Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 278
  • 641
  •   1
Отговори
# 600
Ванесита,успех и на вас!Да идва лелката и да действате по план!  Praynig

Кофеинче, благодаря ти, така ме мъчи, че вече съм  #Crazy

# 601
Кристи,а мен ме махни от списъчето,моля!Докато не разбера какво се случва,преусновяваме опитите...успех на всички!
Кофеин,а какво се случва,защо така?Какво стана с кървенето?Дано всичко да е наред.  Praynig

Аз,момичета,днес имам положителен тест за О и вероятно О ще е утре,но въпреки всички хубави неща които ми наговори ММ,въпреки ,че ходихме и на преглед,въпреки,че иска да продължаваме с опитите,подозирам,че си го кара в същия дух,както преди- да "бебеправи"( в кавички подчертавам)...и вече не знам какво да правя...нямам сили за драми и разговори...

# 602
Ransun, Наталия, тихичко честито!   bouquet
Май ще трябва да се преустанови консумацията на  beerWink Аз самата много обичам бира, но откакто съм бременна такова гадене ме е налегнало, че не се и сещам.

Успех на всички нечакащи!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Хубав ден желая!

# 603
Маняна, много е неприятна ситуацията. Аз бих престанала да му говоря на тема бебе. Кажи му, че вече ти е все тая и не си много сигурна дали го искаш. При ММ имаше много бърз и положителен резултат. Той започна да ме разпитва и да дава зор. Просто трябва да го надхидриш, без нерви.  Hug

# 604
Азукар,вече му го казах,дори на два пъти и веднага ме контрира да не говоря така и ,че продължаваме...а на практика виждам друго...за това вече взех да изпушвам,особено сега,когато знам,че съм в О...

# 605
А защо подозираш, че пак "бебеправи"?

# 606
Маняна, да не би просто от страх да си въобразяваш, че симулира? ако наистина е така, колкот и да ти е неприятно, трябва да говорите и ти да не се ядосаваш и страдаш!

Говори с него, Дано пък този месец да я вашия и да се окаже, че си сбъркала с тези заключения!  Стискам ти плаци  Peace Hug

# 607
Естлар,бгзвездичка,ами не знам момичета,дано наистина да си внушавам,но май не си...като цяло не усещам нещата да са така,както трябва за да съм сигурна,че всичко е наред(ако ме разбирате какво искам да кажа).Това за отказването от моя страна,според мен не му действа,защото усеща,че едва ли го мисля наистина...не знам вече,ще видим какво ще стане.Благодаря ви! Hug

# 608
Майче мерси мила и за тебе едни стиснати палци...усещам хубавата новина  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кофеинче и на тебе благодаря  Hug Стиснати палциииии   bouquet
Азукар  Hug Дано дано и при теб да са се получили нещата  Praynig
Естлар честито влизане официално в списъка и дано скоро се похвалиш  Hug
Маняна щом не ти е до секс и бебеправене и щом не можеш да се отпуснеш още - по-добре недей няколко дни....почини си психически, поприказвайте си....дано се отпуснеш скоро и да се получи желаното бебе.....както казва Естлар нека детето не е "задача" и "цел" номер 1 ! Особено когато сте в неясно отношения и имаш съмнения...ти си решаваш но така няма да ти е приятно нито на тебе, нито на ТМ   bouquet Стискам палци да се успокоиш скоро  Hug

# 609
Момичета,тук съм !  wavey wavey Взех си Престо ,че на тези обикновенните не вярвам . Ей сега ще го направя и идвам на отчет ,дръжте още малко палците ! Hug Hug Praynig Crazy

Ransum ,не ти е въображаема чертичката ,всички я видяхме ! Hug Heart Eyes

# 610
Момичета,тук съм !  wavey wavey Взех си Престо ,че на тези обикновенните не вярвам . Ей сега ще го направя и идвам на отчет ,дръжте още малко палците ! Hug Hug Praynig Crazy

Оле хайде успех!!!  Praynig

# 611
# 612
  • София
Klara, чакаме, успех!  Simple Smile
Mañana , не знам и аз какво да ти кажа, трябва пак да поговорите, щом имаш съмнения...

# 613

KlaraFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 614
Клара  Praynig дано ни зарадваш и ти.
Маняна подкрепям Мечтичка, по-добре да се успокои обстановката. Знам колко е неприятно да пропускате О, но аз на твое място щях да оставя малко времето да уталожи емоциите. И без това е напрегнато с цялото това чакане до О, от О до М  #2gunfire  Hug Ти познаваш най-добре ТМ, ако мислиш, че щом вече е дал дума ще я удържи, дай му шанс и му повярвай. Силно се надявам скоро всичко да се нареди.

Мисля, че всеки момент ще дойде лелята, почна да ме боли корема и кръста. Здраве да е, следващия тираж  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт