Домакини 41 / лятото е вече тук

• 53 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Привет от мен! Simple Smile
Не мога да ви смогна... четох малко по диагонал...
Смърф, честит празник, мила!   bouquet  Здраве, щастие и любов ти желая!  Hug
Писе, да жив и здрав ТМ!Честит му РД!   bouquet
Ели, успех с работата!

За у-щето... казвала съм и преди... не се побирам в кожата си, че тръгва Гушкан в тази ситема, в която нищо добро не виждам.  Close
Всячески ще се старая да обича детето ученето, за сега го харесва... И аз разбира се искам да е щастлива.
Калинуш, много ти обичам постовете, казвала съм, знам! Hug

Душата, и аз бих се чувствала много добре на вашата вила, като Валето. Нали и квартала ни си е село и е тихо и спокойно, та...  Grinning

Вале, радвам се, че ти харесва книгата (макар да забравих за коя точно говорехме).
"Отвъд полунощ" май не съм я чела, благодаря за препоръката!  Чела съм обаче втората книга   "Спомени от полунощ".

Писе, аз тази пролет попаднах на книтите със списанията. Този четвъртък не взех книгата (Айрис и Руби - не ме грабна нещо)) и очаквам следващия с 2ра книга от поредицата "летни романи".  Simple Smile
Благодаря ти за вниманието за снимките и Гушкан! Hug

Ние днес ще пропуснем вечерната разходка, ще си направим локумки.
Поздрави и  Hug за всички ви!

# 136
Смърфи, честит рожден ден   bouquet Здраве и късмет!
Писе, честит рожден ден на твоя мъж, жив и здрав да ти е!
Ели, успех  Hug
При нас времето се развали  Tired През нощта валя, тази сутрин също, студено е... Ние сме на сухо в палатката, ама не се знае кога ще се доберем до плажа. Уж го дават да се оправи и температурите да скочат, ама да видим.

# 137
  • Бургас
Аз отново малко липсвах,но обгрижвах една важна госпоДжа,както пеехме едно време.
Майка ми ми е много мила,но доста се изнервям по време на гостуването и,то добре,че ММ и Ванко изчезнаха в Родопите,че иначе положението беше военно. Grinning

Креми,как е Сашо?Сви ми се стомаха направо!Криста се размина с вирус,ама това Т и повръщане посред лято е кошмар!Посмях се като си те представих да биеш големия си син. hahaha
Първо,че съм го виждала на снимка,второ си спомних как последно шамарих моя,когато беше 12 клас.Ванко още ми се смее,като си спомня как съм подскачала и съм се подхвърляла нагоре с шамарите,все едно вкарвам баскетболни кошове. Laughing

Смърфи,искам и тук да ти честитя празника!  bouquet
Радвам се,че го празнуваш в Бургас на родна земя.

Лейди,мен ми се зави свят с вашата система.Не знаех,че е толкова трудно да намериш хубаво училище.

Марче,аз съм за изолирания живот.Мразя града и социалните контакти.Имаш чудесна тераса! Heart Eyes
При мен нищо не вирее.

Дами,добре дошла и от мен!  bouquet
Защо толкова е пострадала майка ти?Лекарска грешка или просто така се е случило? newsm78
Много е преживяла жената,че и ти покрай нея.Какво учи детето ти?Доволен ли е?

Валя,имаш прекрасни деца,не позволявай на простаци и долни душички да ти помрачат радостта!Много ме боли като те чета как преживяваш за това,че някои мизерабъли гледат особено Бубка. Hug
Тя е страхотна!!!Снимката,където целува сестра си ме просълзи!

Не мога повече да пиша,а толкова исках да ви говоря.Много съм уморена.Утре майка ми ще тръгне,но ще дойде ММ и пак мачове,новини,банките...
Физически ме боли вече! Sad
Много ми е притеснено!Искам да го успокоя,а самата аз съм доста изнервена.

Лека нощ за сега!

# 138
  • Бургас
Ели,ако искаш наистина,започвай!
Ще се справиш,сигурна съм! Hug

Джейми,знаеш как изглеждам,не ме мачкай с колата,плийз!
Супер шофьор ще станеш!

# 139
Добър вечер мили приятелки!
Благодаря ви много, много за куража!  bouquet. Ще видя дали е за добро, но усещам, че ще е...Не съм аз за стоене вкъщи, ще полудея ако и тази зима се застоя, все съм работила, даже и майчинството не си ползвах за децата. Но няма да изляза от вашата прекрасна компания, радвам се, че ви открих! Hug
Славче, успокой се, ще минат тревогите, нали ще отворят банката на 21ви- така говорят по новините. Защо не отиде и ти на Родопите, тоолкова е красиво там лете, ох как искам и аз! Ще ми се размине май това лято планината, дано септември да се измъкна поне за уикенд, че това ходене до Сандански все ми се разминава.
Креми, леко да минава ангината на Сашко! Боледуват малките деца, ще мине и това и голям юнак ще стане и той като батковците!
Вио, ще се оправи утре времето и ще сте на плажа пак! Не бях разбрала аз, че на палатка сте, браво за ентусиазма, с мънчки деца си е приключение това!
Няма ли питие тук, петък е! Аз пия мента ама с тоя таблет хич не мога да слагам картинки, Лейди, Марче хайде помогнете, че може и да има жадни дами тука!

# 140
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Преди два часа станах от сън, страшно ми се спеше, сега съм кукуряк, какво ще правя тази нощ. .Чувствах се  много уморена днес и си легнах в 18 ч то май си беше вече вечер. Не обичам така да си лягам защото сънувам разни кошмари.. Mr. Green

Славунке, здравей!  Hug Ще ви поканя на вила и на тишина и на скука всичките. Нямам никакви проблеми да имам гости и да ми е шумно. Място има достатъчно с кон да играеш в хола, може и танци да ударим.
Стискай още малко зъби до 21.07, банката ще отвори и смятам че проблеми няма да има за влоговете. Успокойте се, нищо лошо в София не се говори.

Моренке, душа,  ти се сети за нас къде миткаш още из Сандански??  Simple Smile Тази година не ви е много горещо, търпи се и ви е хубаво.

Ели,  тръгвай на работа не му мисли, много е хубаво или поне на мен много ми харесва. Чувствам се прекрасно от както тръгнах, имам си контактите,  независима съм и не съм цял ден с парцала, имам си моето време, имам си моите си часове. Сега ти си преценяваш, но аз и за минутка няма да се замислям.  Ще намериш правилното решение.

Калинче, говори ми, говори ми, обичам да те чета и слушам. Тази система за която говориш, тази стройна организация на мен изключително ми допада. Тук нали ти е ясно , че е разграден двор. Изпусната работа във всяко едно отношение.  Стой си там, говори си с нас за да не ти е скучно, но не се прибирай.  Peace Разказвай ми още, аз съм добър слушател.
Да ти кажа, че обърнах София за онова ликьоресто уиски, няма и няма. На места не са и чували, какво пък е това...но аз продължавам да търся и ще намеря, ако ще и с поръчка да ми го доставят. По този начин продължавам да търся и Марсала, няма за сега.

Вио, дъждове ще има само два дни, после го дават слънчево и много топло, така че изтрайте още малко. Пазете се!

Клеми, как сте?

Вале,  Hug Джейми, Мони, Плами, и всички ви, ви   love001

Смърфи честит рожден ден!! С най-топли чувства съм надявам се , че го знаеш.  Hug

Писе, честит празник и на вашето семейство! Приятно!!  Hug

Отивам на разходка. Ще мина пак. Simple Smile Пускам по едно за отскок и веднага да се появите

пп Ма-ко, да те питам, че ти си много в час с техниката....исках да ви пусна една лека и бърза рецепта на една торта с бисквити и Маскарпоне, която съм публикувала в "Готвач. Защо ми излиза като рекламен спам и не мога да я турна да я видите.... newsm78 Помощ!!  Hug

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 23:54 от marchеva14

# 141
  • при късмета
Марче, мисля, че самия форум филтрира някои сайтове и за това така ти излиза. Щом пише рекламен спам, значи от форума спират линкове към сайта който искаш да публикуваш, считат ги за реклама. Все така ще ти излиза, не се сещам за начин да го публикуваш, освен от друг сайт, а не от филтрирания
Вио, дано ви се оправи бързо времето.
Славче, браво, че се е оправило детето
Морена, трябва да ги пратим децата на у-ще, няма начин. Системата май на никой не харесва
Смърфи и Писето хубаво да си изкарате празниците.
Лека нощ на всички и сладки сънища  Hug

# 142
  • София
Ма-ко, благодаря ти. Ще си я права само аз пък, фръц.  Simple Smile

Отивам да разучавам видове перални машини за вграждане. Не мога да си намеря моята марка, а сегашната ми чука и дрънчи.  Mr. Green

# 143
Ее Марче, ще се смилиш да ни я напишеш и тука рецептата, щом е твоя със сигурност ще е страшно вкусна! Не готвя нищо аз сега, наесен ще се метна пак, че без сладичко не можем!
Каква пералня издирваш, моята тук в Сл също е вградена ама хич не излезе читава, а сума ти пари струваше. След гаранцията и почна с ремонтите, а пералнята ми от сватбата още работи чудесно, но аз се тръшнах уж за нова, вградена, а то.. Техниците казват, че вече всичката техника я правят с живот няколко години, за да сменяме, купуваме нови.
И мен сън не ме лови тая нощ, че също дремнах следобяд, уж да ми мине главоболието, но ако будувам още утре пак ще ме цепи картуната.

# 144
Добро утро момичета!!!

Морена - пусни локумкитеееее   bouquet За училището - децата въпреки системата се обучават. Гледай да е спокойно училище, внимателни преподаватели, че за детето си е стрес Изцепките в първи клас ги коментирахме преди време - май във всички бг училища се случват, но като мине първи клас се нормализират нещата. Това което тук видях в училището и много ми хареса е, че винаги казват на децата колко са умни и способни, дори в дадения момент детето да не се справя - та това ми е съвета към вас - имате уникални и способни деца - поощрявайте ги!!!
Вио супер е на палатка!!! Предполагам вече е изгряло слънцето и сте на лпажа   bouquet
Славка   bouquet усмихни се и всичко ще се нареди по прекрасен начин!
Марче за тва уиски сега имам грях, че не ти напомних тм като беше в Хюстън. Не съм гледала по летищата дали го има, ама тук е във всеки супер - явно е според консумацията. Тортата като не става линка вземи копирай съдържанието  Joy Системата тук аз я харесвам - дет се вика "всяка жаба да си знае гьола". Като искаш по-добър живот, по-добра къща, по-добро училище, по-добро здравеопазване - бачкаш, стремиш се да се развиваш, плащаш и получаваш. С крадене, незаконен бизнес, рушвети - не става!
Ма ко и Шефа ще се справи с училището - имате деца със самочувствие, умни и кадърни, та от вашата морална и психическа подкрепа зависи как ще се адаптират!
Елинор разбирам те напълно! Ако не бяха безкрайните ангажименти по малкия щях да откача без работа. Смело започвай, а ако не ти хареса - винаги можеш да се откажеш!
Аз се радвам за победата на Григор Димитров!!! Много се смях онзи ден като елеминира англичанина, по тв продължаваше да върви реклама "ще имаме ли нов английски шампион"  hahaha Тук времето си стана типично - вали и е 17гр.  Joy Мятам дъждобрана и хуквам към стадиона да водя малкия на футбол. Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 145
Добър ден момичета!!!
Благодаря ви за пожеланията!  bouquet
Днес ще го отпразнуваме само ние тримата,преди малко взехме тортата и напазарихме,свърших и други задачки и сега на хладно под климатиците. ooooh! Laughing
Марчева-пробвай в скрит текст да го сложиш сайта.
Елинор-ако ти допада работата,почвай и не се притеснявай!
Хайде захващам се с готвенето и ви слагам почерпка да се разхладите в този топъл ден. Wink
  избирайте и грабвайте по една!!! Laughing
Приятни почивни дни!!! Hug

# 146
Писенце весел празник!!! Грабвам си почерпка веднага, че при мен стана лудница - двама юнака решиха да спят у дома днес и сега в градината се играе футбол  hahaha алармата е огромна. Правя баница и палачинки, а за вечеря ще ядат пица. Само да ми стигнат нервите да ги изтърпя  Joy

# 147
  • Sofia
Тук съм, на второ кафе. Здравейте!  Grinning
Писе, взех си и една мелбичка, тенк ю! Hug

Калинуш, с удоволствие, заповядай!  Hug  Ако сложиш мас вместо олио - още по-добре! Simple Smile

Малко Гушкан от сутрешната ни разходка... и един кос.  Simple Smile

Отивам да си гледам романтиката.
Поздрави!  Hug

# 148
Морена страхотни са ти локумките!!! Записвам. Много е пораснала принцесата   bouquet При нас напече слънце и сега играта се прехвърли на улицата. Те това е нашата улица

# 149
  • Sofia
Ех, каква романтична уличка, КалинушGrinning
Благодаря за хубавите думи! Като направиш локумките, сподели впечатления, моля!
Гушкан сега се събуди, отиваме на люлката, да хапваме диня със сирене. И двете много обичаме.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт