Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 850
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Вени не е много по моята част, но и аз мисля, че не е фатално  Peace
Наздраве от мен

Flutter

# 136
Този Карлинг, още не съм го пробвала, дарлинг  Laughing
Как е като ситуация?  Thinking

Наздраве от мен със Секс на плажа  Laughing Пристрастих се към този коктейл, нещо.....  Joy
През деня - мента-спрайт, щом се стъмни - Секс на плажа... общо взето това ми е битието тези дни ....  Thinking

# 137
Влизам на бързо само да кажа здрастиии  Mr. Green и отивам да стягам багаж. Но не е за почивка така, че не съм много щастлива.

Този карлинг от вчера го издирвам да го пробвам, че съм любител на сайдера.  Heart Eyes

# 138
Карлинг. дарлинг е много готин Simple Smile Сайдер, ама мирише на вишничка  Heart Eyes
Миж да не забравиш, че Секса на плажа не е само коктейл  Mr. Green  Blush Наслаждавай се на морето, коктейлите и любоФта    grinning039 dancing

# 139
  • Пловдив

"Когато си на път да се откажеш и сърцето ти всеки момент ще се счупи, спомни си - ти си идеален! Бог не прави Грешки!" - Бон Джови

Добро утро - хубав петък!

# 140
  • На планетата Земя
Само набързо да отговоря на Вени - не е проблем, щом си въвела номера на личната карта.
Щом не те пуска за корекции, значи им е достатъчно.  Peace

Хубав уикенд на всички!   bouquet

# 141
  • на североизток от Рая
 Лелеее, днес тук са били само Деска и Милето.

Привет от мен!  Hug То и аз липсвам, ама днес не се спрях. На работа ходих, върнах се, пак излязох, вече не ми се мърда никъде.

Как сте, момичета?  Hug

# 142
  • София
Само набързо да отговоря на Вени - не е проблем, щом си въвела номера на личната карта.
Щом не те пуска за корекции, значи им е достатъчно.  Peace
Мерси, Миле  Hug!

И аз се уморих днес. Добре, че е петък!
В късния следобяд направих резервация и в края на август май все пак ще ида на море  Laughing.

# 143
  • София
Венка,браво!Радвам се,че си успяла да видиш пролука и да си отдъхнеш и ти.
Нелко ,не се спираш HugДежурства ли давате?
Аз днес говорих с кол центъра на Албена.Разбрахме се,че ще ни компенсират с една нощувка повече заради това,че аквапарка няма да отвори в уречения срок.
Не че ме касае особено.Ние си харесваме Албена като курорт и със или без аквапарк пак щяхме да ходим.С приятели сме,играят си децата,за мен това е най-важното.

# 144
  • ГОре на черешата...
И аз съм тук. Цял ден подреждам, чистя, изхвърлям, а една глава ме болиии Confused...другата седмица съм дежурна и хич не ми се ходи, ама поне книжки ще си чета на воля.

# 145
Вени, браво! Радвам се за теб!  Hug
За къде резервира? За Синеморец ли?

# 146
  • София
Уф, в Синеморец има свободни места само за първата половина на август, а тогава не ми се ходи. Резервирах за Лозенец - Оазис дел Маре. Исках да е сме на юг, защото все пак ще е края на август.

# 147
Супер ! Ще очаквам отзиви  Hug
Сигурна съм, че ще останете доволни  Peace

# 148
Хоп Добър вечер от мен Simple Smile
Изморена съм от работа, та мисля да отида до дивана, да си дочета книжката и да си допия ментичката  Blush
Черпя ви по парче тортичка и и по чаша Фанта, днес така гледахме Гришо на работа  Heart Eyes

# 149
  • Пловдив
Вени, една приятелка няколко години подред ходят там. Сигурна съм, че ще ти хареса!

Общи условия

Активация на акаунт