Не мога да ви смогна... четох малко по диагонал...
Смърф, честит празник, мила!
Здраве, щастие и любов ти желая! 
Писе, да жив и здрав ТМ!Честит му РД!

Ели, успех с работата!
За у-щето... казвала съм и преди... не се побирам в кожата си, че тръгва Гушкан в тази ситема, в която нищо добро не виждам.

Всячески ще се старая да обича детето ученето, за сега го харесва... И аз разбира се искам да е щастлива.
Калинуш, много ти обичам постовете, казвала съм, знам!

Душата, и аз бих се чувствала много добре на вашата вила, като Валето. Нали и квартала ни си е село и е тихо и спокойно, та...

Вале, радвам се, че ти харесва книгата (макар да забравих за коя точно говорехме).
"Отвъд полунощ" май не съм я чела, благодаря за препоръката! Чела съм обаче втората книга "Спомени от полунощ".
Писе, аз тази пролет попаднах на книтите със списанията. Този четвъртък не взех книгата (Айрис и Руби - не ме грабна нещо)) и очаквам следващия с 2ра книга от поредицата "летни романи".

Благодаря ти за вниманието за снимките и Гушкан!

Ние днес ще пропуснем вечерната разходка, ще си направим локумки.
Поздрави и
за всички ви!
През нощта валя, тази сутрин също, студено е... Ние сме на сухо в палатката, ама не се знае кога ще се доберем до плажа. Уж го дават да се оправи и температурите да скочат, ама да видим.

Разказвай ми още, аз съм добър слушател.

Системата тук аз я харесвам - дет се вика "всяка жаба да си знае гьола". Като искаш по-добър живот, по-добра къща, по-добро училище, по-добро здравеопазване - бачкаш, стремиш се да се развиваш, плащаш и получаваш. С крадене, незаконен бизнес, рушвети - не става!