След деветмесечен растеж, настана ЮЛСКИЯТ бебевалеж! - Тема 23

• 29 171
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Честити дечица на Петя и Блускай! Да са ви живи и здрави и мноооооого щастливи Simple Smile)

Лаленце, честит празник и на ТМ   bouquet Еее колко яко с тази награда. Аз никога нищо не успявам да спечеля !

Krassyto_zg: Мога да ти споделя моят скорошен,скомен опит от жълтеница и хранене.
Не знам за вас, но на нас ни изписаха глюкоза, която дадох веднъж и после отказах да давам. Доколкото разбрах - жълтеницата изчезва с кърмене и пълнене на памперси.Отнема си време. Ето моя син е на 2 седмици и още е малко жълт. Също хапва дълго, заспива(вече по-малко Simple Smile ). Трябва да си много упорита. Пощипвай го леко по упето, зад врата, разтривай крачетата. Може и с мокра  кърпа да минеш по лицето. Другото, което правя е, че като заспи по средата на храненето го будя и му сменям памперса. Или най-малкото проверявам дали е за смяна. Тогава винаги реве, защото не обича да е гол Simple Smile Тези съвети получих от познати, педиатри и ЛЛЛ.Не оставяй бебчо да преспи много, защото това е от жълтеницата, а и така ще мине по-бавно. А и между другото можеш наистина да се обърнеш към консултант по кърмене, на мен ми помогнаха много.

Момичета как ви завиждам на моменти, че сте още бременни  Laughing Не за друго, ама много ми се спи! Искам да поспя повече от 2 часа. При нас почват май коликите. Не съм мигнала.  ooooh!

Хубав ден на всички и чакам хубави новини от тези от вас със скорошен термин (Разбрахме се - хиенката от утре може  Mr. Green  )

# 616
Добро утро или по-скоро добър ден   Nature Sunny
Честити бебчета на Заимова, Блускай и Петя да са ви живи и здрави рожбичките, много късмет им пожелавам   bouquet
Лале ЧРД и на ТМ, да е жив и здрав и да те слуша   party023 Tada
Аз вчера изчистих и подредих целия апартамент с надеждата да предразположа беба да напусне кораба-майка, обаче някаква свръх сила ме бе обзела и не почувствах никаква умора, даже ми беше леко и корема не ми тежеше докато чистех и подреждах, за момент забравих, че съм бременна.  #Crazy
В петък, ако не съм родила до тогава, ще ходя за билети за Лебедово езеро, дано има само  Praynig, че ако ги купя сега и взема че се разраждам, няма какво да ги правя тези билети.

# 617
За багажа щях да пиша - освен стадартните там лични принадлежности за баня, съм се заредила с еднократни  гащи, помпа, силиконови зърна, малка опаковка лансинох и мисля да добавя някакво спрейче - чуде се между бивацин и тва дет сега много го рекламират - цикатридина. Някой с мнение по тоя въпрос?

И аз съм си приготвила всичко,единствено исках да ви питам за тези еднократни гащи от къде могат да се вземат и какво представляват? Още нямам и помпа за кърма,когато родя ще накарам ММ да ми донесе. Иначе толкова много багаж съм приготвила , че незнам в каква чанта да го прибера. Сигурно в някакво сакче ще сложа всичко.

Лаленце честит празник на ТМ !  Simple Smile

Аз се надявах вече да съм родила,имам още 2 дни до термин и съм адски много притеснена не знам защо страх ме е да не пренося даже си въобразявам че днес детето прави по малко движения вие на колко време усещате вашите бебоци? Thinking

# 618
Здравейте Hug

Честити рожбички на Заимова и Петя!  baby

Честит празник на семейство Хиени:)  bouquet

За багажа-не съм го стегнала още:( Купила съм еднократни гащи,аз ги купих от интернет но мисля,че по аптеките ще ги има,приготвила съм и 3 чифта памучни черни боксерки-все си мисля,че ще са ми по-удобни.Имам един сутиен за кърмене,помпа и съм дотук....Ще взимате ли превръзки за родилки? newsm78

# 619
честит празник на мъжа на Лаленцето. Пожелавам му да е много търпелив и много да слушка Mr. Green
А ти, Лаленце, остави го детето да си излиза като реши. Днеска може, утре не може, каква е тази работа Crazy Naughty
Joy Joy
Аз съм се разплула и в пряк и в преносен смисъл. Подготвям се за утрешното пристигане на новия диван ( и се опитвам да игнорирам мисълта за размазан шоколад и разляна бира по дамаската му #2gunfire) и в петък заран, на Икеа. И вече, готов картоф Laughing
И разбира се честито на новите мами и добре дошли на новите бебчовци.  bouquet

# 620
  • Бургас
Привет!

Аз нямам с какво да се похваля, но влизам да честитя на мамите с пухкави бебчета. Вестителските новини вече валят една през друга и направо не можем да смогнем да се запишем на всяка  Joy Пожелавам на всяка нова мама скоростно възстановяване и много бързо с бебчетата да влязат в ритъм!  Hug

Лаленце, браво за наградата! Твоето бебе късметлийче със сигурност ще си избере най-късметлийската дата за раждане, така че вие с ТМ си запазете вашите мнения за себе си  Laughing Честит ти и рожденик също! Пожелавам ти много да те слуша!

До моя термин има 23 дни. Още не съм завършила 37-та седмица, а вече искам да се отърва, така че напълно влизам в положение на мамите около термин - тегава работа е това чакане и чудене, а си върви и със стабилна доза физически дискомфорт. Изобщо нямам спомен с предните дечица така да съм се напрягала от чакането. Може би наистина накрая всичко се забравя  Laughing Разчитам, че бебето ми е по-умно от нетърпеливата си майка и ще избере идеалния за него момент за излизане...

Успешен ден (във всякакъв смисъл) на всички чакащи  Heart Eyes

# 621
Пловдивски мами аз ще пропусна срещата, че нещо настинах май. Не знам как се случи така в тая жега. Гърлото ме боли и носа ми е супер запушен. Пия осцилоконцинум да видим дали ще има ефект.Дано не стане нещо по сериозно, че преди 2 години лятото направих бронхит и беше някакъв ужас. Висока температура и кашлях поне месец. И сега е най - неподходящото време за такива неща за това ще си седя у нас. Отгоре на всичкото няма вода за 3ти пореден ден я спират по обяд. Не мога даже да се изкъпя  ooooh! Толкова от мен.
Весело на Пловдивските мами на срещата а на новите мами честито Simple Smile

# 622
Здравейте майчета   bouquet Как лети времето само. Юли дойде, аз излязох офлайн по майчинство и сега виждам колко много от вас са се "отчели вече" Искам на всички тях да кажа едно голямо ЧЕСТИТО!!! Аз съм в къщи с малкия принц и борим коликите, за съжаление не много успешно. Малката е низвергната в първа градска, където я преместиха без дори да ме предупредят  Sad

# 623
  • Телиш/Плевен
блускай, честита принцеса! Heart Eyes Да ти е жива и здрава! Two Hearts baloni

А ти, Лаленце, остави го детето да си излиза като реши. Днеска може, утре не може, каква е тази работа Crazy Naughty
Joy Joy
Гледам от малко да го науча на ред и дисциплина. Joy Joy Joy

Благодаря ви за пожеланията за рождения ден на ММ!!! Hug Hug Hug

VeryMe Hug Hug Hug
Ох, дано скоро изпишат бебка и да си я гледаш и нея на спокойствие, а не само да я местят напред-назад, както им скимне. Close А на малкия принц бързо да му минават коликите. Praynig Hug

# 624
fuzzyblue видях че питаш за превръзките , та наскоро се консултирах с една аптекарка и тя ми препоръча да си взема ето тези че й било комфортно с тях като усещане когато е била родила

http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/6/2/620006-9350-4.jpg

# 625
Very me вярвам ,че и двете ти бебчета са борци и ще се справят с всичко лесно и бързо .Имай търпение скоро и принцесата ще дойде при теб Hug
На всички майчета честито  bouquet

# 626
VeryMe: Не се притеснявай за малката, скоро ще я изпишат, сигурна съм! Но това, че не те допускат до нея е кофти. Може би има причина, но поне да ти обяснят...
Как си иначе? Радвам се, че пишеш! Между другото как борите коликите, че и ние сме на този етап.
Стискам палци скоро да сте си всички вкъщи!  Hug

За еднократните гащи - има ги в магазините за бебешки неща и бременни(тези, по-големите), в ДМ, в Лили и т.н. На много места. Представляват нещо като хартиени гащи..ама не точно хартиени.Не мога да ги опиша.

fuzzyblue: Аз си бях взела един пакет превръзки за родилки и едни обикновени нощни превръзки. Ами първите не ми бяха удобни (На Campol бяха) и минах на нощните.

А между другото някой може ли да ми каже колко време продължават тия тъпи лохии?

# 627
Avencis когато последно бях болна преди месец , баща ми ми донесе мед от борови връхчета и много ми помогна , признавам че има страшно гнусен вкус , но върши работа , ако има от къде да намериш разтваряш лъжичка от него във вода и пиеш така

# 628
Моника , предполагам при всеки различно , на брат ми жена му ми каза че 40 дни е имала лохии , може да ти послужи като ориентир

# 629
  • Варна
А между другото някой може ли да ми каже колко време продължават тия тъпи лохии?

Има няма 40 дни...  ooooh! Само като се сетя и се изприщвам. Ама пък за 9м липса на цикъл трябва да си платим. Grinning Пак е индивидуално де.  Peace Пожелавам ти след като свършат да се възползваш от промоцията да нямаш цикъл докато кърмиш - аз предния път намазах 9месеца преди раждането и 1г.5м. след това като кърмачка.  Mr. Green Имах цикъл има няма половин година и хооооп пак бременна.  Mr. Green

VeryMe стискам палци скоро и принцеската да е у дома. Ама каква държава сме, какво безобразие.. как така дори няма да ти кажат, не говорим да те питат...  ooooh!

Аз еднократни гащи не съм ползвала предния път и сега не съм купувала. Обикновени, големи, памучни ми свършиха прекрасна работа. Превръзки за родилки бях взела и така и не използвах повече от 2-3 - то егати памперсите.. Предвид факта, че не ми течеше супер обилно и нощните бяха идеални от първите дни.  Peace

блускай честито! Да сте здрави и игриви!   bouquet

Лаленце да ти е здрав мъжа и винаги много да те глези и обича!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт