СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 062
  • 679
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Говорим при условие, че даденостите ги има.  Wink Защото деца с афинитет към математиката и математическо мислене  има  и  извън МГ.
Абсолютно! И то не са никак малко!

# 616
  • София
За вторите си деца ли гласите махането на квотите? Щото за сегашните е малко късно.

Предлагам да се концентриране върху второто класиране и да се надяваме да е готово утре в 14:00.

Миналата година второто класиране излезе на 3-ти вечерта /около 21:00 часа - може да се провери в тогавашната седмокласна тема/ Peace

# 617
  • София
из сайта на СМГ:
Седмокласниците в СМГ са отличници и по математика, и по български език и литература.
Да бе, естествено Tired Rolling Eyes.
Ами това е статистиката - никой не би излъгал за нещо, което може да се провери

# 618
Русалка, исках да кажа, че резултатите на децата от СМГ не са резултат от нечовешки труд, а природна даденост. Те са щастливци, че могат забавлявайки се да изкарат отлична оценка. За мен сложната задача никога не е била труд, а винаги е била предизвикателство. Нечовешкият труд е за децата, които са слаби по математика, но от нея им зависи в коя гимназия ще се класират.

# 619
  • София
За вторите си деца ли гласите махането на квотите? Щото за сегашните е малко късно.

Предлагам да се концентриране върху второто класиране и да се надяваме да е готово утре в 14:00.

Миналата година второто класиране излезе на 3-ти вечерта /около 21:00 часа - може да се провери в тогавашната седмокласна тема/ Peace

ИМАМЕ НОВИНА!

В ТУЕС също утре излиза трето класиране.

# 620
  • София - Рим и обратно
из сайта на СМГ:
Седмокласниците в СМГ са отличници и по математика, и по български език и литература.
Aз не подлагам на съмнение истинността на това, което си написала. Но дали всички отличници по български и литература в СМГ наистина са за 6 по този предмет.

# 621

От твоите уста-в Божите уши:-) ха дано! Иска ми се вече всичко да приключва и за нас!

# 622
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
из сайта на СМГ:
Aз не подлагам на съмнение истинността на това, което си написала. Но дали всички отличници по български и литература в СМГ наистина са за 6 по този предмет.

А дали в с. Чирен Врачанско всички 6 са наистина шестици или в гр. Каолиново обл. Шуменско. Какво ядете децата от СМГ, те са едни от най-силните деца в своите випуски, недейте да забравяте , че точно от там тази година на Олимпиадата по БЕЛ имаше пълна шестица. Да,  ходят на уроци по БЕЛ - тези деца знаят какво искат , за какво се борят и само този, който има ясна представа за себе си какво не знае може да оцени дали има нужда от уроци или няма...

# 623
  • София
Ами това със шестици в СМГ за всички, витаеше във форума още далеч преди матурите. Според сина ми - не е вярно! Но ако е така - във всички случаи тези 4-5 деца във всеки клас, за които става дума, и за които и аз знам, със сигурност не са за шестици. Но дори да е така - спокойно, те не са конкуренция поради ниските резултати от НВО, така че нещата пак се уравновесяват и справедливост има.

# 624
  • София - Рим и обратно
Не съм чула дали в Чирен са им обещали шестици по двата предмета още в началото на годината, а го знам със сигурност за СМГ от майка на седмокласник там, затова коментирам СМГ. Все ми е едно къде се е случило. Просто не е честно.

# 625
Май аз подхванах темата за СМГ  Tired ... детето на една колежка е ученик в СМГ и почти всеки един идваше  в службата - когато и да мина покрай нейната стая, момчето винаги решаваше задачи. Моят син учи в 22-ро (до тази година  Simple Smile ) и той има 6-ца по математика за годинта, но съм сигурна че не е положил толкова усилия, като другото дете. Това имах предвид, че балообразуващите оценки не са с еднаква тежест от различните училища.
Съжалявам, ако съм засегнала някой ... неволно е  Stop

# 626
  • София
Ами разбира се, че са им обещали шестици - те си ги заслужават! Казали са го на децата, за да не го мислят цяла година дали пък някой даскал няма да се заяде. Сигурна съм, че дори една 5-ца в СМГ или математическо училище има по-голяма тежест и не може да бъде съизмерена с 6-ца в не математическо училище.
Но сега пък май следва разделение на метематически и не математически училища и поредния повод за чешене на езиците Simple Smile Не ми беше това целта.

# 627
  • София
Не съм чула дали в Чирен са им обещали шестици по двата предмета още в началото на годината, а го знам със сигурност за СМГ от майка на седмокласник там, затова коментирам СМГ. Все ми е едно къде се е случило. Просто не е честно.

Само и аз да кажа, още веднъж, че това със сигурност не е вярно, освен ако на детето на тази майка, от която черпите информация, не е било обещано персонално! Моето дете и останалите деца от класа й, за които имам информация, се трудиха доста за отличните си оценки както по БЕЛ, така и по МАТ.
Освен това, не мисля, че е проблем за едно средно интелигентно дете да изкара шестица по задължителната програма и по двата предмета, така че не виждам какво нечестно чак толкова има в случая.

# 628
  • София - Рим и обратно
Ами много се радвам ако не е вярно.

# 629
  • София
И аз от майка на седмокласник го знам.

Но пък съм на мнение, че всички, ама всички деца, изкарали високи оценки на матурите (като 119 от 129 деца от СМГ, но и много други) ТРЯБВА ДА ИМАТ 6 по БЕЛ и МАТ.

Да кажа, че и нашите деца (е, без моето) са се трудили колкото тия от СМГ. броят на решените задачи по математика не трябва да е критерий. Та децата в СМГ имат 10 часа, естествено че ще решават повече.

Общи условия

Активация на акаунт