Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 275
  • 641
  •   1
Отговори
# 630
Благорадя ви милички ! Hug Hug Hug Вие сте първите ,които знаят  Grinning

# 631
Klaraчестито и от мен, лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала  Hug

# 632
Привет!  Hug Липсвахте ми, ние малко се отдадохме на почивка от нета, не съм ви чела, гоня Ицето но нещо го няма за сега  Confused тъкмо се активизирахме тоя месец и още нямам полож тест за ову  Sad Дано скоро да имам  Praynig Praynig

Честито на виделите две чертички-нека има голям валеж от такива Hug
нианче, съжалявам за лелята-прегръдки и дано следващия месец е нашия  Heart Eyes

# 633
  • София
Кларааа.. знаех си  Laughing Тихичко честито и на теб!  Браво момичета, каква хубава сутрин!

# 634
Klara, честито !!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и сладко бебче на финал!

# 635
Клара, честито  bouquet  Flowers Four Leaf Clover Дано всичко да е наред, но чертата е от ясна по-ясна EFP

# 636
Кристи,а мен ме махни от списъчето,моля!Докато не разбера какво се случва,преусновяваме опитите...успех на всички!
Кофеин,а какво се случва,защо така?Какво стана с кървенето?Дано всичко да е наред.  Praynig

Маняна  
Скрит текст:
Бях вчера при АГ-то обясних,че имам кървене/зацапване от датата на О.Тя каза направо да лягам да ме прегледа и ,ако има полип,направо ще го махне.Но имах кървене,каза че не вижда добре,че няма полип,но най-вероятно имам раничка и ще я изгори.Но това може да стане в първите 7 чисти дни.Опитах се да си запазя час преди Бг,но най-рано имаше за 24-ти,а аз заминавам на 18-ти .В Бг ще ходя...  Sad
Клара,ЧЕСТИТО и на теб!Лека бременност и здраво,хубаво бебче на финала!  bouquet
Мая,ти си наред!  Praynig

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 15:34 от Кофеин :-)

# 637
Клара, честито! Лека и безпроблемна бременност!

# 638
Клара, Рансун честито. Много се радвам за Вас  preggo Party Party Party
Страхотни новини. Хайде една по една да се махаме от тази тема. Аз тези дни нещо само за море мисля така ми се ходи. Само някакви морски снимки разглеждам.   grinning039

# 639
  • София
Само като ви чета и ме свива корем от радост. Честито на Клара и Рансун.
Преживявам емоциите ви все едно на мен се е случило.
Аз в понеделник съм на АГ и се надявам всичко да е наред за да започнем опитите.

Скрит текст:
До сега не съм мерила БТ, но искам да започна. От първия ден на цикъла ли ще е най-добре?

# 640
  • София
fl0ri7a, аз мерих от първия  Simple Smile
Цитонамазката ми е първа група, а във секрета няма нищо, само нормална бактериална флора, лактобацили.
Стана ми смешно, как са гледали цитото, бъкало е от сперматозоиди  Joy
АГ-то каза, че резултатите сочат, че съм девственица  hahaha

# 641

Общи условия

Активация на акаунт