Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 287
  • 641
  •   1
Отговори
# 555
Аз по принцип нямам претенции за пол, но ако мога да избирам- искам момченце  stork-boy Значи ще работим преди О  hahaha

# 556
а, това съм го пропуснала, ама прочетох "втора овулация" и веднага вързах за разнояйчните от различен полов акт, дето гледах снощи  Crazy

А дали не е възможно да има покачване на ЛХ, обаче да няма овулация... и просто след седмица да е истинския пик, вече с О  newsm78

# 557
По повод втората О.  Mr. Green
Преди време гледах по новините, даваха една жена, която роди тризнаци, заченати естествено.  Shocked И когато я интервюираха, тя каза че, третото е станало една седмица след първото зачеване на близнаците  newsm78 Много странно ми стана какъв доктор е имала, и какво и е обяснил?
Естлар теб имам чувството, че мога да седна и да те слушам с часове. Не знам с какво се занимаваш, но вероятно си си объркала професията  Hug

# 558
Тероетично е възможно да има няколко дни разлика между половите актове, от които са заченати и от там да идва грешката, ама не от самото зачеване - там един ден наааай-много.
първи акт преди О, сперматозоидите преживяват колкото преживяват и дочакват яйцеклетката, 12-24 часа след нея се появява втората, има втори акт и се получава второто зачеване.

# 559
Здравейте, мили момичета!  Hug

Някаква странна тема /за мен/ сте подхванали гледам  Crazy

Преди 2 часа се прибрахме от село с ММ. Видяхме се с родата ми. С 4 годишната ми братовчедка  Heart Eyes ММ много си игра с нея  Mr. Green Беше хубаво.
На прибиране към Русе се чух с моята приятелка, която днес изписаха от родилното. Срещнахме се за 5 минути. Цунках малката по коремчето  Heart Eyes Голямо ангелче Blush
Сега ще си направя едни нокти, че вчера ми пристигнаха новите шилакове и искам да ги пробвам  Crazy
А след това сядам да завърша следващата тема, че тази отива към своя край  Crazy

Hug Hug Hug

# 560
Естлар теб имам чувството, че мога да седна и да те слушам с часове. Не знам с какво се занимаваш, но вероятно си си объркала професията  Hug
Не съм, не съм, преподавам.  Mr. Green

# 561
  • София
Привет от мен Simple Smile

Кристи, съжалявам за сандъчетата ти. Относно работата, за съжаление проблема е трудно решим. Аз постоянно мисля какво да предприема, за да намаля стреса поне в работата, защото е наистина много, но за сега жалките ми опити да постигна вътрешен мир биват тотално осуетени...  Rolling Eyes

Тази работа с втората О е неправдоподобна хора, не се връзвайте!

Заради градушката сега хората останаха без прозорци, в къщи нямаме поражения, но на баба ми всички капандури са изпотрошени, тавана на къщата е наводнен. Адски неприятно, стъкларите удариха джакпота, застрахователите реват.....

# 562
Кристи, не вярвам, че го казвам, но ме добави в списъка, моля те първи ден - 24.06, овулация - 12.07, дата за тест - 26.07.

# 563
Estlar,пожелавам ти да успеете още този месец!  Praynig Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Имам хубаво пречувствие за Ransun...  Wink Дано да ни зарадва с положителен тест...  Hug

# 564
Кристи,а мен ме махни от списъчето,моля!Докато не разбера какво се случва,преусновяваме опитите...успех на всички!
Вчера изключих  Embarassed Никол,честито!!!Желая ти лека бременност и здраво хубаво бебче на финала!
Рансън,счупи каръка в групата!  fingerscrossed

# 565
  • София
Привет момичета,
мисля, че този месец имам двойна овулация. Днес се появи ЦС- разтеглива и прозрачна, придружена с болки в яйчниците и това след като миналата седмица бях в овулация и бебеправехме! newsm78
Дано не ти подхранвам само надеждите, но при мен това се случи в цикъла с успешната ми бременност. Около 4-5 дни след овулацията имах вторичен пик на естрогена, който води до увеличената ЦС. Имах и много болки в десния яйчник, от който беше овулацията. Стискам палци!

Елена, все едно говориш за мен, болките в десния яйчник, днес започна и кръста да се обажда, гърдите са по-чувствителни...ще видим, четвъртък е денят!

Момичета, аз повдигнах въпроса с двойната овулация и четох  в едно ин тервю че всъщност хиперстимулацията на яйчниците, която понякога възниква след 35 г. възраст е така наречената двойна овулация. И реших, че след като съм на 36г. е напълно възможно да имам такава, съдейки по ЦС, която се появи за втори път след пауза от няколко дни! Mr. Green

# 566
Кристи, не вярвам, че го казвам, но ме добави в списъка, моля те първи ден - 24.06, овулация - 12.07, дата за тест - 26.07.

Готово Grinning

# 567
Момичета незнам дали си ме спомняте но аз съм една от успелите.Та минах да Ви видя.Ние вече сме на цели 7 месеца,големи каки Laughing Желая на всички Ви скорошни успехи и мн.положителни тестчета

# 568
Здравейте момичета!
Продължавам да стискам палци за нечакащите!
Относно втората овулация, аз още снощи си помислих, че такова животно май няма, но реших да не коментирам, тъй като не съм много наясно!
Аз днес бях на лекар - резултати чаак другия четвъртък. Мисля и аз да започна с добавките, тъй като моите хормони също показват лека поликистоза, макар да липсват всякакви други симптоми, като нередовен или дълъг МЦ, кисти и т.н.
И на мен ми става много лошо от жегите, явно ми пада кръвното и губя равновесие вече на два пъти, а като се има предвид, че това лято е прохладно.
А днес съм като парцал цял ден, защото снощи заспах в 2 часа - гледах мача, а след това един час се въртях. Но нищо ще издържа още два дни и послеее....  grinning039

# 569
Estlar,пожелавам ти да успеете още този месец!  Praynig Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Имам хубаво пречувствие за Ransun...  Wink Дано да ни зарадва с положителен тест...  Hug
...
Рансън,счупи каръка в групата!  fingerscrossed
Стига де, подстрекателки - и без това вече съм в джаза с това а да доде, а да не доде - ту боли, ту не... откачам вече #Crazy
Скрит текст:
Да не говорим, че след обяд не издържах и похабих един тест... ми кво да кажа - въображението прави чудеса, видях невидимото, кьорих се и го метнах в кофата с мисълта да не си въобразявам глупости, ми да изчакам поне до утре сутрин Naughty

Общи условия

Активация на акаунт