Домакини 41 / лятото е вече тук

• 53 199
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ей ме пак! Избягах за уикенда в Приморско, прекарахме си супер. Дори имам вече и една баня на плажа, хаха!
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Сега ще прочета назад какво сте писали!

# 181
Цопвам се на второто кафенце да опъна една димяща шекерена пръчка  hahaha
Джейми браво момиче!!! Колкото повече караш, толкова самочувствието ти ще дойде на място и ще си спокойна!!! Всички хора си пазим територията  Joy нормално е това което е станало у вас - който се чувства застрашен - той става агресивен  hahaha Ние големите също така реагираме, но методите и средствата ни са по-различни - големия ти син осъзнава, че има гостенче за кратко и няма да остане при вас, докато малкия още не осъзнава това и брани територия  Joy Лично аз поощрявам това - от малък обяснявам, че когато ще имаме гости, всички ценни за него играчки и неща трябва да се приберат и да се играе само с нещата, които и да се повредят, или детето да пожелае да задържи, с лекота да се подарят. Когато сме излизали при другите деца на площадка по същия начин и съм установила, че неценните неща за сина ми са много ценни за някой друг и обратно  Joy От друга страна малкия осъзна, че колкото и да му е ценна дадена играчка винаги става по-добра игра когато я споделя.
Бабите наистина са огън  Joy Преди повече от 40г израстнах при баба на село и ми е много мило. По същия начин когато имаше сеир в селото, бабите се накипряха и вземаха по едно трикрако столче, задължителната бабешка дамска чанта, в която има лукчета, бонбони "мастика", локум и бисквити  Joy и отиваха рано, рано да заемат позиция  Joy След толкова години, на разстояние от хиляди километри намирам същото  Joy За мен Фроид е велик - детството определя целия живот!!!
Смърфи   bouquet направи няколко бани и вместо мен!!!
Лус ми липсва  Heart Eyes Дано си изкарва супер!!!
Вио много слънце и за вашата палатка!!!
Хортензия как сте?
Мони вие кога се прибирате за ваканция?

# 182
  • София

Ха, добър ви ден прекрасни!  Hug
Те така се чувствам всеки ден и съм спокойна вече. Сега отивам да обядвам... Joy
Хубав ден да имате от мен!   love001

# 183
  • София
Благодаря ви за мненията!
Май написах предното в пристъп на пълен песимизъм. Ще се справя и с тези променливи настрояния на Мария. Сега като се чета съм го описала, все едно постоянно плаче. Не, просто в някои моменти ей така без причина сълзите рукват. Вчера се случи два часа след като се прибрахме доволни и предоволни от дългата разходка. Ще видим. Засега няма да ходя при психолог, мисля, че ще се справим сами. Ако така продължава цяло лято ще мислим друго. Но се надявам и вярвам, че няма да се наложи..
Аз писах ли ви, че Мария пожела да ходи ан лагер на село и сме я записали за Макоцево с двете и приятелки. Както не се е делила от нас не знам точно как ще стане и ми е свито под лъжичката и за това, но времето ще покаже. Тя е чак в последните дни на август на лагера. Дотогава ще ходи на гости с преспиване поне два пъти при приятелките си, дано не прави сеири.
Иначе ето къде е селският лагер, много е хубаво, едната от приятелките и беше миналата година и е много доволна, сега пак ще ходи:
http://www.horseman-bg.com

# 184
Ето ме и мен с второто кафе Simple Smile
Много рядко си играя да го разбивам, Децата ми повредиха малкото миксерче и сега бъркам като едно време с лъжичката Simple Smile Simple Smile
Сега ще си извадя някоя занимавка , чудя се дали да не е гоблена който е замразен от 5 г  newsm78, после ще изпържа едни тиквички, не че няма какво да се яде ама моя мъж не можем да се спогодим  Twisted Evil
Скрит текст:
Вчера беше годината от както дядо ми го няма.Баща ми беше казал че ще правят курбан.В нашия край е само агнешко и вода и черен пипер.Да ама от 4 внуци само един е женен в града всички сме си с половинки от други краища  и се оказа че никой такова чудо не е ял.
Мъжа ми си тръгваме и го питам да взема ли един буркан( Аз си го харесвам) , а той , "Бабо сложи само месо ще го наготвим с ориз" Shocked, та май ще правя агнешкото с ориз че мама е сложила доста.
Ехе този лагер много интересен , моя големия не изявява желание , изобщо не е самостоятелен вече си мисля че и ние имаме вина за това.
При родителите ми миналото лято сам само пакости правеше даже и книгите които беше взел не чете . Сега се надявам да се задържи така времето че още на плаж не сме ходили, срам...

# 185
Вале аз разговора с професионалист го написах ти да го проведеш  Joy че да знаеш как да реагираш  Joy Детето ти си е съвсем добре, ама ние имаме нужда да се синхронизираме с тях  Joy Лагера е чудесен и детето ще се чувства прекрасно. Не е много далеч от вас - и ти ще си спокойна. Пращай принцесата смело!!!
Джейми и аз се боря с различни вкусове у дома - аз съм от морето, а мм от балкана  hahaha

# 186
  • София
 hahaha Лейди, мен психолозите ме разпознават отдалече. Знаеш колко пъти съм ходила за консултации аз, без децата. Последно миналата учебна година се консултирах с училищната психоложка относно това, че Мария е страшно притеснителна за оценки, контролни и подобни. Получава мускулна треска от стягане по врме на контролните.  Confused Гади и се, лошо и е....Имайки предвид, че и аз съм същата, исках някакси да не се повтаря моето училищно тегло при детето ми. Психоложката ми даде ценни съвети. , не е като вече да не и пука на Мария, но поне не изпада в кризи  ако в час по физическо не може да направи "кръъъъъгом" точно както желае госпожата умна!
Но в случая с плача някакси ми звучи несериозно да отида и да кажа, че дъщеря ми често плаче без причина. По скоро ми се струва, че е добре психолог да говори с детето...ще видим.

Лагерът изглежда хубав, нали!

Джейми, Мария е , смело казвам- много самостоятелно дете. От втори клас започна да остава сама вкъщи и да си готви сама уроците, в съседния апартамент бях уговорила съседката, пенсионерка, просто докато ме няма тези два часа и малко докато водя сестра и, та ако има нещо детето да ходи и да и звънне. Ние сме с обща желязна решетка с другия апартамент. Но вкъщи тя си стои сама без проблем, учи си съвестно, не прави щуротии никакви. Обаче не иска да спи при баби и подобни. Ние не сме близки с бабите, те никога не са гледали децата ми, с изключение на  две три нощи може би за тези години. И вкъщи не идват бабите, веднъж годишно ако решат. Та- при тях въобще не ще да остава. При приятелки е ходила с преспиване, но преди година и повече. Сега ще видим. Утре е денят Х, това и е генерална репетиция за лагера. Laughing

# 187
Здравейте, момичета! Не мога да ви прочета от три дена. Изписва ми, че няма достъп до тази страница. Виждам само 1 - 2 мнения.
Да кажа, че Ема е ок, не разбрах защо беше кисела и гореща. Термометъра не отчете нищо. Дадох Нурофен и се успокои.
Сега ходих да се регистрирам в БТ, всичко стана както исках. Доволна съм много.
Извинявайте, че не ви споменавам. Днес ще вляза през компютъра да видя дали мога да ви прочета. Целувки!

# 188
  • Germany
Здравейте и от мен Simple Smile
Нещо не ми се пише тия дни и само ви чета... Чакам с нетърпение да се приберем в БГ началото на август, но се и ядосвам, защото намерихме кола под наем за престоя ни, но няма да можем да идем до Гърция заради проблемите с големият талон. Много се ядосах, но това е положението... Татко има проблеми с дишането и утре е на лекар и ми се е свила душата  Sad Моля, стискайте палци да не е нещо сериозно!
Хубав ден на всички!

# 189
И на мен като на Мони ми е свито и не ми се пише. Но и аз да помоля за стиснати палчета на ръце, крака утре за операцията на мама. Днес я приеха в болницата, но докторът го нямаше и дори не знам коя ще е по ред утре сутрин.

# 190
Добра вечер!

Дами  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Не се притеснявай - първо задължително се правят ставите, така, че ще е първа. Налей си едно питие и гледай леко филмче. Ще мине и змине  Hug Кога ще ходиш до болницата?
Мони  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ще пиша след малко

# 191
Lady,благодаря ти! Там пускат само между 16 и 18ч. Но предполагам, че по обяд след като приключат с операциите ще може да се вредим със сестра ми да разговаряме с доктора как е минало. Иначе днес бях там - отделението е обновено, персонала любезен, поне от това да не се оплакваме. Хубава вечер на всички и май наистина ще цапна едно за успокоение.

# 192
  • София
Стискам много палци на родителите ви, Мони и Дами! Hug

Аз днес се влачих по доктори за документи. Намерих удобен момент да поговоря с невроложката, така и така съм там, за ревовете на Мария. Тя каза, че едно емоционално, така или иначе често плачещо за много неща , притеснително, хипер чувствително дете като Мария, е съвсем нормално да има такива прояви в тази възраст. Посъветва ме ако продължат да се консултирам с психолог , а и самата Мария да заведа, може да има някакви страхове и притеснения неосъзнати, които да успее да откопчи от нея специалист. Освен това ми каза, че мога да и давам хомеопатия след консултация със специалист. Аз си признавам, че не съм по класическата хомеопатия, не съм и фен въоще. Каза ми и за едно растение- пасифлора. От него се прави ето това:
http://apteka.framar.bg/30010716/алора-сироп-100-мл-
Каза да попитам и педиатърката, но е безвредно напълно. Аз съм малко...абе лекарство си е все пак. Но гледам, че и на бебета се дава.

Ще видим!

Поздрави и лека нощ!

# 193
  • Fort Worth, TX
Аз се сърдя.В последно време никой не се сеща една бира да ме почерпи.Само ракии и уискита размятате.Айде няма да ви говоря повече.Никви кафета, а за кафета с цигари забравете. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 194
Аййй, Кремито! Ето, наздраве:

Мони и Дами -  fingerscrossed  Praynig

Валенце - дано е нещо временно това с плача!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт