Ванко, къде пък я намести тази асоциация 'чужденец - пари'.
Май доста български мъже си мислят, че (ако)/като имат пари и жените вече си припадат по тях и са готови да понесат всякакви безобразия.
Не съм си имала работа с мъже, ползващи коректор

Това е просто влечение към определени характеристики у хората, не може да се обясни с думи. Не е необходимо да изтъквам някакви сложни социално-психологически доводи, за да валидизирам мнението си – едно "харесва ми / не ми харесва" е напълно достатъчно и изчерпателно.
Всичко е въпрос на вкус наистина, просто попитах, защото съм забелязал, че много често като се спомене за епилиране при мъже и веднага тръгват да се изреждат "вежди", "гейски блузки", "гейски причесчици" и т.н. , а за мен не е задължително едното да върви с другото.

Алтернативи за средностатистически живот в Щатите, че и повече от това, има безброй. Ако си супер професионалист в нещо, животът ти ще е много далеч от задоволителния минимум – стартовата заплата ще е доста над средната за страната, като в годините може да достигне до много големи висоти. Ето, веднага давам пример, че на мястото, където бях, усилено се търсеха фармацевти, като изрично беше упоменато, че е ок и да са току-що завършили, обявената стартова заплата беше $6000, което, смятам, никак не е зле за новоизлюпен абсолвент. Там високо се цени качественото образование и тясната специализация, с които не е непостижимо да се сдобиеш след няколко години в US университет или пък някакво специализирано обучение.