"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 26 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Момичета знаели се кога точно почва 2 сезон на филма кога септември или още няма инфо миналата година маи почна на 13 newsm78 newsm78 newsm78 дали ще махнат ендер неисмам много е хубава а ако останат и двамата как ли ще е семеиството им newsm78 newsm78 Селим едва ли ще и прости ако наистина му е изневерила де че аз невярвам newsm78 Hug

# 137
Не се е появила още информация кога ще започне втори сезон.  Peace
А как ще живее Селим, ако Ендер умре? А Мерт? И да я оставят лошо и да я махнат лошо.  Thinking На есен ще видим какви ги е замислила г-жа Едже.  Peace
Все пак аз мисля, че ще оживеят и двамата със Селим.  Peace

# 138
Момичета знаели се кога точно почва 2 сезон на филма кога септември или още няма инфо миналата година маи почна на 13 newsm78 newsm78 newsm78 дали ще махнат ендер неисмам много е хубава а ако останат и двамата как ли ще е семеиството им newsm78 newsm78 Селим едва ли ще и прости ако наистина му е изневерила де че аз невярвам newsm78 Hug
Ча фен,та нашите герои преди 2 седмици излязоха в отпуск,а ти искаш да кажат и кога ще работят отново Party Party Party предполагам че края на август всички ще са на линия и ще чакат Керем аби да им се обади  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Едже ханъм  така ни сервира финалът,ще сега цяло лято ще ги мислим и Мира и Яман,и Селим и Ендер  ooooh! ooooh! ooooh! Най-накрая ще стане сигурно така,както изобщо не сме го планирали  Heart Eyes Mr. Green

# 139
# 140
Ча фен,та нашите герои преди 2 седмици излязоха в отпуск,а ти искаш да кажат и кога ще работят отново Party Party Party предполагам че края на август всички ще са на линия и ще чакат Керем аби да им се обади  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Едже ханъм  така ни сервира финалът,ще сега цяло лято ще ги мислим и Мира и Яман,и Селим и Ендер  ooooh! ooooh! ooooh! Най-накрая ще стане сигурно така,както изобщо не сме го планирали  Heart Eyes Mr. Green

Hug Hug Hug

# 141

Мира тук как се правеше на ударена.   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 142
  • близо до брега на морето
Мъжкото ни присъствие в темата излезе по - нетърпелив от всички нас LaughingИ аз не искам Ендер(Мине) да напусне сериала.Макар че много ме изнерви последните епизоди. Държанието към кардото и към Селим естествено-но всичко зависи от Едже ханъм де-зависи кви ги е намислила.Сега да почине и после да се мята с нови сили-и да ни покаже нещо по така (време е) Mr. Green.Всички други се  почистиха-само тези двамцата главни ги остави да се вземат в реала (а ние да чакаме Яманчо и Мирка) hahaha

# 143
Мъжкото ни присъствие в темата излезе по - нетърпелив от всички нас LaughingИ аз не искам Ендер(Мине) да напусне сериала.Макар че много ме изнерви последните епизоди. Държанието към кардото и към Селим естествено-но всичко зависи от Едже ханъм де-зависи кви ги е намислила.Сега да почине и после да се мята с нови сили-и да ни покаже нещо по така (време е) Mr. Green.Всички други се  почистиха-само тези двамцата главни ги остави да се вземат в реала (а ние да чакаме Яманчо и Мирка) hahaha
Ама аз наистина сигурно ще се побъркам до септември  Joy Joyискам по бързо да минава тва време а и съм чак 23 авг на море тъй че Joyмного ми е интересно как ще почне сезон 2 сигурно ще има скок във времето дано Яманчи го подстрижат Peace

# 144
# 145
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обаче и Крачо е в отбора  Party Party Party Party Party

# 146

Интересно Thinking, да не кажа странно .....  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Confused Confused Confused

# 147
# 148

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

На феновете не им остава нищо друго ,освен да се забавляват в очакване на втори сезон.

Чаатай_фен, вземай пример и няма да скучаеш до края на лятото!  Hug

# 149
Ето още едно колажче   hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 16:22 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт