Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 865
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Нели, няма как да променя маршрута, защото не пътувам с личен автомобил. А транспорта от Пловдив-Шумен и много ши*ан, има само 1 или 2 автобуса, влака е с прикачване, абе въобще е прецакано. Затова напред споменах, че ако някой ден направя екскурзия до Шумен, тогава ще пиша, защото наистина искам да разгледам градът ти и знам, че някой ден ще го направя  Hug

# 196
Аз си нямам хал хабер от Шумен  Embarassed
Ще спра някъде и ще звънкам за инструкции.
Нели, ако ще идваш насам, считай че си имаш гид за из Варна  Laughing

# 197
Лека нооощ!
Бях снощна смяна  Tired
Сега и на мен ми се доходи до Шумен и започнах да мисля схема как да стане. До сега смятах каква смяна съм - на 22ри почивам! Ама съм пак след нощна и не знам колко ще ми се шофира сънена  Crazy Освен да взема компания от домашните и да ги пусна на разходка, докато се видя с вас. А и ще ми отнеме да се прибера, да си пусна душ.... Нааааай-рано мога да тръгна в 9 от нас  ooooh! Мисля го  newsm78 А за 27,28 - вече ще съм в отпуск и ще пътувам за Пловдив примерно  Heart Eyes
Нели, ако решиш да дойдеш във Варна за срещата, лично ще те посрещна на Автогарата (или Гарата)  Hug Стига срещата да не се окаже, когато съм на работа  Tired
Разсънихте ме с тези срещички  Hug

# 198
Ehooo... Hug
Чета ви за срещите в Шумен и Варна и ви се радвам  Heart Eyes
Ние тръгнахме   Hug Като цяло мога да кажа, че сме доволни  Hug

# 199
Точ, аз ще имам място в колата, ще отидем заедно ако искаш Hug

# 200
  • на североизток от Рая
Мижжж, леко пътуване и живи здрави да се приберете и да пишеш от София.  Hug

Точ, ти хич не се колебай ще идваш ли, или не. Мария такова мило предложение ти прави, ще си поспиш докато тя шофира насам. Кога иначе ще имаме шанс да се видим по-голяма групичка. Само четем за срещите в София и примигваме.  Simple Smile

А за Варна съм сигурна, че ще ме поемете още на гарата. То иначе, ако вие не ме поемете, смятайте съм се изгубила одма.  hahaha Joy

# 201
  • Пловдив
tochica11, до кога ще си в Пловдив?

# 202
Точ, аз ще имам място в колата, ще отидем заедно ако искаш Hug
Значи едвам ме нави  Mr. Green Само да не изникне нещо друго тук семейно. Ще го обсъдим пак като наближи, но съм много съгласна  Hug

Нели няма да те оставим да се изгубиш  hug

tochica11, до кога ще си в Пловдив?
Ами ние за сега сме се засилили към Смолян, та през Пловдив ще преминем за разходка. Най-вероятно 2-3-4 часа ще сме там най-много  Peace

# 203
  • Пловдив
Еее, явно не ми върви... Grinning мислих, че ще поостанете няколко дни, че аз ще се прибирам от морето края на юли...
Карай, все някой ден ще се видя с някоя от вас  Hug

# 204
  • София
Деска, май само теб не съм питала къде ще ходиш на море? Петя, и теб също  Hug - и моята почивка е в последната седмица на август  Crazy.

# 205
  • Пловдив
Като всеки път последните години, ще ходя в Приморско, това градче вече го чувствам като втори дом. Винаги, като отида все едно се завръщам у дома, и винаги като си тръгвам ми става тъжно...

# 206
  • София
Деска, май само теб не съм питала къде ще ходиш на море? Петя, и теб също  Hug - и моята почивка е в последната седмица на август  Crazy.

Има вероятност да сме на Каварна, ако не изникне по-добра оферта за моренце   bouquet

# 207

Киф май почна вече безсънието, а? За добро е!

Кости, питай ме какво правя като кукна в 2, 3 през нощта  ooooh!
Ама голяма скука, всичко живо спи  Crazy

Който разбира да направи едно албумче заключено , веднага ще се изтипосам  4470

# 208
  • София
Благодаря, че ме информирахте  Heart Eyes  Hug!
Пете, ако се шуснете на юг, свирни!

Кифче, а иначе как си? Добре ли се чувстваш?

# 209
Еее, явно не ми върви... Grinning мислих, че ще поостанете няколко дни, че аз ще се прибирам от морето края на юли...
Карай, все някой ден ще се видя с някоя от вас  Hug
Ами значи пак ще трябва да идвам до Пловдив Blush Hug

Само ние ли сме планинарите  newsm78  1swing

Общи условия

Активация на акаунт