Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 934
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
И защо си мислиш, че тези "безсмислени движения на крайниците" не развиват "ловкост, координация, тайминг и т.н.".  Joy

# 406
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ekaterina_SF би ли била по- конкретна- кои за теб са безсмислените движения, за които говориш.  newsm78

Меги с тахан закусвам. Тренирам предимно следобед, така, 4е приемът му не е свързан с тренировките ми.  Peace

November_ относно болката- не те боли, смао като е разгряло мястото. Аз бих оставила ти4ането за два- три дни и бих разгрявала само мястото в тези дни без да го натоварвам допълнително. И аз миналата седмица си напатих от болки в рамо/врат/гръб, незнам и аз то4но къде беше, но ме скова и 10 дни ме държа. И аз по време на тренировка се 4увствах добре като съм загряла, но послееее, настъпваше ад. Събота и неделя си дадох по4ивка, масажрирах с фоум ролер, топли душове и разстягания на мястото и ми мина  Peace

# 407
Екатерина , мисля че грешиш. Дори и спортистите извършват "безсмислени движения на крайници" по време на тренировките си. Дори каланетиката , което острани изглежда като безсмислена влияе доста положително още след първата тренировка.

# 408
И аз искам да знам кое по-точно е безсмислено?

99% съм сигурна, че спринтирането си е силово упражнение  Laughing

# 409
Екатерина изтрепа рибата днес !   hahaha   Ние ,като си движиме крайниците , не го правим безсмислено !  А ти защо пък реши, че това,което правиш ти  - е това, което трябва да правим и ние, и че е най -правилното ?  Всеки  си има програма, тренировки, цели. Всички сме достатъчно зрели за да знаем какво правим. Всеки се грижи за тялото си,както е преценил.  Тренировките ,които правиш ти, на мен лично изобщо не са ми интересни..  /нищо лично ! /

# 410
 hahaha
Хич не се изненадвам - мен много пъти с недоумение са ме питали защо, аджеба, търча  Joy
Не се обяснявам много, много, а казвам - ми търчи ми се затова  Simple Smile

За много хора бягането е търчене и някаква лудост и не схващат защо по дяволите го правиш

# 411
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI, ти правиш май 30-дневната програма на Зузка? И на мен много ми хареса Simple Smile

Аз, аз! И предната почивка я пропуснах, днес пак ми се пада почивен и не ми се почива и не ме и свърта и нИ знам к'о ш'а пр'аЯ  Crazy  Mr. Green

Пък да ви се похваля, че видях Дандиела!  smile3534  Ама за малко, по-малко от 2мин. сигурно  Crazy  Много красива и на живо и малкия й бонбон видях  Hug
Скрит текст:
Ходих на летището да черпя за Еммичка, то 6м. минаха, ама карай  Joy  много ми беше приятно с колегите, ама пак не ми се връща...ако можеше само ей така да ходя да обядвам с тях и да ми плащат  Joy

Вив, мисля да си поръчам твоя протеин, гледам в коментарите много го хвалят  Peace Моя свършва, имам още 1-2 дозички  Rolling Eyes  звуча като наркоман
Аз да не забравя за какво влезнах, пак чета: Природата не различава кардиотренировките от силовите такива. Тренировките също следва да не правят такава разлика. Ако тренирате само с големи тежести и малко повторения, няма да развиете силова издръжливост, която бихте развили в противен случай. Ако тренирате основно с голям брой повторения, няма да развиете силата, която бихте развили при другия тип тренировки. Всеки тип трениране, в това число бавно, бързо, с голяма тежест, с малка тежест, кардио преди или след тренировка има своите предимства и недостатъци.

За да се постигне истински добра форма, всеки параметър на тренировката трябва да се модулира така, че да позволява възможно най-разнообразно стимулиране на мускулите, сърдечно-съдовата и нервната система. Тялото се развива, когато е подложено на стрес, към който не е привикнало.

Прочети повече: http://www.bb-team.org/articles/3808_kakvo-predstavlyava-krosfit#ixzz36VsbLgxZ

Смоуки, аз разбирам защо тичаш и винаги съм адмирирала хората, които го умеят това, но за мен това не е "нещото"... кардио мога да правя като Инес-овото  Rolling Eyes

Пък аз вкъщи нямам мед и без мед тахана не ми е вкусен, в този смисъл един буркан се залежа бая
 Wink Сега дилемата ми е да си купя ли мед, или не  hahaha

Уф нИ мо'А сега ако не го направя тоя Тамилсон, няма кога   animal037

# 412
  • Stavanger,Norway/ Varna
TDI мятай го, с по- големи тежести влиза много добре, с по- малки пък, е страхотно кардио  Peace
Относно бягането и аз допреди година го мразех. Незнам дали помните какви безсънни нощи и вълнения имах за едните ми 5 км маратон, който бягах през Юни  Crazy. Сега 5 км за нищо ги нямам и толкова ми харесва да ти4ам, 4е рядко пропускам ден  Grinning. Просто се заинатих и реших да му дам шанс на това ти4ане. Като мина гадния период на адаптацията, дойде и приятната 4аст  Peace

# 413
Бобче, като те слушам, направо ми иде и аз да се напъна с това тичане.. и аз  съм от НЕ обичащите го..Като се кача на пътеката, и ако не тичам интервално, направо това време не свършва...толкова ми е скучно... Sick....а ми се иска да тичам, не е до мързел  . И на вън ,като тичам, по ми иде да си се разхождам...трябва да помисля по сериозно по въпроса... Naughty

# 414
  • София
Честно казано, хич не ми пука, че някои смята движенията ми (които не са мои, а на известни в света треньори  Wink ) за безсмислени, важното е, че ми носят ефекта, който търся.

ТДИ, хубав е протеина, да, аз съм много доволна от него. Дори мисля, че 50 % от изчистените ми мазнини в последно време се дължат на започването на протеин. И аз четох коментарите преди да го поръчам, а и е вкусен, взех си шоколад  Mr. Green

Смоуки, Бобче,
и от мен имате супер възхищения относно тичането! Тичащите жени имат изключително красиви и чисти тела, много ги харесвам. Може би ако не ме мързеше толкоз и имах подходящ терен ( по - скоро второто) щях да напъвам да се науча и аз. Но в нашия близък парк е пълно с хора, които ще ми е неприятно да ме зяпат.  Tired

Мрънкам за пътечка, пък ще видим  Whistling Така или иначе аз ще си купя, някога в бъдещето този уред, отдавна мечтая.

# 415
Здравейте,
Надявам се да провокирам някой, но честно казано недоумявам как може да правите тренировки в който движенията са някакви безсмислени местения на крайници, тяло и т.н. Мое мнение е че ако човек спортува то той трябва да прави тренировки свързани със някой спорт който развива и умения като ловкост, координация, тайминг и т.н. Лично аз никога не бих правила движения от които няма ползва освен горенето на калории. Може и никога да не ми потрябват уменията развити в бойните спортове, тренировки с оръжие и други подобни, но поне това са реални неща. Относно доколко може да се отслабне само със силови тренировки опитът ми показва, че за моят тип тяло - Ендоморф не може. Силовите тренировки при мен са около 20% от заниманията при сваляне на килограми.
Ако греша поправете ме.
Поздрави на всички спортуващи.

Офффффф, хайде, кажи си и да мирясаш! Къде искаш да ни пратиш да тренираме бойни спортове и тренировки с оръжие? За втори път си правиш устата в тази тема. Виждам, че и в друга тема по същия начин се опитваш да хлъзнеш тази идея.

# 416
  • София
Аз мисля, че ако някои от нас иска да тренира бойни изкуства, ще си се запише, без да има нужда някои да дойде да го "кара", а най-малкото по този невъзпитан начин.

# 417
Точно покрай репортажите от световното забелязвам, че футболистите (поне на немския отбор) използват доста “безсмислени“ движения от видеата на Шон в своите тренировки и загрявки.  Whistling Laughing

И аз във фенклуба на тахана, днес закусих две супени лъжици тахан , заедно с чаени лъжици мака, чия и мед. Много вкусно и засищащо.

Днес Алфа Спийд на Шон, след това малко пилатес за бедрата.

# 418
Влизам аз да се отчета и прочитайки последните постове искам гордо да докладвам, че явно съм направила "смислена" тренировка днес  Mr. Green
Отчитам с Les Mills Combat - Combat 60 Live - Ultimate Warrior's Workout, час  Grinning

Доволна съм от тази тренировъчна седмица, ако утре ми остане някакво време за малко бягане бих била и още по-доволна, но едва ли.

А съм щастлива и няма как да не се похваля. Днес ми се случи нещо много красиво - бебето за първи път ме нарече ма-ма  Heart Eyes (последните дни бях нещо като на-на) Joy

# 419
Би  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз си мислех, че нареждам... Лидзи!  Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт