"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 27 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
# 241
newsm47 Heart Eyes Heart Eyes Красота!

Иве Grinning,на последния линк са Енгин А.и Тувана Т.,от КПА.Спрягат ги за новоизлюпена двойка,която се крие ...Звучи ли ти познато? Wink
Ани,мерсиии за уточненията! Hug Аз повече се гъбарках по повод написаното... Joy Joy Joy
 Peace А иначе много ще се израдвам ако Серенай запише песен професионално.Тя има сериозен потенциал. Grinning А ако попаднат на нещо подходящо може и дует да направят.100% ще стане хит. Peace

Дани Hug,в момента времето е хубаво,има само повече вятър

Hug Hug Hug Hug

Да, Серенай може да се запише нещо, има и приятели, които може да и напишат песен  Joy Joy но мисля, че тя в момента не иска това.  Peace В сериала пее и това явно засега и е достатъчно.  Hug

Иначе ако двамата запишат нещо ще стане 100% хит.  Heart Eyes Heart Eyes Мисля, че песента от 6-та серия им е идеална да я запишат.  Peace

# 242

Викииии, и ти ли си морско чедо  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 243
Вени,подписа ти е много хубав  Hug

# 244
# 245
# 246
ок тука беше страхотен пич  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 247
# 248

къде ли си почиват сега

# 249
# 250

Викииии, и ти ли си морско чедо  Hug Hug Hug Heart Eyes

smile3521

Laughing Чачко почнал преговор от самото начало или този,коѝто му поддържа профила във ФБ.  

https://www.facebook.com/cagatayulusoyofficial/photos/a.11180931 … ype=1&theater

и от мен. Hug

# 251

Викиии  Hug Hug Hug и си мълчиш ти  Mr. Green

# 252
# 253
# 254
ела Даниелке изяж ме  hahaha Joy,еййй голяма почивка му ударих на тоя човек  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,трябва да го преръчкам скоро  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт