Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 281
  • 641
  •   1
Отговори
# 615
Клара fingerscrossed Чакаме резултат и не приемаме друг, освен  EFP
maya_the_bee, тия болки май не са гаранция за М newsm78 - онзи ден ме боля, вчера по-малко, ама М още няма...
Маняна, явно нещо остава недоизяснено между вас и понякога мълчанието може да отвори сериозна яма между двама души, независимо колко се обичат...
Наталия, явно съм пропуснала в бъркотията, дето цари в главата ми - тихичко честито и на теб  bouquet
Момичета, благодаря за положителната енергия - каквото и да стане имам нужда от нея Hug

# 616
Рансън и аз видях чертички!   bouquet Тичай в някой лаборатория /ако още не си/ и да ги потвърдим  Hug  bouquet
На всички, които имат нужда стискам палци  Peace Hug
Аз да се похваля, че тази сутрин най-накрая се събудих и измерих БТ   Crazy Ужасна съм - чесно ви казвам! Като изпусна да меря после съжалявам, ама пък да стана да меря вече е почти мираж...  ooooh!
А снощи да ви кажа какви щуротии сънувах - не е истина просто. Това моето вече е БМ /Болен Мозък!/
Сънувам аз, че правя тест. На първата минута - отрицателен с една ярка черта. След няколко секунди от двете страни на отрицателната черта се появява по една двойка успоредни положителни линии  Shocked Shocked Shocked Е?!
Някой да знае какво е да сънуваш тест с ПЕТ черти?  Shocked Shocked Shocked
Може би близнаци  newsm78  Joy Joy Joy

# 617
Момичетаааа, пускайте палците!!! Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:

# 618
  • София
Привет момичета
Рансун аз да ти кажа,че доста съм слънчасала ама виждам чертите,но бихте посъветвала за един шуър или кръвен,че на тия другите на мен все са ми се появявали някви бледнушки.
Клара дай отчет......май има радост.....дано  Praynig

# 619
Оооо,Клараа,страхотни чертички!!!Честитоо!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 620
  • Пловдив
Klaraaaaaaaaaaaaaa  #Crazy

# 621
  • Пловдив
ами не се получава ето

# 622
Клараааа честито.  Hug Леле, как ме зарадвахте днес с Рансун.  Mr. Green

# 623
ООО, каква плодотворна утрин. Честито Ransun и Klara!!! Леко бременеене и здрави и прекрасни бебоци!

# 624
Клара, честито   bouquet   bouquet и на теб лека и безпроблема бременност ти пожелавам  Heart Eyes

# 625
  • София
Klara прекраснии черти лелее днес вълеж от тестчета Simple Smile

Браво момичета  Hug

Мерита грешен линк си копирала, но почти си успяла

# 626
  • София
Клара, честито и от мен, много хубава втора черта!  Grinning Лека бременност ти пожелавам!

# 627
  • София
Страхотни черти Клара   bouquet,честита ти радост и пухкав финал  Hug

# 628
Klara, страхотни черти!   bouquet

Леко бременеене и на теб и на Ransun!  Grinning

# 629
Клара честити чертички, мила!  Hug  bouquet Пожелавам ти лека и щастлива бременност!  Heart Eyes

Още някой няма ли да ни зарадва?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт