бих препоръчала гела за измиване на La Roche Posay Effaclar. Много съм доволна от него, ползвам го от години.

Слънце и ритничета ви желая.

# 543
  • Бургас
Здравейте!
И аз чакам бебе през декември Simple Smile, второ ще ми е, но доста неща съм позабравила и ще ми е полезно да коментираме как протича бременността, изследвания, емоции. ..

# 544
Добре дошла, sunny-n  Hug

Момичета, не знам дали е разрешено, да не се счита за реклама, но
Скрит текст:
вчера с мм бяхме в магазин Рая тойс в Люлин. Като поисках визитка с интернет сайта им, ми дадоха брошура с талон за 10% отстъпка при покупка на каквото и да е и 20% отстъпка при покупка над 200 лв. Имат стандартните неща като навсякъде, включително като марки, и може би когато му дойде времето ще се възползвам от 20-те % отстъпка. На брошурата видях, че имат магазини в София, Варна, Търговище и Перник.

# 545
Ухааа, много хубаво, че ритничетата се увеличават! Heart Eyes Hug И моят бебок се обажда вече всеки ден, чак ръката ми да побутне още не, но го усещам отвътре Heart Eyes Незнам дали активността сега има общо с активността като се роди, Ади ме накара да се замисля с поста си, че нейното било активно нощем Simple Smile Ако е вярно, тогава мойто трябва да е много поспаливо, защото вечер след 10 часа се покрива и край, няма мърдане  Laughing Бях си правила експеримент с едно прожекторче, в бейби сентъра пишеше, че можело да вижда светлина, та една вечер си светих корема да го накарам да мърда  Laughing hahaha Ама нъцки, явко си беше легнало вече и не ме отрази Mr. Green

Оф, последните дни съм станала баси ревлата, бе, от най-малкото ми текват едни сълзища и не мога се спра Crazy Няма да влизам в подробности, имахме малко труден период, но много искам да споделя каква страхотна свекърва имам, как ме гледа и ми помага като на собствена дъщеря! Embarassed Heart Eyes Дори пред мъжа ми застава на моя страна, хем той й е син. Много е добра, да ми е жива и здрава - днес е рожденичка, черпя ви вирутално по този повод Simple Smile  newsm38

Добре дошла, sunny-n! Simple Smile

# 546
  • София
И аз съм станала голяма ревла, вчера ревунчих на ММ. Днес пък като се прибирахме от море стана тежка катастрофа пред нас, хирата са дожре, но на мен ми се дорева, чак гласът ми пресипна.
Аз да питам много ли напред записват часове за ФМ, сега влизам в 17-а седмица , за кога мога да си запиша най-рано? Сестра ми каза, ме тя много лесно си записала час преди време, не е звъняла на няколко лекаря да я вместват. Нямам си даже още и лекар за ЖК, направо не знам как ще свърша всичко тези дни.

# 547
  • София
Здравейте момичета!
Бих искала да се присъединя към групата на бъдещите декемврийски мами. Терминът ми е в края на декември, живея в София, на 39 години съм. Вече имам една страхотна, супер палава дъщеричка на почти 3 години и това ми е втора, планирана бременност.
На всички тук пожелавам лека бременност и страхотно лято!

# 548
Миналите теми на първа страница имаше една таблица с месеците и съответно седмиците.Сега не я виждам. Ще помоля админа да я сложи пак,че по нея много добре се ориентирвах кога започва и свършва нов месец. Сега не знам.

# 549
Здравейте, момичета!

Добре дошли на всички и честито на тези с определен цвят на гащите  Hug
Аз днес официално започвам 5ти месец, но гаденето сутрин продължава  ooooh! Днес дори ми потече здраво кръв от носа, явно от напъните  newsm78

Все още не знам дали усещам бебчо newsm78 като легна вечер по гръб и сякаш нещо пулсира и пърха, но не съм сигурна. Тук в калкулатора на бгмамма пише, че от 17 до 28 юли трябва да усетя за първи път бебчо...Ще чакам  Crazy

Хубав ден и успешна седмица!  Heart Eyes Hug

# 550
Добро утро ,момичета! Simple Smile
Моя резултат от БХС е готов,но имам въпросче.Риска ми за Даун е 1: 16000,но по отдолу пише-информация за вашето АГ - риск на възрастта 1:990.При вас какви са стойностите,моите нормални ли са?

# 551
 NikoStorm а ти коя седмица започваш днес,че аз не мога да ги оправя тези месеци. И в моя нос вече втори ден се намира кръв,но аз нямам напъни и не знам от какво е. Аз още не съм го усетила бебо или поне не мога да разбера,само се ослушвам.

# 552
NikoStorm а ти коя седмица започваш днес,че аз не мога да ги оправя тези месеци. И в моя нос вече втори ден се намира кръв,но аз нямам напъни и не знам от какво е. Аз още не съм го усетила бебо или поне не мога да разбера,само се ослушвам.

Днес започвам 18та седмица - т.е първата седмица на 5ти месец  Simple Smile
Чудя се дали да споделя на АГ, че ми текна кръв от носа...Но пък ми струва нормално от тези напъни сутрин  newsm78
На консултация съм чак на 24.07

# 553
Какъв е проблемът с определянето на месеците. Ето малко ориентир, който според мен е най- точният.
http://bremennost.bg/gestacionna-sedmica.html
Четири седмици правят един месец, както по нормалния си календар.

Кръв в носа и аз имам без да съм имала напъни за повръщане. Четох, че през второто тримесечие се случва носа да се запушва често и да секретира, така че от духане на носа също може да потече кръв, ако са по - слаби капилярите. Лично при мен е от това. Сутрин пълня две салфетки със сополи (извинете ме пояснението).

И аз още не съм усетила бебето, но аз все още съм в 15-та седмица, така че си чакам търпеливо.

Между другото, приложението за андроинд, който някой беше споделил в темата (My pregnancy today) ми е много полезно, защото накратко ти описва в какъв период на развитие е човечето, а и пусна напомняне, когато започва нова седмица, ако си разсеян и им губиш бройката като мен. Сигурна съм, че и на БГ може да се намери нещо подобно.

# 554
Добре дошли на новите мами!   bouquet Супер е, че се увеличаваме и на по-късен етап! Толкова се радвам на тези, които са усетили бебето си. Аз още не съм, имам само някакви съмнения, а ми е втора бременност и уж по-рано трябваше!  Даже от време на време се притеснявам. В четвъртък съм на ЖК и ще се поуспокоя.
alisa24 аз гледам таблицата от предишната тема, и на мен ми е много полезна. Simple Smile
Аз от днес съм 17 г.с., в таблицата пише, че 5-я месец е от 18, та не знам в кой съм!  Embarassed
NikoStorm Искаш да кажеш, че 17+1 г.с си е 18 ли? Ако е така значи и аз съм в пети месец!   jumpuu  

Общи условия

Активация на акаунт