"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 86

• 26 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
# 691

Ники, нещо подобно на това, коетъо си сложила май е новата му прическа  Mr. Green Mr. Green

Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ха дано го видим преди пак да му е пораснала косата  Whistling Whistling Whistling
А иначе и на Яманчи прическата си е супер.  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 692

Привет момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Новото ми клипче на Яман и Мира  Hug Hug Hug
Дано ви хареса  Blush Blush Blush

Много ми липсвате всички   bouquet  bouquet  bouquet , но едва днеска свърших училище по лични проблеми... и сега няма да бъда в България и няма да мога много да влизам в темата, но след 1 седмица сигурно ще се върна...
Много гадно ми се получи ама ... какво да направя, но поне една хубаво нещо стана дскл - то свърши добреее  Party Party Party

Иначе как си прекарвате вие?
Как сте?  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 693
Наде, браво, че си завършила добре учебната година.  Hug Hug Hug Hug Сега ще можеш хубаво да си починеш.  Party Party Party Party Party

# 694
Наде, браво, че си завършила добре учебната година.  Hug Hug Hug Hug Сега ще можеш хубаво да си починеш.  Party Party Party Party Party

Вени,  Hug Hug Hug

Да олекна ми много, миличка, че свърши... защото последните 2 седмици бяха мъчение...  Blush Blush Blush

Ти как си?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695

Вени,  Hug Hug Hug

Да олекна ми много, миличка, че свърши... защото последните 2 седмици бяха мъчение...  Blush Blush Blush

Добре съм, Наде  Hug Hug Hug

# 696

Не знам ,но е красивоооо   Hug Hug Hug

# 697
Аниии,Мимии  Hug Hug Hug
Ами заминаваме за Поморие ,при адашчето  Mr. Green,ако ни хареса,а съм сигурна,че  ДА,оставаме,ако ли пък не ще си идем на Равда   Peace
Оффф всеки път си викам ще взема малко багаж и всеки път понасям къщата  Mr. Green,затова,сега в последния момент и набързо,та да не се олея  Mr. Green

Даниииии, в Поморие е хиляди пъти по-хубаво от Равда  Party Party Party Party Party Супеееееееееер е!  Party Party
Ани,никога не сме ходили там,и аз вярвам че ще е супер  Peace
Е,поне ще се видите адашките Hug Hug Hug

smile3521 smile3521  Чакам ви , Дании!

# 698

Не знам ,но е красивоооо   Hug Hug Hug
smile3521 smile3521 smile3521 Много нежна изглежда Серенай.

# 699
# 700

newsm74 newsm74 newsm74

Ники, нещо подобно на това, коетъо си сложила май е новата му прическа  Mr. Green Mr. Green

Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm74 newsm74 newsm74

# 701

Много ми липсвате всички   bouquet  bouquet  bouquet , но едва днеска свърших училище по лични проблеми... и сега няма да бъда в България и няма да мога много да влизам в темата, но след 1 седмица сигурно ще се върна...
Много гадно ми се получи ама ... какво да направя, но поне една хубаво нещо стана дскл - то свърши добреее  Party Party Party

Надееее  Hug Hug Hug Hug браво, че си приключила успешно училището!  Hug Hug Hug Сега си почивай! Hug Hug Hug Hug Hug Как искам и аз лятна ваканцияяяяяя  Party Party Party Party

# 702
Аниии,Мимии  Hug Hug Hug
Ами заминаваме за Поморие ,при адашчето  Mr. Green,ако ни хареса,а съм сигурна,че  ДА,оставаме,ако ли пък не ще си идем на Равда   Peace
Оффф всеки път си викам ще взема малко багаж и всеки път понасям къщата  Mr. Green,затова,сега в последния момент и набързо,та да не се олея  Mr. Green

Даниииии, в Поморие е хиляди пъти по-хубаво от Равда  Party Party Party Party Party Супеееееееееер е!  Party Party
Ани,никога не сме ходили там,и аз вярвам че ще е супер  Peace
Е,поне ще се видите адашките Hug Hug Hug

smile3521 smile3521  Чакам ви , Дании!

Hug Hug Hug Hug дано да е хубаво времето  Party Party Party и да разказвате после!  Hug Hug Hug

# 703

Надееее  Hug Hug Hug Hug браво, че си приключила успешно училището!  Hug Hug Hug Сега си почивай! Hug Hug Hug Hug Hug Как искам и аз лятна ваканцияяяяяя  Party Party Party Party

Ани,  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

Еее... сега какво да се прави, но пък няма да си почивам много, защото ще ходя на уроци по химия лятото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но пък ми липсва училището малко  #Crazy #Crazy #Crazy

# 704

Вени,  Hug Hug Hug

Добре съм, Наде  Hug Hug Hug

Вени,  Hug Hug Hug

Прекрасно е това  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубавка снимка е товааа  Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт