"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 86

• 27 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 90

"Cağatayla tatil yapacakmışsınız?" Serenay "Sarıkaya:Hep ordan vurun Ей това била казала

Joy Joy Joy този понеже я пита 100 пъти за Чачо и пак той зададе въпроса .. е казала: Все натам биете  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 91
# 92
В Т пишат, че освен Ча и Кеньо, и Кавънч, и Енгин ги нямало  Mr. Green Mr. Green

# 93

обаче не мога да разбера защо продължава тази игра след като и на почивка ходят заедно, всикчи разбраха .. кому е нужно това криене?  newsm78

И аз съм мн изненадана. Shocked Идва ми адски незряло и съм разочарована.  Naughty

# 94
В Т пишат, че освен Ча и Кеньо, и Кавънч, и Енгин ги нямало  Mr. Green Mr. Green

И защо?  newsm78 newsm78 Сигурно защото имат информация, че няма да спечелят.  Joy Joy

# 95

обаче не мога да разбера защо продължава тази игра след като и на почивка ходят заедно, всикчи разбраха .. кому е нужно това криене?  newsm78

И аз съм мн изненадана. Shocked Идва ми адски незряло и съм разочарована.  Naughty

Ами аз не съм очаквала да дойдат заедно, даже бях сигурна, че ще дойде Серенай, защото тя няма фобия  Joy Joy Joy и не съм разочарована, обаче наистина е безсмислено това театро вече  Joy Joy Joy

# 96
И Халид Ергенч го нямало.  newsm78 newsm78

# 97

И защо?  newsm78 newsm78 Сигурно защото имат информация, че няма да спечелят.  Joy Joy

Това значи ли, че Сери ще спечели?  Mr. Green Mr. Green

# 98

Значи в мъжката категория няма да дават статуетка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 99

Това значи ли, че Сери ще спечели?  Mr. Green Mr. Green

Ами не знам  Joy Joy Joy другите номинирани там ли са?  Joy

# 100
# 101
# 102
А Керем аби там ли е?  newsm78

# 103

За него се знаеше, че няма да дойде. Той е в Лондон. Всъщност Халит трябваше да е водещ, но след като отложиха връчването на наградите с месец, се отказа.

# 104

Не знам, линка ми спря  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт