Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 786
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Утре ще взема книгата за моето мило другарче. Вчера сутрин бях решила едно, но после съдбата ми подсказа друго, та смених първоначалния си избор. Дано не съм сгрешила. В четвъртък мисля да изпратя, да не бавя излишно другарчето. Ако пътува нанякъде може да си вземе книжката за другарче и спомен от играта.  Hug

Нели, не знам дали си видяла, но писах за "Франкенщайн" в другата тема. Прочетох го и много ми хареса. Радвам се, че сподели за книгата. Simple Smile

# 616
  • на североизток от Рая

Нели, не знам дали си видяла, но писах за "Франкенщайн" в другата тема. Прочетох го и много ми хареса. Радвам се, че сподели за книгата. Simple Smile

Ели, прочетох, че си писала в другата тема. Радвам се, че ти хареса книгата. С интерес четох и другото, което сподели и коментарите след това. Съвсем съзнателно не се включвам с коментар.  Wink Hug

# 617
  • Benelux / Varna
Добър да е денят ни!

Ааа Петя, сега да уточним : тая магистрала открай докрай ли е или има участък без магистрала? Тъй де и моя град си е убав!

А Нели, има ли момичета дето да си подаряват една на друга?

А така, аз май съм заложила само на жени - авторки, така че напълно попадам в полезрението на Marisha, тъй тъй и съм чела скоро книжки на поне две от избранниците ми, започвам да се услушвам вече  Blush

Ааа много готино това с жокерчета!

Най- голямата ми  емоция на мене е да избера подаръчето, да изненадам другарчето с нещо специално за него! Много обичам да подарявам подаръци! За мен изборът на подарък винаги е бил много важен и личен процес- влагам винаги нещо от себе си в избора! Така че мило другарче, ако се разпознаеш случайно, знай че това, което избера, ще съвпада изцяло с моя вкус и ще е частица от мен! От тази гледна точка, списъкът ти изцяло съвпада с моя вкус и нямах никакви затруднения или съмнения какво да избера! "Доволна шъ останеш"  hahaha Joy

# 618
  • на североизток от Рая

А Нели, има ли момичета дето да си подаряват една на друга?

Няма, няма. То това беше такъв шанс  и се случи само в първата игра, на мен и Гигова.  Heart Eyes

Тя дали намокри кръшното си тяло вече в солената вода. Дано да се покаже тук.  Simple Smile

А твоето другарче, Зори, никак не е капризно, доколкото го опознах. Ще хареса избора ти.  Peace

# 619
  • София

Ааа Петя, сега да уточним : тая магистрала открай докрай ли е или има участък без магистрала? Тъй де и моя град си е убав!

ААА, Зори не казвам, то по магистралата има и отбивки Simple Smile

# 620
  • София
Мариета, Зори, ам чи бягайте при оракулите за потвърждение  Wink и аз ше попрочета кой какви жокери ше даде до довечера и с една намедитирана физиономия ше се отправя кът то тях.... "оооом"....  Satisfied

# 621
  • София
Зори, не знам защо, но си мисля, че съм се паднала на теб  Flutter.

# 622
Жокерче  Mr. Green - И моята книжка ще пътува далеч и по магистрала  Rolling Eyes

# 623
Привет!
Днес ходихме на северно-черноморска разходка и плановете малко ми се разместиха, но другарче мило мое съвсем скоро ще имаш пратка. Моето подаръче пък доколкото съм запозната с БГ пощи ще пътува с влак Grinning  smile3534
Много искам да ви покажа снимки от днес, ама за сега само 2, че нямам сили да стоя на компа да ги оправям  Confused Бях нощна и после цял ден по пътища прашни и места красиви  Heart Eyes Отивам да си чета романчето и да си виря крачетата  Whistling
Скрит текст:
Хубава вечер  Hug

ПП Да се редактирам с нещо хубаво за всички, които скоро ще стягаме багажа

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 14:43 от tochica11

# 624
О, Точ, с новити сандалки  Flutter
Прекрасни снимки  Heart Eyes
Ама ... много си беличка нещо, вземи се в ръце   Naughty
Знам, че за вас по морето няма по-голям кошмар от това да ходите на плаж, но все пак лято е уж ...  Mr. Green

# 625
О, Точ, с новити сандалки  Flutter
Прекрасни снимки  Heart Eyes
Ама ... много си беличка нещо, вземи се в ръце   Naughty
Знам, че за вас по морето няма по-голям кошмар от това да ходите на плаж, но все пак лято е уж ...  Mr. Green
И новата чанта е зад мен  Mr. Green
А иначе - аз имам тен  Crossing Arms  Mr. Green Сериозно! Grinning

# 626
Всички имаме много поздрави от Гиговчето   от морето Hug Hug Hug
Помоли ме да предам, защото не й се зарежда БГ мама  Grinning

# 627
  Здрасти от морето сладурани, топнахме се вече, времето е страхотно и хотела и всичко...
Гледам и при вас има емоции с предстоящата размяна на подаръци Simple Smile

Успях да отворя Бг мамата най накрая но и Миж е изпълнила заръката и ви е пратила поздрави, айде лека от мен и пак ще се опитам да се включа утре Hug

# 628
  • Benelux / Varna
Гиговче браво, топнали сте вече дупето в морето! Нас не ни мисли, ние сме тук, гледай си кефа и почивката  Wink

Къде сте всички бре хора, много тихо тука!

Аз да споделя какво заключи ортопеда, каза че имам течност в коляното, да продължавам да пия хапчетата до десетия ден, най- много до 14 тия и ако не се оправя на магнитен резонас, да видят от какво е проблема,амаан веч!
Според него не е минискус, аз днес се чувствах по-добре, стъпвах по- смело, обаче след прегледа пак нещо много ме боли, дето го пипа ли, незнам.

# 629
  • Пловдив
Зори, да ти минават тези грижи вече и скоро да не се случва нищо подобно.  Hug

Гигова, топни се и заради мен, после ще връщам жеста  Mr. Green

Ако има някоя книжка забравена някъде, може на мен да ми я пратите  Joy

“Една от най-големите тайни на живота е умението да лекуваш душата си с преживявания и да оставяш душата ти да те лекува от преживяванията.” - Оскар Уайлд "Портретът на Дориан Грей"

Общи условия

Активация на акаунт