Шумен - 21( век) :)

• 144 078
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Момичета, знаете ли някъде в Шумен да правят торти от памперси?

# 106
В ДМ съм виждала нещо такова.

# 107
  • София
Здравейте,
бихте ли ми казали в Шумен има ли други заведения с детски кът, освен Мики Маус и Спайдърмен. Ние живеем в София, а мъжът ми е от Шумен и ще пръзнуваме рождения ден на дъщеря ни там и искаме да е заведение с детски кът, а не детски клуб.

# 108
Детски кът има и в Ривиера и в Долче Вита.

# 109
  • София
Много благодаря   bouquet

# 110
Кое е долче вита?
Ани, още търся жена....

# 111
  • София
Ето това открих
https://www.facebook.com/kontessa.hei

# 112
Кое е долче вита?
Ани, още търся жена....

Долче Вита е бившата Контеса близо до старата поликлиника. Има и здравословни менюта.

# 113
Здравейте, търся лекции за Българска филология от Шуменски университет, моля ако някой има да ми пише на лично, благодаря предварително   bouquet

# 114
  • Mediterraneo
Имам доста материали, кажи какво ти трябва. Пиши ми на ЛС.

# 115
Момичета къде в Шумен правят бутикови торти? Ходих в Детелина....но там продавачката ми каза че съставките са стандартни идвали в пакетчета, не можело да бъде с маскарпоне примерно или с масло а не с маргарин.

# 116
В Детелина са бутикови от към дизайн. Иначе тортата е една и съща като вкус.

Попитай в Новия хотел. Там правят по разнообразни торти, но дизайна след това вече е по каталог. Доставят им украсата от Варна и е малко по сложно.

# 117
Има един цех Дибор в Дивдядово имат цех и май около или в Кашкавалената.Чувала съм ,че може една и съща торта да кажеш какво да и сложат или да не и сложат.

# 118
Благодаря ви. Кой е новия хотел и кашкаеалената?

# 119
Благодаря ви. Кой е новия хотел и кашкаеалената?
Новия хотел е Хотел Шумен. 
Скрит текст:
Кашкавалената се намира, като тръгнеш по булевард "Симеон Велики " /най-дългия булевард в града/ посока пазара-кв. Тракия, преди магазина Пени се завива на дясно, но къде е там цеха не мога да кажа  Thinking там е едната част на индустриалната зона в града и отива чак до Тракия и извън града. Съжалявам, че не мога да помогна с друго. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт