"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 27 150
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Дани Hug,още ли не си пристигнала на брега? newsm09 Аз мислех че утре сутрин ще посрещаш изгрева на морето. Grinning  Joy Joy
Добре дошла на новото попълнение! Grinning
Заблях се в Малкия септ.проблем с Енгин А и Фарах З.А,филмът ми хареса. Heart Eyes  Само Енгиновия Тек ми беше леко нереален като образ. newsm78 Напомни ми за Тетрадката.Сигурно ще има хора,които няма да го разберат и усетят,но на мен ми беше ок.
И аз днес го гледах.  Peace Но за разлика от Тетрадкта ми хареса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing А за Тек мисля, че точно такъв беше замисълът - да бъде нереален, почти безплътен.  Peace Появи се в изневидилица в живота на Ейлюл, промени я, без самата тя да разбере и изчезна.
Peace Peace Peace
На мен би беше много тъжен  Cry Енгин и Фарах ми харесаха  newsm51 newsm51 newsm51
Бих искала да видя в нещо подобно Чачко  Praynig Praynig Praynig  

# 496
GIFSoup

опсс да не ни видят  Heart Eyes

# 497

Дани Hug,още ли не си пристигнала на брега? newsm09 Аз мислех че утре сутрин ще посрещаш изгрева на морето. Grinning  Joy Joy
Заблях се в Малкия септ.проблем с Енгин А и Фарах З.А,филмът ми хареса. Heart Eyes  Само Енгиновия Тек ми беше леко нереален като образ. newsm78 Напомни ми за Тетрадката.Сигурно ще има хора,които няма да го разберат и усетят,но на мен ми беше ок.
И аз днес го гледах.  Peace Но за разлика от Тетрадкта ми хареса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing А за Тек мисля, че точно такъв беше замисълът - да бъде нереален, почти безплътен.  Peace
Появи се в изневидилица в живота на Ейлюл, промени я, без самата тя да разбере и изчезна.

Вени,много точно! Peace Страхотен беше Енгин! newsm10 Много сложна роля,изиграна перфектно,без да мръдне нито за миг от образа,изглеждаше нереален без да е смешен или да преиграва...
Вики, само песента толкова много я свързвам с ПО, с пътуването, със закачките на Яман и Мира и с целия 22 еп, че чак ми беше странно да я слушам във филма  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 498

И аз днес го гледах.  Peace Но за разлика от Тетрадкта ми хареса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing А за Тек мисля, че точно такъв беше замисълът - да бъде нереален, почти безплътен.  Peace
Появи се в изневидилица в живота на Ейлюл, промени я, без самата тя да разбере и изчезна.

Вени,много точно! Peace Страхотен беше Енгин! newsm10 Много сложна роля,изиграна перфектно,без да мръдне нито за миг от образа,изглеждаше нереален без да е смешен или да преиграва...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ох, ама много беше хубав тоиз танц  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и сякаш по едно време Чачо каза нещо на ушенце на Серенай  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 499

Joy Joy Joy дааа, мама Суде не спи  hahaha hahaha hahaha

# 500
Вени, тъкмо я спомена песента  Party Party Party отдавна не сме я слушали ляляляля  Party Party Party

# 501

Ники и на мен ми беше тъжен и доста си поплаках.  Cry Cry Cry
И аз искам да го видя Чачко във филм.  Peace

# 502

Обаче дори и киселият поглед на мама Суде не можа да спре Мира да се метне най-безсрамно на врата на Яманко преди да тръгнат за Улуда.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 503
Вени, тъкмо я спомена песента  Party Party Party отдавна не сме я слушали ляляляля  Party Party Party

Времето летииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Кога караха ски в планината,кога отидоха да се пекат в Мексико  Whistling Whistling Whistling

# 504
Вени, тъкмо я спомена песента  Party Party Party отдавна не сме я слушали ляляляля  Party Party Party

newsm68 newsm68 newsm68
Ох, толкова са хубави тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 505

тя мама Суде така сгази лука... Joy Joy Joy

# 506

Вики, само песента толкова много я свързвам с ПО, с пътуването, със закачките на Яман и Мира и с целия 22 еп, че чак ми беше странно да я слушам във филма  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

На мен ми беше мн лесно да се абстрахирам. Laughing Колкото повече гледах,толкова повече ми се струваше че песента е писана точно за Ейлюл на Тек.
 Whistling Танцът от последната серия беше много красив,много емоционален и много истински. Heart EyesНе би могъл да не ни хареса,толкова бяха и щастливи ,и тъжни едновременно.

http://vbox7.com/play:3c255ef6ac

# 507
Вени, тъкмо я спомена песента  Party Party Party отдавна не сме я слушали ляляляля  Party Party Party

newsm68 newsm68 newsm68
Ох, толкова са хубави тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

много хубавииии, още малко от Улудааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 508

Времето летииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Кога караха ски в планината,кога отидоха да се пекат в Мексико  Whistling Whistling Whistling

даааа, само дето от Мексико нямаме снимки  Joy Joy Joy

# 509

тя мама Суде така сгази лука... Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green то как да устои на аби? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт