Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 852
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
А, със сигурност ще отидем поне още няколко пъти  Simple Smile Нали ММ е от Поморие Hug
Този басейн е нещо наистина много красиво  Heart Eyes До сега се бях виждала нещо подобно като идея  Hug

П.П. А килата са ми малко под пИпИрудите, гадовете...
 Twisted Evil
 Hug

# 166
Гигич, Мариетке плетенето ми доставя огромно удоволствие, действа ми успокояващо. Затова винаги когато мога плета. Обикновено зимата, но сега още от лятото ми дойде музата Laughing
Снимки ще ме е срам да пусна, че съм пълен аматьор, но може и да се престраша. А кога ще го завърша е друг въпрос Whistling

Нези приятна почивка!

Мижжж, видях те, хубавица си!  Hug Къде са двете излишни кила?  Laughing под пИпИрудите ли?  Mr. Green

Под пеперудите определено има килца, да не са и урок Mr. Green
Миж размечта ме с тези снимки. Мисля, че на Санторини има точно такъв басейн - който сякаш се влива в морето. Красота! Heart Eyes

# 167
  • София
Хей, Миж! Супер снимки.
Независимо, че не всичко е било перфектно в хотела, важното е, че сте се заредили - слънце, плаж, почивка! Трябва си на човек поне веднъж годишно да си причини такова разпускане. То не може само в града и работа до побъркване.

Да ви се похваля, че и ние вече резервирахме и сега ще броя дните до 21 юли, когато ще заминем.
Нелчо, стягай се! На 22-ри сутрешно-обедно да се видим, мила. Както ти бях казвала - ще минем през Шумен  Hug

Днес имах един чудесен ден, изцяло посветен на моето дете. В петък си го прибрах от лагер, нямаше го цяла седмица. Върна се щастлив, порастнал и с тен.
Днес го заведох на кино, вечеряхме навън, ядохме сладолед и се качихме на две въртележки.
Много обичам, когато имам възможност така да си го поглезя. Удоволствието е двустранно.

Отивам сега да се хоризонтирам с книжка.
Съвсем в началото съм на така дългоочакваната "Марина" - гуш на Паячето, за което  Hug

# 168
  • София
Да, голяма разкошотия, Миж!

Кали, такива дни са чудесни  Heart Eyes.
Браво и за почивката, с теб се движим еднакво - и аз едва вчера резервирах. Само дето ще почивам в края на август  Crazy.

# 169
  • София
Вени, ние с ММ извадихме страшен късмет, защото там където искахме да сме, бяха останали само 2 свободни стаи за периода. А ние нямаме избор откъм свободно време - или края на юли/началото на август или изобщо без почивка. Много съм щастлива, че се уредиха нещата. Сега само търпение още две работни седмици.

# 170
  • София
Кали, такива почивки (изстрадани) са най-сладки  Grinning. Знам, че ти беше много хиксово и ви желая да отморите и да се забавлявате. Къде ще ходите, ако не е много нахално  Blush?

# 171
  • София
Не е хич нахално  Hug
В Св. Влас ще сме. Много ни харесва, от няколко години все това ни е мястото за море - сякаш чалгата там я няма, или поне не се чува така, както на други места. Тихо и спокойно е. Има си хора, но не са някакви стълпотворения като в Созопол или Приморско например, където лично аз бих се задушила. Достатъчно близо сме и до голям град. За мен това е от изключителна важност, заради детето - знам, че майките ще ме разберат много добре за какво говоря.

# 172
  • София
О, да, да, да! Преди няколко години със свито сърце резервирах на Св. Влас. Казвам със свито сърце, защото се опасявах, че място е просто продължение на Слънчев бряг и че едва ли е спокойно, каквото го помня отпреди мноооого години. Но изкарахме чудесно! Беше много спокойно и много приятно! Някога плажът на Св. Влас беше зле, а сега е супер  Peace.

# 173
Кали, много се радвам за теб  Hug
Две седмици ще минат бързо  Peace

# 174
О браво  Кали, на Св. Влас е много хубаво ходихме там преди 2 години и страшно много ни хареса.

# 175
  • на североизток от Рая

Нелчо, стягай се! На 22-ри сутрешно-обедно да се видим, мила. Както ти бях казвала - ще минем през Шумен  Hug

Кали, ако знаеш колко се развълнувах.  Party Simple Smile И аз ще броя дните. А колко време ще ми отделиш. И ако можеш да прошепнеш в кой квартал ще се отбиете. Или по центъра?! Едва ли ми е от такова значение тази информация, но си питам ей така.

И със Сливчето ще се видя живот и здраве.  Simple Smile Щастие!
 Жалко, че срещата ми с Мариета се размина, остана разговор по телефона.
Скрит текст:
Но пък  получих подаръче от нея, часове след като  е минала край града ни.

# 176
Добро утро  Mr. Green

Миж, видях снимките във фейса, екстра си си на басейна  Sunglasses

Кали, Вени, браво за почивките, да разказвате и показвате.
Ако искате да си направим един заключен албум в Снимка, за  да няма притеснени  Peace

# 177
  • София
Добро утро,прекрасници!
Кифчо,радвам се,че те виждам HugАз лично нямам против заключен албум.То не че много пускам снимки,ама от време на време се отбелязваме.Нали не можем всички да се съберем да се видим,поне ей така по малко.Разбира се,ако някой не иска винаги ще уважа желанието му  bouquet
Мижи,лек път днес,мила!
Кали,много ме зарадва,най-накрая и ти да намериш малко време за почивка.Тежка година беше.
Във Влас не съм ходила.Чувала съм само добри отзиви.
Нелчо,и аз броя дните HugЩе бъде много емоционална среща,повярвай.И с Кали и с всички,които имат път към теб.
Ние за днес сме планирали басейнче.Тук до София има минерални в Белчин баня.За сега доста хора сме се събрали.Ще се попляскат децата.Айде останете със здраве Hug

# 178
Нелчо,, Синя слива, и аз мога да се организирам да дойда да се видим тогава ако искате  Hug
Кали   bouquet

# 179
Добро утро, почиваи и работещи дами!

Ей Кали зарадвах се и аз за твоята почивкаДано си искарате страхотно. На хубава дата тръгвате Grinning
Скрит текст:
Голямата има рожден ден Heart Eyes
На Св. Влас съм ходила само зимата и пак ми се стори много красиво и някак си уютно.

Киф май почна вече безсънието, а? За добро е!

Аз съм за скрития албум Peace

Слив хубаво да си изкарате днес Hug

Поздрави и целувки на всички ви и прекрасен неделен ден!

Общи условия

Активация на акаунт