Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 277
  • 641
  •   1
Отговори
# 585
Ransun - ЧЕСТИТО! ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И ПУХКАВ ФИНАЛ! Simple Smile

# 586
Здравейте,
Тук май си имаме нови бременни коремчета!  Hug Ransun честито! Heart Eyes

Estlar след като видях твой пост за препоръките от клиника Щерев, започнах да пия от витамините Прегнакеър. Най-вече защото не се чувствах добре особено откак стана топло времето. Направо ми светна пред очите, вече не ми е замаяно, не ми е лошо, не ме боли глава и т.н, и най-важното не само, че не ми изостриха апетита, както е било до сега от други витамини, ами напротив. Запалих се по това да си хапвам всеки ден храни богати на витамини и минерали, започвам с кълнове.
 За протокола, ходих на лекар преди месец, много добър специалист в областта, категоричен е след прегледа  и като ми гледа резултатите /нали направих за повече от година все що можеше като изследвания/, че всичко ми е наред. Обърна ми внимание, че прогестерона и естрадиола са ми малко ниски, т.е да наблегна там. И сега наблягам Grinning.
Elenna малко ме озадачи с това Q10-100mg, в Прегнакеър са 2 мг. Ако прочетеш поста моля напиши ни какво ти е обяснил доктора относно този ензим.

Прегръдки на всички! Toito, Niana скоро ще видими и ние своите чертички Hug Hug

# 587
Ransun Честито и от мен  Hug
Дива Сигурна съм, че и при нас ще се подредят нещата  Hug

# 588
Рансун,

честито, бременна си - пускай ЧХГ сега, за да съм усмихната целия ден!!!  Hug

Клара, хич не се спотайвай, чакаме и от теб добри новини Simple Smile

# 589
Рансун Честито и едно тлъсто ЧХГ след някой-друг ден  Hug
Хайде Клара и за теб едни стиснати палци....разрушете стената  Praynig
При мен- днес ще подаваме документите за заема и казаха, че 100% до вторник ще имаме парите, което ми беше голямо успокоение newsm10 Та остава другата седмица по това време да се надяваме, че всичко ще е наред и ще е минала операцията  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig Друго при мен няма.....стиснала съм палци за всички ви  Heart Eyes

# 590
  • София
Ransun  Hug
Сигурна бях, много ми хареса графиката ти, добре че послуша Денис.
Тихичко честито!
При мен няма нищо ново, днес последно отивам на нощна смяна и съм в отпуууск  Mr. Green
Надявам се да ми е и последното в следващата година-две, защото след 6-7 дни трябва да правя тест и ако е + край с нощнитее  #2gunfire

# 591
Добро утро и от мен  Hug
http://prikachi.com/images.php?images/984/6846984M.jpg
Рансун аз ти казах още вчера, графиката е супер, а и на тестчето няма как да ти се привижда, за мен си се вижда добре...  Hug Много се радвам за теб, честито. Ти се успокой и иди да ти направят един кръвен, ние ще чакаме за резултата.  Mr. Green
Клара и от теб чакаме хубави новини... Hug
Моите резултати от ПКК и хормоните излезна, казаха, че са нормални и нищо повече, но аз настоявам да ми направярт копие, за да ги видя. На ММ излезна резултата за хламидиа, диабет и бактерии в урината...там всичко е наред, следва спермограма. А аз ще се пукна моето лелище го няма и няма, незнам дали да послушам доктора и да го предизвикам  newsm78
Хубав ден от мен на всички  Hug

Скрит текст:
П.П. Някой може ли да ми каже как да си сложа снимка в поста, но не като линка, а да си излиза цяла. Embarassed

# 592
Ransun тихичко честито   bouquet Вижда се чертичката, а мен слънце не ме вижда по цял ден така че не съм слънчасала  Mr. Green
Мечтичка браво за паричките ще стискаме палци от сега за следващата седмица  Hug
Естлар честито ти влизане в списъка  Grinning

При мен БТ днес 37,1 - лелята я няма, само по няколко капки бледо розово-кафеникаво зацапване. Ако и утре е така, пак тест  #Crazy

# 593
Маяяяя успех и на теб, дано се похвалиш  Hug

# 594
  • Пловдив

Скрит текст:
П.П. Някой може ли да ми каже как да си сложа снимка в поста, но не като линка, а да си излиза цяла. Embarassed
[/quote]

И аз искам това да знам. Нещо несхващам

# 595
Мерита, пишеш си поста, на втория ред на иконките има една иконка с картинка, като кликнеш излиза това
[img]слагаш линка между скобичките[/ img]

# 596
Рансън,ЧЕСТИТО!Много се радвам за теб и ти желая лека бременност и здраво,хубаво бебче на термин!
Клара,Маяfingerscrossed дано счупим рекорда с  EFP този месец,като започнем с вас!  Hug
Мечтичка,всичко се подрежда!Скоро ще се похвалиш и ти!
Ванесита,успех и на вас!Да идва лелката и да действате по план!  Praynig

# 597
Добро утро девойки!

Ransun, при нас е облачно последната седмица, та не съм слънчасала хехехе. Тихичко честито и безпроблемна бременност ти пожелавам   bouquet

За всички, дето не чакат стискам палци  Peace Praynig
Естлар, много се радвам, че се върна в групата на бебеправещите и пощурелите  Heart Eyes
Аз съм пред цикъл (остават 2 дни), пред сватба (остава точно една седмица) и съм леко крейзи. И при мен, като при Ransun, единствен бременен симптом е, това че гладя и леко напрежение в гърдите  newsm78 Нищо друго хехехе
Есенчето ми е обещала да съм бременна и друго състояние не приемам  hahaha

# 598
  • София
Ransun, честито!  Grinning Много се зарадвах, сега веднага при доктора и болнични, както коментирахме!

Мая, хайде чакаме и от теб добри новини  fingerscrossed

# 599
Благодаря ти кофеинче, толкова ме мъчи че ще откача...  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт