). Утре задачките продължават. Много ми е притеснено - нито една успешна операция досега, как да повярвам, че и сега няма да е само поредното рязане?Ще стиснете палци във вторник!Сега - всички болни да се оправят немедленно, бързо и качествено! Времето и то се оправи, така че плажуващите (Vio
) да се възползват и заради нас!Славе, момчето учи маркетинг и мениджмънт - бакалавърска степен. Но мечтата му е да менажира собствена пекарна. Той между другото меси добре, прави хубави питки и баници. В Кардиф изхранва нашенската общност.
Поздрави на всички! Довечера ще ви навестя, ако не заседна с книжка или филм. Изтеглила съм си един стар англ.сериал - Lovejoy и един нов политически House of cards. Голямо развлечение ми са! Плюс испанските сериали, които гледам в един руски сайт, като има преведени серии де. Книжките - в момента съм на вълна препрочитане на Тери Пратчет - голям фен съм!

В момента са в най-голямата коприва да си търсят топката, ама на мен не ми пука - налях си питие 
Браво на момчето ти!!! Тук да си лицензиран пекар със собственна пекарна е голяма работа!!! Пожелавам му да се сбъдне тази мечта!!! Сподели руските сайтове, където гледаш, че мен не ме пуска сървъра навсякъде и трудно си намирам филми.

Къщата естественно е кочина