СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 163
  • 679
  •   1
Отговори
# 390
И аз да се отчета. Моите ученици вкупом са м хуманитарната гимназия в Пловдив. Френски ще учат основно и вече се записаха. Само едно дете, което също е прието с френски, участва на ІІ-ро класиране и чакам да видя дали ще се премести в английска паралелка. След това официално ще обявя края на тазгодишната кампания. Simple Smile
Успех на всички, които още чакат своя резултат!

# 391
По въпроса за фитнеса - президентът на нашия клуб има фитнес и синът ще ходи там. Задължителни условия на собственика са, обаче, децата да са навършили 14 и да ползват инструктор, защото не всички уреди са подходящи все още за тази възраст. Не е съвсем безобидно както безразборното натоварване и изсилване, така и химиите, които се предлагат за пиене по тези места. Ако имате възможност, ползвайте инструктор.  Peace

# 392
 ukliam1  Лятото може да започне!
Записани сме в гимназията, униформата е поръчана, лагера - резервиран, приятелите-на линия! Мога да отпусна малко каишката  Mr. Green

cook една виртуална почерпка за отличника, който днес има имен ден.

Успех на всички, които стискат палци за 2-рото класиране!

# 393
Някой беше споменал за фитнес  - как тренират вашите младежи, с личен инструктор,
приятел или сами?

Моят син започна да ходи редовно миналото лято. Беше на 13 г. Започна с инструктор, който първият месец му обясняваше уредите и упражненията. Изготвиха програма. След това сам си продължи, т.е. без инструктора, с приятели. По програма всеки път товари група мускули /раздвижват преди това/. Ходи 4 пъти седмично. Преустанови за 1-2 месеца миналата година само, т.к. си счупи ръката /нищо общо с фитнеса, на друга тренировка я счупи/, след което прави раздвижването точно с уредите в клуба. Ръката зарасна и изобщо не го боли, дори при натоварване и при лошо време.
Понякога, когато приятелите са ангажирани или не им се ходи, си отива и сам. Него не го бърка, но пък е редовен. Химии не взема, знае, че са му вредни, а той си пази здравенцето. Без друго не му трябват, достатъчно е едър.  Simple Smile Не целЯт да правят големи мускули, лично той ходи с цел да се движи и да е стегнат. Товаренето си зависи от личните решения на всеки трениращ. Може да е малко, но редовно, може да екстремно. Има си прекаляващи- като навсякъде и с всичко. Зависи само от човека.
Лично за мен фитнесът е чудесен спорт за младежи и възрастни. Дори малкият ми /8г./ тича по пътечката, ползва велоергометър и кростренажор, когато съм го водила на фитнес.

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 09:05 от Judy

# 394
Ани ,учат само 1 ва смяна от 7.30 цяла година .
Чудя се дали е добре това, а по колко часа имат горе-долу първата година ?

# 395
  • Варна

Да ти кажа , добре е ,имат време след у-ще и за учене, и за почивка, и за забавление. Simple Smile
 4 ри дни в седмицата по 6 часа,1 ден -7 часа. Свършват в 13.05 като имат 6 ч.
На последната РС пуснаха анкета сред родителите от колко часа искаме да започва 1вата смяна -от 7.30 или от 8 ч. ,явно умуват нещо в тази насока. Rolling Eyes

# 396

Да ти кажа , добре е ,имат време след у-ще и за учене, и за почивка, и за забавление. Simple Smile
 4 ри дни в седмицата по 6 часа,1 ден -7 часа. Свършват в 13.05 като имат 6 ч.
На последната РС пуснаха анкета сред родителите от колко часа искаме да започва 1вата смяна -от 7.30 или от 8 ч. ,явно умуват нещо в тази насока. Rolling Eyes

От 10 клас вече имат всеки ден по 7 часа и свършват в 13.55. Та, ако променят започването сутрин да е в 8.00, ще свършват в 14.25, което вече става много късно, поне според мен, и няма да имат никакво време след обед освен за късен обяд и учение  Thinking

# 397
  • Пловдив
МAMS, по колко минути са часовете ? При нас се започва в 7,30 и 7 час свършва в 13,10  newsm78
последните междучасия са по-къси, от по 5 мин., ама чак 13,05 и то 6-ти час ...

# 398
dundi73, часовете са им по 45 минути, голямото междучасие е 25 минути и всички останали са по 10 минути. Само след 6-тия час е 5 минути паузата.

# 399
  • Пловдив
Какво се случи с майката,на която директорка й беше напечатала заявлението за 1 класиране?

# 400
  • София
Какво да се случи? Беше ли въобще реална случката? Разрових се в публикациите на жената, там твърди, че е на 25 години, писала е в отчетните на бебетата.

А балът за там, за където говореше, се определя с оценка по рисуване и може 34,00 да идва заради високата оценка по рисуване, а не от самите матури.

# 401
Какво се случи с майката,на която директорка й беше напечатала заявлението за 1 класиране?
Ще седне директор да печата заявления!  Laughing Може, ако ви е рода.
А ако потребителят ни е запознал с реален проблем, то си е негова работа, че е подал непроверено от него заявление. Кой ще доказва, че друг му го е изготвял и че родителят е положил подпис под нещо, с чието съдържание не е запознат? Това може да го твърди всеки, който е съжалил в последствие за подадено от него заявление.

# 402
На мен изначално не ми хареса тази случка-нещо не се вързваше.Дано нещата да са наред в крайна сметка.

# 403
  • София
В списъците на гнездото видях момиче, прието с бал 34 в същия техникум и се присетих как се калкулира той.

# 404
Хехе, извинявам се на ХОР, не е нарочно  Grinning

Бърди , не знам дали видя , но близо 80% от децата са приети в японската паралелка по първо желание. Така че, нивото и желанието за учене е налице  Laughing Сега се сетих  - ти не влезе ли след мен в 8 и 10  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт