"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 86

• 27 115
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Мими,миналата година ме заведе на Влас на яхтеното пристанище  и вика,ето снимай се  ooooh! и това беше  Whistling Mr. Green

Дани,хвани някой готин яхтмен и се снимай,снимай,снимай

# 376
# 377
Мими,миналата година ме заведе на Влас на яхтеното пристанище  и вика,ето снимай се  ooooh! и това беше  Whistling Mr. Green

Дани,хвани някой готин яхтмен и се снимай,снимай,снимай

ако може да е някой дето украсява с жълти маргаритки  Party Party Party

# 378
Много любим момент  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes Заедно с още около 1200  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 379
"Ти си моето бъдеще"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, пък после "Знам, че Мира няма да е с мен"  Sick Sick Sick

# 380
"Ти си моето бъдеще"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, пък после "Знам, че Мира няма да е с мен"  Sick Sick Sick

Точно и з това си мислех, като видях тези гифчета ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Изведнъж се обезвери Яманчи  Sad Sad Sad

# 381
Много любим момент  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes Заедно с още около 1200  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ооо,да  Simple Smile Simple Smile Simple Smile тука Чачо така добре се разходи по някои релефи на Сери  

# 382
# 383
Чатай Фен,тук освен Ивето и Ани има и други дами,ще се радваме да поздравяваш и нас  Mr. Green Heart Eyes Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
smile3534 smile3534 smile3534

# 384
"Ти си моето бъдеще"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, пък после "Знам, че Мира няма да е с мен"  Sick Sick Sick

Точно и з това си мислех, като видях тези гифчета ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Изведнъж се обезвери Яманчи  Sad Sad Sad

Много хора се намесиха ,всички в един и същи тон, и му объркаха главата  smile3516

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 20:49 от daniela.qnkova

# 385
ооо,да  Simple Smile Simple Smile Simple Smile тука Чачо така добре се разходи по някои релефи на Сери  

loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 386

Може би някой друг път , надяваме се още следващия  Laughing Laughing Laughing

# 387
Я какви са хубави  Crazy Crazy Crazy И хората се обръщат след тях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пфууу как не се появиха така снощи  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 388
Ама и тя нямаше нищо против  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 389
https://www.youtube.com/watch?v=3-7qErMYFHc

Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Охххх, този глас  Crazy Crazy Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт