Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 284
  • 641
  •   1
Отговори
# 570
Стига де, подстрекателки - и без това вече съм в джаза с това а да доде, а да не доде - ту боли, ту не... откачам вече #Crazy
Скрит текст:
Да не говорим, че след обяд не издържах и похабих един тест... ми кво да кажа - въображението прави чудеса, видях невидимото, кьорих се и го метнах в кофата с мисълта да не си въобразявам глупости, ми да изчакам поне до утре сутрин Naughty
[/quote]

Ти пак като си го хвърлила,добре!Аз моя въображаем си го скрих и тайно си го поглеждам от време на време.Утре ми е датата да Ц,та да видим„мит или реалност”... Crazy

# 571
Ransun, Klara, Мая - глеадайте по-внимателно, там трябва да е Simple Smile

Аз пияна-заляна (щото нали си тека като лейка) размахвах неупотребен тест на всички заинтригувани с обяснението, че на други хора им е положителен. Та, моля ви, нека не е само пиянски ентусиазъм, МОЛЯ!

# 572
Ransun, Klara, Мая - глеадайте по-внимателно, там трябва да е Simple Smile

Аз пияна-заляна (щото нали си тека като лейка) размахвах неупотребен тест на всички заинтригувани с обяснението, че на други хора им е положителен. Та, моля ви, нека не е само пиянски ентусиазъм, МОЛЯ!
Ми гледай ти по-Фнимателно Crossing Arms
Скрит текст:
това от вчера след обяд

...и от днес сутринта Rolling Eyes

# 573
  • София
Ransun, мила лоши новини, ще трябва да спираш биричката  Sunglasses аз виждам на синичките тестчета чертичка , бегом към някоя лаборатория! Hug

# 574
Ransun, ама имаш си чертичка! Хайде честито!

# 575
Стига бе, момичета - мислех, че съм полудяла и слънчасала едновременно, пък това било масово явление... толкова са бледи, че са на границата на въображението Thinking Дали тестовете не са дефектни нещо, после ще взема шуър чек, ама пък тоя месец хич нищо не очаквах и хич никакви признаци на нищо newsm78 ...е, освен чистенето да се окаже гарантиран бременен признак Crazy И въпреки всичко скептикът у мен говори, че ако е истина ще е цяло чудо Thinking До лаборатория евентуално в понеделник може да стигна, освен ако не лудна тотално преди това #Crazy

# 576
Рансън, положителен е, честито.   bouquet

# 577
Е сега вече се побърках #Crazy Само да стане нормално време, че да звънна на док иначе ще се пръсна от въпросителни... не знам откъде да започна, пък и не смея да се зарадвам че ако е фалшива тревога... ooooh! Не, не е възможно да е истина - освен чистенето нямах други признаци бре, хора... е, от два дни се потя като прасе и косата ми дето е суха като слама се омазнява все едно съм я поливала с олио, ама това не са никакви признаци... с такова примирение си чаках М, па тя да вземе да ме прецака Shocked

# 578
Ransun,знаех си аз,че има нещо...  smile3521 Честито!  smile3525

# 579
Ransun,знаех си аз,че има нещо...  smile3521 Честито!  smile3525
Да отвориш бобена работилница и само такива предсказания да врачуваш Mr. Green Хем не смея да се зарадвам, хем си казвам - ама ако наистина... и тихичко съм хепи, пък и умирам от страх...

# 580
Ransun,боб не съм хвърляла  Laughing ,а видях,че графиката ти е много хубава+болки сякаш идва лелката,а я няма .... всичко това ме накара да бъдеш заподозряна Wink хихи  Laughing Hug
А какво ли се случва с Клара?Тя също имаше бледа чертичка вчера. Wink Дано да ни зарадва!  Praynig

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 08:24 от Mañana

# 581
Клара, бързо се включвай  fingerscrossed- не ми се влиза сама в лудницата Crazy Ако има други полудяващи да се явят моментално #Silly

# 582
  • Пловдив
Ransun  EFP

# 583
Добро утро.
Ransun честито   bouquet
Клара  Praynig
Лек ден.  smile3525

# 584
Ransun Четито  newsm44  EFP Аз ги виждам съвсем добре чертите  Crazy Бягай за ЧХГ, че иначе няма да повярваш- и аз бях ( и все още съм) така  Laughing  
Скрит текст:
А за болките не се притеснявай, точно като ПМС са си- аз постоянно имам чувство,че ще се оцикля  Crazy Много се радвам за теб. Леко бременеене и да пишеш като излезе ЧХГ-то непременно  Hug
Хайде, хайде, бързо всички - да се изнасяме групово към една нашенска си бременна тема, че аз без вас не щЪ, пък.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт