СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 160
  • 679
  •   1
Отговори
# 405
На последната РС пуснаха анкета сред родителите от колко часа искаме да започва 1вата смяна -от 7.30 или от 8 ч. ,явно умуват нещо в тази насока. Rolling Eyes
Мечтаем за това 8 ч. Дано стане! Simple Smile
Днес се записахме в 1 ЕГ Варна - немски. Нямаше нито един чакащ, защото естествено вече почти всички са се записали. Трябваше да попълним странно заявление за ЗИП в 12 клас... 

# 406
  • София
ХОР - не, бях точно преди теб, имаше един татко пред мен, после аз и после ти  Laughing
Радвам се, че има и други ентусиасти  Laughing

# 407
Междинни резултати от първото класиране в НПМГ [...]

# 408
Браво на География-та- пълна до горе на първо записване още.

# 409
Момичета, малко страничен въпрос:  В 8 клас сами ли ще си закупуваме учебниците?

# 410
  • у дома
Момичета, малко страничен въпрос:  В 8 клас сами ли ще си закупуваме учебниците?
Да  Peace Повечето училища обаче купуват учебниците по чужд език организирано,но другите са ваша грижа...

# 411
  • Пловдив
Момичета, малко страничен въпрос:  В 8 клас сами ли ще си закупуваме учебниците?

Да, като голяма част от училищата правят групова поръчка на учебниците по езика.

# 412
  • Стара Загора
Момичета, малко страничен въпрос:  В 8 клас сами ли ще си закупуваме учебниците?

В нашето училище ни предупредиха да не бързаме със закупуването на каквото и да е било ,докато не започне учебната година .

# 413

Да, като голяма част от училищата правят групова поръчка на учебниците по езика.

Сърдечно благодаря за отговора   bouquet

# 414
  • София

Едното в НПМГ е наше, ще си се запишем на второ класиране. Обещала съм на Дидева.

# 415
  • София
Някак си много ме кефят НПМГ. Какви са ентусиазти - включват се в темите ни, помагат. И това с лагера, който организират и начина, по който е написано ..... Абе страхотни са Hug
Де да бяха и другите училища като тях! Трябва да взимат пример!

# 416
Някак си много ме кефят НПМГ. Какви са ентусиазти - включват се в темите ни, помагат. И това с лагера, който организират и начина, по който е написано ..... Абе страхотни са Hug
Дам, и аз все това повтарям, няма училище с такава добра организация и електронно присъствие.

# 417
Някак си много ме кефят НПМГ. Какви са ентусиасти - включват се в темите ни, помагат. И това с лагера, който организират и начина, по който е написано ..... Абе страхотни са Hug

Подкрепям и аз newsm10 newsm10 newsm10.
Това беше едно от нещата, които силно ме впечатлиха в НПМГ и затова не се дърпах много, когато дъщеря ми пожела да кандидатства и учи там.

# 418
Браво на География-та- пълна до горе на първо записване още.
Е, тази година и биологията с немски е супер,даже водят с най-висок бал от вс. паралелки на НПМГ.

# 419
  • София
Вие може да ми се смеете, но аз още се чудя кой иска да учи география. Много я мразя заради ония полезни изкопаеми, които трябваше да рисуваме. При това 19  деца са приети по първо желание, 4 по второ и 3то.

Общи условия

Активация на акаунт