"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 26 787
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Момичета днес си гледах снимките от Истанбул и тузла и се спуках от рев първо защото не видях Ча и второ защото ми се ходи много пак Joy Joy Joy

А бе, пич, ти за всичко ли ревеш така?  ooooh! ooooh! Hug Hug Hug Я си залепи една усмивка и не я сваляй.   Party Party Party
Като идем на есен и видим Чачо, да не вземеш и пред него да ревнеш  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Ivve   споко ако видя Ча просто ще си припадна и никои няма да разбере Joy Joy Joy

Как няма, яяяя, нали и плаката ще падне  hahaha hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy

# 661
# 662

Hug Hug Hug Hug тук всичко се документира и се коментира на момента.  Joy Joy няма как да изпуснеш новостите.  Joy Ето снощи по нощите Чачо е пусанл снимката и Мими и Ивето веднага са разбрали, но ги е домързяло да станат и да метнат брадатия Чачо тук.  Joy Joy Joy

Нали станах в 5,58 да го метна, яяяяяя  Mr. Green Mr. Green
Държах го само 4 часа  Whistling Whistling Joy Joy Joy

само 4 часа си го държа за теб?  Joy Joy Колко си скромна  hahaha hahaha hahaha hahaha

Нали цял ден това изтъквам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

да, цял ден се изтъкваш колко си скромна  hahaha hahaha hahaha
чак и Яманчи ти повярва  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 663
# 664
Момичета днес си гледах снимките от Истанбул и тузла и се спуках от рев първо защото не видях Ча и второ защото ми се ходи много пак Joy Joy Joy

А бе, пич, ти за всичко ли ревеш така?  ooooh! ooooh! Hug Hug Hug Я си залепи една усмивка и не я сваляй.   Party Party Party
Като идем на есен и видим Чачо, да не вземеш и пред него да ревнеш  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Ivve   споко ако видя Ча просто ще си припадна и никои няма да разбере Joy Joy Joy

Как няма, яяяя, нали и плаката ще падне  hahaha hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha ти нали ще си до плаката  Joy Joy Joy Joy Joy

# 665
# 666

ох, този аби яяяяяяяяяя  Crazy Crazy Crazy

Батуханчо много се стресна обаче от нас  Joy Joy Joy

# 667

ай, ай сладурите с носовете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668

Hug Hug Hug Hug Hug

като гледам няма да стигнат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 669
ааа Данииии, видях те  Hug Hug Hug Hug Hug Hug как е в Поморие?  Party Party Party Party

# 670

Дразним лъва, а  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 671
Еййй хълцахте ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,всички ви споменахме по домова книга ви карахме  hahaha hahaha hahaha,ей супер сладичко ни беше с адяашчето,ходихме на тортичка  Flutter Heart Eyes,ама май не ни стигна времето и пак ще се пие кафе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ах...аааа чакайте да покажа доказателство  Mr. Green,имате задача,коя,коя Дани е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
и не се страхувайте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,снимача е виновен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 672
ааа Данииии, видях те  Hug Hug Hug Hug Hug Hug как е в Поморие?  Party Party Party Party
Ани много ми харесва,ама малката днес хич не ме слуша  Naughty

# 673
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Даниииииии  Party Party Party ти си вдясно  Mr. Green Mr. Green по Дидка те познах  Party Party Party Party

Браво на вас!  Hug Hug Hug Hug само хубави неща сте си говорили сигурно за нас  Party Party Party и за Чачо  Joy Joy Joy Joy

# 674
Ани много ми харесва,ама малката днес хич не ме слуша  Naughty

е, тя където и да сте все няма да слуша  Joy Joy Joy има на кой да прилича  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт