"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 26 774
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Еййй хълцахте ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,всички ви споменахме по домова книга ви карахме  hahaha hahaha hahaha,ей супер сладичко ни беше с адяашчето,ходихме на тортичка  Flutter Heart Eyes,ама май не ни стигна времето и пак ще се пие кафе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ах...аааа чакайте да покажа доказателство  Mr. Green,имате задача,коя,коя Дани е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
и не се страхувайте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,снимача е виновен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hug Hug Hug Hug Hug
Браво на вас. Много ви се радвам  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Е Дани, ти си червенокосата  Wink

# 676
Ивчоо,ето ти и една непослушка
Скрит текст:

# 677
Момичета днес си гледах снимките от Истанбул и тузла и се спуках от рев първо защото не видях Ча и второ защото ми се ходи много пак Joy Joy Joy

А бе, пич, ти за всичко ли ревеш така?  ooooh! ooooh! Hug Hug Hug Я си залепи една усмивка и не я сваляй.   Party Party Party
Като идем на есен и видим Чачо, да не вземеш и пред него да ревнеш  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Ivve   споко ако видя Ча просто ще си припадна и никои няма да разбере Joy Joy Joy

Как няма, яяяя, нали и плаката ще падне  hahaha hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha ти нали ще си до плаката  Joy Joy Joy Joy Joy

И ще изпъкна  newsm44 newsm44 Joy Joy Joy Joy Joy

# 678
Ивчоо,ето ти и една непослушка
Скрит текст:

love001 love001 love001

# 679
Ани,всеки казва,че много си приличаме с малката,Вени,аз се издадох забравих  hahaha
А hahahaни,беля,беля,кат майка си,днес прекарах Жоржо по една и съша улица поне 3-4 пъти,ама накрая стигнах където бях тръгнала  Mr. Green,важно е 30 мин да обикаляме града,а то ми било на 5 мин от другата улица  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 680
Ани,всеки казва,че много си приличаме с малката,Вени,аз се издадох забравих  hahaha
А hahahaни,беля,беля,кат майка си,днес прекарах Жоржо по една и съша улица поне 3-4 пъти,ама накрая стигнах където бях тръгнала  Mr. Green,важно е 30 мин да обикаляме града,а то ми било на 5 мин от другата улица  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

С ориентацията и аз съм зле на непознато място  Joy Joy Joy ама в Поморие няма как да се изгубя  Naughty Naughty Трябваше да ме вземеш за гид.  Party Party Party

# 681
Гледам моя красив Батуханчо си има фриендка,само да сте посмяли да кажете ,че е от другия бряг  Naughty

# 682

С ориентацията и аз съм зле на непознато място  Joy Joy Joy ама в Поморие няма как да се изгубя  Naughty Naughty Трябваше да ме вземеш за гид.  Party Party Party

и ДЕТЕГЛЕДАЧКА  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 683
Много ми е хубаво,че се запознахме с Дани,даже и казах,че много искам да се видим и с другите  Hug,много е готино  Party

# 684
Гледам моя красив Батуханчо си има фриендка,само да сте посмяли да кажете ,че е от другия бряг  Naughty

Той е и мой  Crazy Crazy изплаши се, че го нарочихме за от другия бряг и взе да се снима с мацки  Joy Joy Joy Joy

# 685

и ДЕТЕГЛЕДАЧКА  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ами да  Party Party щяхме да си изкараме супер  Joy Joy Joy Joy Joy

# 686
Малката наистина ти е одрала кожата  Crazy Crazy Crazy

# 687
http://instagram.com/p/p4P6_6JkV5/
Танер и той брада е пуснал  Mr. Green Mr. Green

# 688

те нали в сериала са голобради все  Joy Joy Joy сега сигурно няма да се бръснат изобщо  Joy Joy Joy

# 689
ехоооо Данитатааааааа  Hug Hug Hug Hug дайте някакво селфи или поне инфо от кафето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ооо,те сега сладко си лафят,а ние ще има да ги чакаме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Алооо,Кораба майка вика Данитата   Joy Joy Joy Joy
В Поморие сте,в Поморие сте  Party Party Party

Тук сме ,тук сме!  Hug Hug Hug Поздрави от морето ,от нас  двете , Дидка и Жоро!  Hug Hug Hug  Видяхме се, бяхме на кафе, полафихме си, пак ще се видим в следващите дни Peace 

Общи условия

Активация на акаунт