"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 26 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
мерсаж за отговорите и снимките момичета   smile3525
за мен със тези страстни целувки си имат връзка  Crazy  окончателно ми се скъса сърцето  rotfImao
Оххх,станахте двама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имаме си един Ча фен и той така Party Party Party
Няма да тъжите и рИвете  Naughty Naughty Naughty
тука само танци,веселие и красота да има  Flutter Flutter Flutter че наще двамата къде ли се замерят с кокосови орехи  Joy Joy Joy Joy Joy 

ама Ча-фена изчезна нещо днес  newsm78 newsm78 и Дени не се е появявала отдавна ..  Thinking
Как сте момичета аз съм на работа и умирам от тъпотия #Cussing out #2gunfireиначе си ви преглеждам през един час  bouquet  bouquet  bouquetможе ли аз да си сложа един аватар с Яманко ако може някои ще ми каже ли как че аз незная newsm78 Praynig  bouquet

харесай си гифче или снимка и го дай насам  Hug Hug Hug Hug
ами как да кача снимка аз едва качих тези от Тузла ако помните много съм зле Joy Joy Joy

# 646
за мен със тези страстни целувки си имат връзка  Crazy  окончателно ми се скъса сърцето  rotfImao
Оххх,станахте двама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма да тъжите и рИвете  Naughty Naughty Naughty
тука само танци,веселие и красота да има  Flutter Flutter Flutter че наще двамата къде ли се замерят с кокосови орехи  Joy Joy Joy Joy Joy  

ама Ча-фена изчезна нещо днес  newsm78 newsm78 и Дени не се е появявала отдавна ..  Thinking
Как сте момичета аз съм на работа и умирам от тъпотия #Cussing out #2gunfireиначе си ви преглеждам през един час  bouquet  bouquet  bouquetможе ли аз да си сложа един аватар с Яманко ако може някои ще ми каже ли как че аз незная newsm78 Praynig  bouquet

харесай си гифче или снимка и го дай насам  Hug Hug Hug Hug
ами как да кача снимка аз едва качих тези от Тузла ако помните много съм зле Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug

избирай си

# 647
Оххх,станахте двама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма да тъжите и рИвете  Naughty Naughty Naughty
тука само танци,веселие и красота да има  Flutter Flutter Flutter че наще двамата къде ли се замерят с кокосови орехи  Joy Joy Joy Joy Joy  

ама Ча-фена изчезна нещо днес  newsm78 newsm78 и Дени не се е появявала отдавна ..  Thinking
Как сте момичета аз съм на работа и умирам от тъпотия #Cussing out #2gunfireиначе си ви преглеждам през един час  bouquet  bouquet  bouquetможе ли аз да си сложа един аватар с Яманко ако може някои ще ми каже ли как че аз незная newsm78 Praynig  bouquet

харесай си гифче или снимка и го дай насам  Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug

избирай си

Ай много хубави избирам последната Hug  bouquet

# 648
# 649
Момичета днес си гледах снимките от Истанбул и тузла и се спуках от рев първо защото не видях Ча и второ защото ми се ходи много пак Joy Joy Joy

# 650
Момичета днес си гледах снимките от Истанбул и тузла и се спуках от рев първо защото не видях Ча и второ защото ми се ходи много пак Joy Joy Joy

Ох, ще не умориш  Joy Joy Joy писах ти ЛС за аватара  Peace

# 651

Hug Hug Hug Hug тук всичко се документира и се коментира на момента.  Joy Joy няма как да изпуснеш новостите.  Joy Ето снощи по нощите Чачо е пусанл снимката и Мими и Ивето веднага са разбрали, но ги е домързяло да станат и да метнат брадатия Чачо тук.  Joy Joy Joy

Нали станах в 5,58 да го метна, яяяяяя  Mr. Green Mr. Green
Държах го само 4 часа  Whistling Whistling Joy Joy Joy

# 652

Hug Hug Hug Hug тук всичко се документира и се коментира на момента.  Joy Joy няма как да изпуснеш новостите.  Joy Ето снощи по нощите Чачо е пусанл снимката и Мими и Ивето веднага са разбрали, но ги е домързяло да станат и да метнат брадатия Чачо тук.  Joy Joy Joy

само 4 часа си го държа за теб?  Joy Joy Колко си скромна  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 653

А бе, пич, ти за всичко ли ревеш така?  ooooh! ooooh! Hug Hug Hug Я си залепи една усмивка и не я сваляй.   Party Party Party
Като идем на есен и видим Чачо, да не вземеш и пред него да ревнеш  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

# 654

само 4 часа си го държа за теб?  Joy Joy Колко си скромна  hahaha hahaha hahaha hahaha

Нали цял ден това изтъквам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 655
А бе, кво се радвате на чуждото нещастие? Shocked  ooooh! ooooh!
Аз съм за Бурчинка  Grinning Grinning Crossing Arms

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ивчее   Hug Hug Hug
Мани я Бу-то Mr. Green Heart Eyes утре Сери е рожденичка,вижте какво става :

*#SerenaySarıkaya fans, tonight in twitter at 00.00 (Turkish Time) will be a hashtag #IyikiDogdunSerenaySarikayaArapFan to celebrate her birthday, support us please ♥♥
*Bu gece tam 00.00'te #IyikiDogdunSerenaySarikayaArapFan tagi TT yapiyoruz, destek lutfn.

Хайде под строй  Naughty Naughty Naughty

Какво ли ще измисли севгилито за РД  Thinking Thinking Thinking

Hug Hug Hug Никиии, аз в такива безсмислици в Т не участвам по принцип.  Mr. Green Mr. Green Но днес по повод това, което се канят да направят феновете на Серенай прочетох,че антифеновете им ще правят анти нещо си. "По-добре да не се беше раждала" или нещо такова.  ooooh! ooooh! ooooh! и да ти кажа направо се изумих.  Shocked Какато вече казах, аз когато се прави с положителна мисъл го намирам за абсолютно безсмислено, а това, че някой ще отдели от времето си за да изрази негативизма си към някой, когото даже не познава .. нямам думи за това просто.  ooooh! ooooh! ooooh!
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Това е ужасно.  Sick Sick Sick Как може да пишеш на някого такива гадни неща  ooooh! Направо изумявам.  smile3505

# 656
Охххх бееее, Венииии, може ли да ми четеш мислите постоянно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3508 smile3508 smile3508

Има и още  Whistling Whistling Crossing Arms
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 657

А бе, пич, ти за всичко ли ревеш така?  ooooh! ooooh! Hug Hug Hug Я си залепи една усмивка и не я сваляй.   Party Party Party
Като идем на есен и видим Чачо, да не вземеш и пред него да ревнеш  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Ivve   споко ако видя Ча просто ще си припадна и никои няма да разбере Joy Joy Joy

# 658

Нали цял ден това изтъквам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

да, цял ден се изтъкваш колко си скромна  hahaha hahaha hahaha
чак и Яманчи ти повярва  hahaha hahaha

# 659

Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт