СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 165
  • 679
  •   1
Отговори
# 375
Моето момиче ще учи в паралелката с френски и английски. И ние участваме във второ класиране, но не очакваме друг резултат, тъй като по-горните желания са с много по-висок бал. Така че, HOR, Бърди, tanque, децата ни ще са съученици!  Hug

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 19:55 от spring mama

# 376
  • София
HOR, синът ми е в японската паралелка и мисля, че подадох заявление за 2 класиране заедно със съпруга ти, който записа едната близначка  Grinning
Ние на теория чакаме второ класиране, но на практика нямаме шанс, така че чакам да мине и да се запишем, синът ми много се надява.
Имали вече фейсбук група на зайците от 18-то  Laughing
Ама HOR е мъж  Laughing, т.е. той си е записал близначката ......

# 377
Здравейте Simple Smile
Знам, че звучи тъпо, но едно мнение никого няма да навреди Simple Smile
Как мислите, девойката е приета в 133 СОУ Руски с английски и бал 33,376. по 29 желание.
Според вас има ли място да ходим нагоре по желанията във второто класиране? преди 133 са ни записани 164-то, ФЕД, 2АЕГ, 1АЕГ и 73 СОУ.

Мненията ви ще са ни полезни, защото не сме от софия и не сме много запознати. Нашата девойка не се представи много добре по математика, но пък по БЕЛ има пълна 6-ца. 100 точки.

Задължително участвайте във второто класиране! Съвсем близо сте до минималните балове в училищата, които сте посочили. Например в 9 ФЕГ Алфонс дьо Ламартин паралелка с профил ЧЕ-ФЕ;ИЕ;Х;Б за девойки мин.бал е 33.788 !! Късмет  Hug!

# 378
  • София
Хехе, извинявам се на ХОР, не е нарочно  Grinning

# 379
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Как мислите, девойката е приета в 133 СОУ Руски с английски и бал 33,376. по 29 желание.
Според вас има ли място да ходим нагоре по желанията във второто класиране? преди 133 са ни записани 164-то, ФЕД, 2АЕГ, 1АЕГ и 73 СОУ.

Мненията ви ще са ни полезни, защото не сме от софия и не сме много запознати. Нашата девойка не се представи много добре по математика, но пък по БЕЛ има пълна 6-ца. 100 точки.

Задължително участвайте във второто класиране! Съвсем близо сте до минималните балове в училищата, които сте посочили. Например в 9 ФЕГ Алфонс дьо Ламартин паралелка с профил ЧЕ-ФЕ;ИЕ;Х;Б за девойки мин.бал е 33.788 !! Късмет  Hug!

Да, НО 9 ФЕГ е преди 164 та, а тя май е с по-висок бал,та няма как да прескочи Испанската и да влезе във Френската?! Rolling Eyes
Но нищо не губите ако участвате на 2ро класиране,успех и от мен!  Peace

На всички желая 2то класиране да е удовлетворяващо желанията на децата!  Hug

# 380
Някой беше споменал за фитнес  - как тренират вашите младежи, с личен инструктор,
приятел или сами?

моят ходи точно в петък за пръв път, с приятел, платиха си и за инструктор, че да им покаже какво и как по уредите - прибра се много доволен, а събота сутринта се събуди с яка мускулна треска в ръцете и проплака, че трябва да го жалим два дни... все едно го товарим като муле, не пипа нищо вкъщи.... факт, че да прави движения с вилицата и лъжицата нямаше проблем никакъв  hahaha

иначе и НЕГ-ските зайци си имат вече група, в която се уговарят кога да се видят за пръв път и обсъждат дали ще се чувстват неловко  Mr. Green

# 381
Здравейте Simple Smile

Да, НО 9 ФЕГ е преди 164 та, а тя май е с по-висок бал,та няма как да прескочи Испанската и да влезе във Френската?! Rolling Eyes
Но нищо не губите ако участвате на 2ро класиране,успех и от мен!  Peace

На всички желая 2то класиране да е удовлетворяващо желанията на децата!  Hug

Деска, грешен ти е коментарът. Ако 9 ФЕГ е по-напред в желанията и балът стига за там - ще влезе. Не се върви отдолу и да се прескача у-ще с по-висок бал, а се тръгва пак от първото желание и търси за къде стига балът.

# 382
  • Варна
Светулка, мерси за поправката ! Верно отгоре надолу погледнато е така!  Embarassed Извинявам се!  Simple Smile

# 383
Деска, знаеш ли как са смените в Първа ЕГ. Сменят ли се или...?

# 384
Имам въпрос-аз съм 7 клас с бал 33.640.Дали ще ми стигне на 2 класиране за 9 ФЕГ? Cry

# 385
Имам въпрос-аз съм 7 клас с бал 33.640.Дали ще ми стигне на 2 класиране за 9 ФЕГ? Cry

Ако участваш на второто класиране, ще разбереш  Simple Smile
А иначе за различните паралелки е различен минималния бал. Провери в статистиката на РИО - София и го сравни с твоя.

# 386
  • Варна
Ани ,учат само 1 ва смяна от 7.30 цяла година .

# 387
Имам бал 33.640.Дали ще ми стигне на 2ро класиране за 9 ФЕГ с минимален бал 33.788? ):

# 388
Моето момиче ще учи в паралелката с френски и английски. И ние участваме във второ класиране, но не очакваме друг резултат, тъй като по-горните желания са с много по-висок бал. Така че, HOR, Бърди, tanque, децата ни ще са съученици!  Hug
Много се радвам. Пуснете едно съобщение, ако сте открили група във Фейсбук, ще адна моята девойка в нея. И тя е фенка на анимета и манга, но японският беше след корейския като предпочитание  Simple Smile

# 389
Имам бал 33.640.Дали ще ми стигне на 2ро класиране за 9 ФЕГ с минимален бал 33.788? ):

Подай заявление за второ класиране и ще разбереш!
Успех имаш шанс! Peace

Общи условия

Активация на акаунт