"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 86

• 26 125
  • 740
  •   1
Отговори
# 645

Почивката тече с пълна сила  Crazy Crazy Crazy Crazy

newsm78 newsm78 ама те на служебна почивка ли са?  Joy Joy
Ами ха де  newsm78 newsm78 newsm78 Еджето с двамата режисьори  Thinking Thinking Thinking

Тази Едже много съмнителна  Joy Joy Joy Joy
wavey wavey wavey Ким Едже еркек newsm78 Mr. Green

Вени е писала, бе Мими  Joy Joy Joy двамата режисьори на сериала  Joy Joy Joy
Тя е писала Ани,ма някой трябва и да прочете-аз видях снимката и си питам-кво-ми де е мъжа и Mr. Green Laughing

ама тя има ли мъж?  newsm78 newsm78 в смисъл женена ли е? Знам, че има син.  newsm78 Тя е на тиймбилдинг жената  Party Party Party за какво и е мъжа и?  Joy Joy Joy

# 646
  • близо до брега на морето

Ами ха де  newsm78 newsm78 newsm78 Еджето с двамата режисьори  Thinking Thinking Thinking

Тя е писала Ани,ма някой трябва и да прочете-аз видях снимката и си питам-кво-ми де е мъжа и Mr. Green Laughing

ама тя има ли мъж?  newsm78 newsm78 в смисъл женена ли е? Знам, че има син.  newsm78 Тя е на тиймбилдинг жената  Party Party Party за какво и е мъжа и?  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy И аз тва питам-знам ,че има син и  и търся мъжо hahaha hahaha hahaha

# 647
Хайде Бойгар малко да ни посвири и попее

http://instagram.com/p/ppklKfBAW3/#
http://instagram.com/p/pplVJ2hAX4/

А Ча и Сери да ни потанцуват
http://vbox7.com/play:53d885b1f4
 Party Party Party Party

# 648

Joy Joy Joy И аз тва питам-знам ,че има син и  и търся мъжо hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy все някога е имала мъж, няма как иначе да има син  hahaha hahaha ама сега дали има?  newsm78 newsm78 Трябва да я проучим  Joy Joy Joy Joy Joy

# 649
Хайде Бойгар малко да ни посвири и попее

http://instagram.com/p/ppklKfBAW3/#
http://instagram.com/p/pplVJ2hAX4/

А Ча и Сери да ни потанцуват
http://vbox7.com/play:53d885b1f4
 Party Party Party Party

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 650
 Hug Привет народе  Hug Hug Hug как сте?
Аз не мога нищо да намеря у нас  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green и багаж незнам какъв ще взимам  Mr. Green,направо съм пълен хаос  Mr. Green
Ренко  Hug Hug Hug
Момичета,благодаря за поздравите,то и аз не съм на ясно защо,но Дияна на 24.06 има имен ден  Peace

# 651
Аз не мога нищо да намеря у нас  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green и багаж незнам какъв ще взимам  Mr. Green,направо съм пълен хаос  Mr. Green
Ренко  Hug Hug Hug
Момичета,благодаря за поздравите,то и аз не съм на ясно защо,но Дияна на 24.06 има имен ден  Peace

Даниииии  Hug Hug Hug Hug Hug слагай банските и хавлиите и това е. Какъв друг багаж ти трябва?  Joy Joy На Дидка пък съвсем .. и бански не и трябват.  Party Party Party Party
Последно къде ще ходите?  Party Party Party

# 652
  • близо до брега на морето
Ренко  Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Дани ,как какъв багаж-лодки,лопатки,бански,хавлии и нещо още и си ок Hug Hug Hug Laughing

# 653
Ренко  Hug Hug Hug

Дани  Hug Hug Hug Hug
Гледай само да не забравиш мъжа или детето, другото е лесно  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 654
Аниии,Мимии  Hug Hug Hug
Ами заминаваме за Поморие ,при адашчето  Mr. Green,ако ни хареса,а съм сигурна,че  ДА,оставаме,ако ли пък не ще си идем на Равда   Peace
Оффф всеки път си викам ще взема малко багаж и всеки път понасям къщата  Mr. Green,затова,сега в последния момент и набързо,та да не се олея  Mr. Green

# 655
Aди Чачо се разписа

# 656
# 657
Много е хубаво да знам, че винаги сте до мен. Добре, че ви има. Shocked Shocked Shocked Shocked

# 658
Ренко  Hug Hug Hug

Дани  Hug Hug Hug Hug
Гледай само да не забравиш мъжа или детето, другото е лесно  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ooooh! ooooh! ooooh!
мани мани,сега съм се окротила,немогат ме познаят  Mr. Green,колежките викат,ще правиш някой БУМ,след затишие  Mr. Green Mr. Green

# 659
Аниии,Мимии  Hug Hug Hug
Ами заминаваме за Поморие ,при адашчето  Mr. Green,ако ни хареса,а съм сигурна,че  ДА,оставаме,ако ли пък не ще си идем на Равда   Peace
Оффф всеки път си викам ще взема малко багаж и всеки път понасям къщата  Mr. Green,затова,сега в последния момент и набързо,та да не се олея  Mr. Green

Даниииии, в Поморие е хиляди пъти по-хубаво от Равда  Party Party Party Party Party Супеееееееееер е!  Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт