Секс от съчувствие

• 10 079
  • 67
  •   1
Отговори
Здравейте, имам една приятелка която е хлътнала по мен, но за съжаление не изпитвам същото към нея. Чудя се дали да правя секс с нея от съчувствие или по-добре да оставя нещата така както са? Иска ми се да и се отдам, но подозирам че колкото и да се насилвам няма да се получи и може да стане по-лошо. Смятате ли че за нея би било по-добре да е била в леглото с мен макар и веднъж или по-добре не? Веднъж спомена че секса за една вечер вече не я влече.

# 1
Ти си бил много чувствителен, бе човече Laughing Laughing Laughing
Знаеш ли колко загоряли жени има на тоя свят. Ако вземеш да им съчувстваш на всичките Laughing Laughing Laughing

Ако държиш да си останете приятели, дръж си израстъка в панталоните.

# 2
Секс от съчувствие -  Laughing - много яка причина за секс, няма що.  Joy

Не разбрах какво точно питаш. Опитай пак!

# 3
  • Tам през Атлантическия океан
Тоя пА , ко се стискаш пущи и  Crossing Arms

# 4

Не, разбира се. Ако тя е хлътнала, ще стане по-зле. Освен това има вероятност да те разбере грешно и върви след това обяснявай, че "нямаш сестра"

Ама как им хрумват на мъжете изобщо такива неща?!

# 5
Много си състрадателен, бре авторе   Mr. Green

# 6
Клюкарник заприличва все повече и повече на "Искрено и лично" и "Лична драма". Crazy

# 7
Веднъж спомена че секса за една вечер вече не я влече.

Като един алтруист, няма да оставиш вечерта да бъде само една.

# 8

Не, разбира се. Ако тя е хлътнала, ще стане по-зле. Освен това има вероятност да те разбере грешно и върви след това обяснявай, че "нямаш сестра"

Ама как им хрумват на мъжете изобщо такива неща?!
кaк ли? веднъж еднa дaмa в един форум изтъквaше женското великодушие със фaктa че жените били прaвили секс от съчувствие докaто мъжете никогa.

# 9
Едно време се смяташе, че мъжете са винаги готови за секс, а жените ги боли глава. Вече и тези роли се смениха.

# 10
Веднъж спомена че секса за една вечер вече не я влече.

Като един алтруист, няма да оставиш вечерта да бъде само една.
товa някaкъв нaмек ли трябвa дa е? тaкa нещaтa определено ще стaнaт по зле.

# 11
Едно време се смяташе, че мъжете са винаги готови за секс, а жените ги боли глава. Вече и тези роли се смениха.
мъжете сa винaги готови зa секс но с определен тип жени.

# 12
  • София
Ами тази като не е твоя тип какво се чудиш.Адио и това е.

# 13
мъжете сa винaги готови зa секс но с определен тип жени.

За жените се отнася същото. Wink С определен тип мъже никога не те боли глава. Grinning

# 14
И аз мисля, че ако не я желаеш наистина по-добре да не пробваш. Не е задължително обаче ако спиш с нея да хлътне още повече, току виж пък не и допаднеш в това отношение и се откаже.

Общи условия

Активация на акаунт