"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 86

• 27 054
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Някой в Т пише, че Чачо имал фобия от такива събития и нямало да дойде  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 76
# 77
обаче не мога да разбера защо продължава тази игра след като и на почивка ходят заедно, всикчи разбраха .. кому е нужно това криене?  newsm78

# 78
# 79
обаче не мога да разбера защо продължава тази игра след като и на почивка ходят заедно, всикчи разбраха .. кому е нужно това криене?  newsm78

На теб Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Нали така сте се разбрали  hahaha hahaha hahaha

# 80
нищо не видях  #Cussing out #Cussing out #Cussing out прекъсва ми много  #Cussing out #Cussing out Питаха я как ще прекара лятото, каза че ще си почива. Питаха я с Чаатай ли ще ходи на почивка, но точно тогава ми спря и досега е все така  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 81
дайте линкове моляяяяяяяя  Praynig Praynig Praynig

# 82

На теб Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Нали така сте се разбрали  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy много послушни бе  hahaha hahaha hahaha

# 83
нищо не видях  #Cussing out #Cussing out #Cussing out прекъсва ми много  #Cussing out #Cussing out Питаха я как ще прекара лятото, каза че ще си почива. Питаха я с Чаатай ли ще ходи на почивка, но точно тогава ми спря и досега е все така  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Карай де, не се ядосвай. Сигурно е казала - не знам  Joy Joy Joy Joy Joy

# 84
# 85
дайте линкове моляяяяяяяя  Praynig Praynig Praynig

Аз гледам тук  Hug Hug Hug

http://canli.kanald.com.tr/

# 86
Много ми прексъва   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Питаха я за Ча, каза, че не знае къде е, питаха я няколко пъти и тя каза, че не знае ..  Joy Joy Joy Joy

А ние няколко пъти й повярвахме  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

да, точно това пишат и в Т. направо повярвахме  Joy Joy Joy

Обаче сериозен тен е хванала .. доста печене е паднало  Joy Joy Joy

# 87

"Cağatayla tatil yapacakmışsınız?" Serenay "Sarıkaya:Hep ordan vurun Ей това била казала

http://canli.kanald.com.tr/ при мен тук върви екстра.  Peace

# 88
Много ми прексъва   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Питаха я за Ча, каза, че не знае къде е, питаха я няколко пъти и тя каза, че не знае ..  Joy Joy Joy Joy

А ние няколко пъти й повярвахме   Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

да, точно това пишат и в Т. направо повярвахме  Joy Joy Joy

Обаче сериозен тен е хванала .. доста печене е паднало  Joy Joy Joy

Whistling Whistling Whistling  Peace Peace Joy Joy Joy Joy Joy

# 89

"Cağatayla tatil yapacakmışsınız?" Serenay "Sarıkaya:Hep ordan vurun Ей това била казала

http://canli.kanald.com.tr/ при мен тук върви екстра.  Peace

Joy Joy Joy този понеже я пита 100 пъти за Чачо и пак той зададе въпроса .. е казала: Все натам биете  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт