СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 135
  • 679
  •   1
Отговори
# 450
Едва ли има смисъл да ходят да се молят утре сутрин. Но пък я има поговорката "Всяко зло за добро", знае ли човек...

# 451
  • София
Sash, мисля, че родителите могат да говорят с директора на желаното училище. ... В крайна сметка, отсреща седи жив човек... newsm78

Много ти благодаря!  Hug

# 452
Няма защо!  Hug
Дано има резултат.

# 453
  • София
ова с моленето утре е идея, може пък, да ги огрее, кой знае! Да пробват. По-срамно или неудобно няма как да стане.

# 454
  • България, София
Vimares,
това ми е болното място - СМГ С ФЕНСКИ. Обаче разбирам защо не го правят. Първо да намериш добри учители по език (а и по другите предмети) не е лесна работа  - твърде малко са. Освен това у нас френският е "оставен в ъгъла" - аз го определям като пепеляшка на езиците. Дори и да намерят 2-ма добри учители по френски (май толкова трябват за добро ниво за 1 паралелка), си мисля, че балът а СМГ с ФЕ би бил по-нисък.
Понеже съм непоправим оптимист, ще търся решение за "СМГ на частно" - допълнителни курсове по математика някъде при добър учител и по добра програма. Знам, че е мисия (почти) невъзможна, но какво ми пречи да мечтая.

Това е и нашата мечта! Ние избрахме френски "на частно" еми не е същото. Губя надежда, че ще го научи.
Може би такава паралелка би била с по-нисък бал, но това ще даде алтернатива на децата, които не искат да учат немски, а са напреднали с английския. Нямам голяма надежда и за сина ми, мисля, че няма да го огрее.

# 455
  • София
Vimares,
това ми е болното място - СМГ С ФЕНСКИ. Знам, че е мисия (почти) невъзможна, но какво ми пречи да мечтая.

С ФЕНСКИ си има отдавна в СМГ, във всички паралелки при това - там са фен до фена  Joy

# 456
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
по повод интересите на децата, да споделя на моя наследник - относително устойчиво иска да бъде три неща - мениджър на футболен отбор (умира да купува играчи, реди отбори и върти разни схеми с препродажби), нотариус! и в краен случай - корпоративна акула, каквото и да означава това (идеалният вариант е да е и трите едновременно) Laughing и накрая какво - средно общообразование с немски.... освен в Бундеслигата да се класира някога.... другите му избори са прекалено невъзможни за родители-средна ръка хора  Mr. Green
[/qu

Това за нотариус много ми харесва

# 457

В НПМГ най-висок минимален бал след първо класиране има паралелката с Математика и Немски език.  Simple Smile

Е... защо вкарвате хората в заблуда, като за Математика са ниски баловете?! Резултатите са на сайта на НПМГ. Най-висок минимален бал има паралелката с химия (31.924), а най-висок максимален - тази с биология и немски (35.776).

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 23:51 от Tsvunt

# 458
  • Балчик
Разговор с директора какво ще промени? Работи се по второто класиране и тяхното евентуално записване трябва да стопира целия процес, който не касае само едно училище. Има една хубава поговорка "Петима Петко не чакат."

# 459
  • София
ако днес не са сколасали да занесат папките с формулярите, а го отложат за утре, поне теоритично има шанс да ги хванат на вратата.

# 460
Vimares,
това ми е болното място - СМГ С ФЕНСКИ. Знам, че е мисия (почти) невъзможна, но какво ми пречи да мечтая.

С ФЕНСКИ си има отдавна в СМГ, във всички паралелки при това - там са фен до фена  Joy

Sash,
 Joy  Joy  мерси (тези изпуснати букви....). Разкрита съм - и аз съм фен(ски) на СМГ.  Joy
Само за статистиката - последният випуск на СМГ с  Ф(Р)енски (без езикова година) завърши в далечната 1989 г.  Peace

# 461
ако днес не са сколасали да занесат папките с формулярите, а го отложат за утре, поне теоритично има шанс да ги хванат на вратата.

Не е в това въпросът, а че може да го вкарат детето при желание от тяхна страна на четвърто класиране. Там като надпланово или както го измислят. По-лошо няма как да стане, та за това е по-добре да се говори с директора.

# 462
  • София
кой директор ще си сложи главата в торбата за надпланов прием за дете на заблеяни родители? Надплановият е за връзкари, а дотук не знаям родителите да са от тези.

# 463
  • Пловдив
На четвърто става, ако след трето е останало поне едно незаето местенце. Все пак там директорът решава. Но, ако детето е с висок бал, ще се "намести" някъде и на третото завъртане.

# 464
"Предпоследния ден на записването да се издирят телефоните на незаписалите се ученици с цел да се потърси информация за тяхното намерение."
Това е от инструктажа в ЕГ Пловдив, не знам дали се спазва, но ми направи добро впечатление, при положение, че точно там няма дефицит на ученици.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт