И ние като тръгнем да ходим, ходим, но за там се събираме повече семейства с деца и те предпочитат да играят във водата. Плитка е и се стопля бързо.
А най-често с едно семейство ходим, дето си уидисваме на акълите открай време. Само се екипираме различно за ходене и за пикник
Шефа беше на 3 като влизахме в двата ръкава на пещерата на Лакатник. В тесния стигнахме до края, само децата вървяха прави.
Трябва да имам снимки и от двете места, като ги изровя ще ги кача във фейса.
А като се връщахме от Леденика миналата година снимах цялото дефиле напопът. Специално затова минахме през Лакатник, а не през другия път. Планината е много красива там и реката и тунелите.
А водопадите са ми любимите природни забележителности. Много ги обичам. Крушунските водопади са най-красивото място на което съм била в България.
Моите се натръшкаха, ще се разсодя виртуално и ще опъвам кълки и аз

Говори ми, пиши ми, а аз само ще се дразня.
Накрая ще ти пусна снимки с дупките и приливащите кофи за боклук от един от най-скъпите квартали в София, където живея, та да се ужасиш и никога не де погледнеш назад.

Аз също много обичам водопади и Райското пръскало ме е запленило и като феномен, и като красота.

Ех, каква книга!!! Сега ще започвам нова и съм убедена, че дори да е хубава, няма да ме грабне- винаги става така след като съм завършила нещо такова, което ме е оставяло без дъх.