Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 851
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

Никога не отхвърляй каквото ти предлага денят: хубавият ден носи щастие, лошият ден дава опит. Нека днешният ни ден е хубав!

Добро утро от мен, пия кафенце и ще се трудя след това.
Хубави почивни дни, момичета  Hug

Нели, поздравче  Hug

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 08:47 от Десиссслава

# 151
Добро утро и от мен  Hug Деси нека и твоят ден е хубав!
Допиваме кафето и ще ходим на шопинг  Blush
 Hug

# 152
  • USA, Steak State
Привет, момичета  Hug

Тъкмо се прибрахме  Grinning Да ви се похваля - днес бях в рая  Heart Eyes
Не преувеличавам изобщо  Grinning Става дума за Ботаническата градина в Балчик - Двореца. Е, няма такава красота!!!  Crazy Ходила съм като дете и тогава не ме беше впечатлила особено, а и нямам почти никакви спомени... Сега обаче съм без думи!!! То кактуси над 2 м, то сукулентни, то малки кактусчета, палми, рози, кипариси, водоскоци ....  Crazy Много красиво, много!!!  Heart Eyes
Ако мога, по-късно ще пусна снимки  Hug
Препоръчвам на всички да я посетят тази градина и особено на любителките-цветакрки!  Party
Те най-вече ще я оценят по достойнство!  Heart Eyes
Е, видях и една змия на метър пред мен, вероятно смок, но докато се изплаша и тя се скри в храстите  Mr. Green

После ходихме до Калиакра и на плаж на Болата. Малък плаж, див, с изключително чисто море с кристална вода и много плитко  Heart Eyes Виждаш рибките как се стрелкат в краката ти  Heart Eyes

И да се оплача - четири дни се пазих и мазах с какво ли не, на петия успях да поизгоря  Crossing Arms

Ех, родният ми град. Simple Smile

# 153
Добро утро!

Вие се трудите, пък аз тези дни почивам (вкъщи с децата Grinning )
Поизоставих четенето и се отдадох на друго мое любимо хоби - плетенето. Плета шарено покривало за диванчето на балкона knit

# 154
ДУ Hug

Кости, браво на теб! И аз навремето обичах да плета, но вече нямам много време а и предпочитам да си запълвам свободното време с любимото ми хоби-четенето Simple Smile

Хубав и слънчев ден на всички!

# 155
  • на североизток от Рая
 Добро утро  и от мен и ви пожелавам прекрасен да е денят ви, да го изживеете пълноценно.  Hug

Деска, мерси за хубавата картинка, много ми стана хубаво, а и едната част от посланието в зелено много ми допадна. За лошия ден, защото мисля, че моят не започна по най-прекрасният начин, но нека това да ми е за урок и ще ми е като опит. Сама ще си го направя прекрасен, знам как.  Sunglasses

# 156
Прекрасен ден на всички-работещи и почиващи!  Hug
Багажа е събран,четеца е зареден,отдавам се на заслужена почивка .   grinning039
Ще ви наглеждам.  Wink

# 157
  • на североизток от Рая
Нези, желая ти приятна  и с добро запомняща се почивка.  Hug Отморявай пълноценно.

А ние преди половин час най-после избрахме гранит за кухнята. Доставили са 4 нови вида и си харесахме един от тях. Много красив и луксозен ми се видя, дано така да изглежда като го поставят. Обещавам снимки.  Simple Smile

# 158
  • София
Нелко,като каза,че денят ти започна кофти,точно за гранита си помислих.Викам си айде,пак не са доставили това,което ти трябва.
Много се радвам,че най-накрая се получиха нещата  bouquet
Нези,весело изкарване и лек път Hug

# 159
  • ГОре на черешата...
Нели, много се радвам, че сагата с гранита ви най-стене приключи. Сигурна съм, че ще се получи страхотна кухня Peace!

Кости, искам после да видя покривалото/и аз плетях много, но вече няма време/

Нези, пълноценна почивка ти пожелавам Hug!

Аз останах без деца - баба им ги взе до понеделник и ми е едно такова пусто и тихо вкъщи...но пък следобед ще драснем нанякъде с мотора, така че съм хепи.

# 160
  • на североизток от Рая
Слив, той денят ми почна кофти наистина, но не заради гранита. И след кофтито мина половин час и отидохме за гранит.
Скрит текст:
Въпреки това, огорчението в мен остана и ще ми носи цял ден недобро чувство. Поне камък намерихме, сега дано да дойдат да вземат размерите по-скоро и да се почва.

# 161
  • Ямбол
Ехаа, колко е хубаво тук.. Чета ви непрекъснато.. Ама моля ви снимки на ремонтите. Убедена съм, че се получава супер!
Мижка си изкарва чудно, въпреки, че беше сама за известно време  Mr. Green Завиждам благородно за Ботаническата градина  Blush
Хубава почивка на всички, на които им предстои   car003  grinning039
Аз ще изляза в отпуск в края на юли, а дотогава - гърч  Mr. Green

# 162
  • ГОре на черешата...
Снимки ще покажа, когато е готово всичко.

# 163
Ехо.... здравейте, милички!!!!  Hug Hug Hug

Последен ден на моренцето и вече взе да ми липсва ...  Rolling Eyes
Като си представя, че от понеделник съм отново в гадната София и в месомелачката, и ми се ще да....  Sick Както и да е  Hug
Доволни сме  Hug Починахме, почерняхме....заредихме се с емоции...
Топола Скайс ни хареса! Басейни, апартамент, всичко е ОК, с изключение на храната - много еднообразна и не особбоно вкусна. Не сме останали гладни, но в сравнение с миналогодишния ни хотел - Серенити Бей - Царево - този му отстъпва. И то не само по храна, но и по анимация...
Както и да е ...  Hug Доволни сме  Grinning

Ето и две снимки от най-хубавия /според мен/ басейн - "Инфинити"- "Безкрайност"   Heart Eyes
Направен е така, че сякаш визуално прелива в морето.... Наистина е много красив!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На втората снимка в далечината се вижда нос Калиакра  Heart Eyes
След малко ги махам ...

Скрит текст:

Нези, вие накъде поемате, ако не е тайна?  Simple Smile
Хубаво врече ви пожелавам и весела почивка  Hug

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 20:03 от mijjjka

# 164
  • на североизток от Рая
Мижжж, видях те, хубавица си!  Hug Къде са двете излишни кила?  Laughing под пИпИрудите ли?  Mr. Green

Басеинът сякаш наистина се слива с морето, първо това ми направи впечатление. А то колко е равно, море-мечта. Не съжалявай, че свършва, поне се случи. Може до края на лятото да отидете пак.

И при нас днес е много горещо, дори ветрец няма, истински летен ден.

Общи условия

Активация на акаунт