Шумен - 21( век) :)

• 144 035
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Миналата година ходих, много постничко беше представлението, но се стараят иначе.

https://www.facebook.com/pages/Circus-Orbita/631429216940913

не знам тази година как е.

# 76
Откъде в Шумен могат да се купят дрехи за бременни?

# 77
Дрехи за бременни в Шумен няма.
Варна - Рени фешън.
Онлайн - Мама Конти бутик /Пловдив/.
Дрехите и на двете фирми са хубави, според мен. С лека корекция могат да се носят и след раждането.
Циркът беше пълна скръб. В почивката излязохме навън и бялата котка от кутията на фокусника беше вързана с въже като куче за един пилон... нямам думи. Малкия се възмути чак - как може да се връзва котка, и беше прав де.
Да си похваля аз детето - на 3 г. и 2 м. успяхме да махнем дневния памперс - голям успех е. Пишка сам в тоалетната и ме вика да пусна водата. Спи с памперс, ама това е положението. Рита топка, кара триколка. Остава да се позанимаваме с логопед и ще е съвсем като другите. Убедих се окончателно, че когато медицината не помага, и лекарят не може да отговори, има едни други начини, които са необясними, непонятни, нелогични, но дават резултат, и то бърз, и слагат край на серия кошмари, проточили се с години... Да не ви се налага да пробвате...

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 12:45 от Мама Звярка

# 78
Мама Звярка не те познавам, но поклон пред това което си постигнала ти и детето ти.За търпението,нервите и всичко останало.И това ,че открито говориш за проблема.Успех и за напред.
  bouquet

# 79
Може ли да ми препоръчате Фитнес зала в Шумен? Изобщо има ли други освен Силует и Флекс? И коя е най-добрата?  newsm78
Благодаря предварително!   bouquet

# 80
  • Mediterraneo
Нещо интересно-

# 81
  • Нейде из лудите гори...
Може ли да ми препоръчате Фитнес зала в Шумен? Изобщо има ли други освен Силует и Флекс? И коя е най-добрата?  newsm78
Благодаря предварително!   bouquet

Флекс  Peace

Никой обаче не се включи за художествената гимнастика - има ли , няма ли?

# 82
Да е лека и успешна новата учебна година!
И да се ядосваме по-малко покрай учениците Simple Smile.
Моята ученичка по традиция се разболя за откриването - снощи беше добре, гладихме тоалета, купихме цвете, в полунощ каза, че не й достига въздух, до 6 ч. не заспа, пръскахме вентолин, ходи на откриването и веднага на лекар - тези няколко часа е успяла да развие пневмония. Училището се отлага за другата седмица.

# 83
  • Mediterraneo
ееех, Мамо Звярке! Да оздравява бързо ученичката!
Ние утре сме без занималня. Започва се от първия ден с гимнастиките по водене и прибиране, така да ми е спечено  Tired Пак още не е зимата, тогава ми се разказва играта. Че започваме и с втора смяна...

# 84
Тарталета, колко е голяма ученичката?
Аз миналата година /втори клас/ я оставих да отива и да се връща сама, няма кой.
Разучихме маршрута, следих я от терасата, но пък сме на около 100 метра от училището, вижда се от терасата, има само едно пресичане.
Първи клас беше на занималня - изморяваше се, започна да й прилошава, заспиваше на чина, а и храната в училище беше отврат. Наложи се да я спра.
Тази година е трети клас - ще се оправя сама. Телефон в ръката, повтаряне на маршрута всяка вечер и така... Зимата, като има лед, ще му мислим. Всъщност, като се замисля, тя предишните две години седя по месец вкъщи /и в болницата малко де/... та много не е ходила в студа и леда.

# 85
  • Mediterraneo
О, трети клас е, ходи сама на тренировки от миналата година; от РУМ- а до ОББ също сама е ходила неколкократно. Но живеем извън града и като цяло трябва да се водим и вземаме. Иначе е оправна, въпреки че е блейка ненагледна  Laughing

# 86
Здравейте, мами от Шумен. Аз съм от В.Преслав и бих искала да ви попитам за добър хомеопат в окръга. Става въпрос за мъничето ни. От доста време го мъчи задна хрема, досега все при д-р Ковачева сме го водили, но няма кой знае каква полза. ЛК все лекува с капки и за момента сме добре, но после започват наново. Ще съм ви благодарна, ако се включите с инфо.

# 87
Мога да препоръчам хомеопат във Варна. Устройва ли ви? По наблизо няма читави.

# 88
Привет на всички ,търся евтин хотел или квартира за 1 нощувка ,близо до хотел "Шумен ",може ли да ми препоръчате нещо .Благодаря предварително Simple Smile

# 89
Здравейте!
Някой знае ли ,защо масово отписват деца от първи и втори клас на Хуманитарната гимназия?
Във ФБ страничката Мами от Шумен днес има майче което иска да мести детето от там.
И много майки пишат ,че знаят и са чули за това,че масово ги местят.Преди това имаше друга майка,която събираше информация за училищата и отзивите бяха същите.Никой не казва конкретно какви са причините.
Аз преди 20 дни говорих с г-жа Пенева.Каза ще го вземе.Не съм попълвала и носила
нищо ,но вече не съм и убедена дали да го запиша.Не робувам на принципа на най-близкото
училище или градина така ,че не е проблем.Мамите които влизат там сигурно са ги чели.Поне някой
ако знае нещо повече да каже.Да направим правилен избор за децата.

Общи условия

Активация на акаунт