Благодаря ви за пожеланията, момичета! Сега ще прочета назад какво сте писали!

нормално е това което е станало у вас - който се чувства застрашен - той става агресивен
Ние големите също така реагираме, но методите и средствата ни са по-различни - големия ти син осъзнава, че има гостенче за кратко и няма да остане при вас, докато малкия още не осъзнава това и брани територия
Лично аз поощрявам това - от малък обяснявам, че когато ще имаме гости, всички ценни за него играчки и неща трябва да се приберат и да се играе само с нещата, които и да се повредят, или детето да пожелае да задържи, с лекота да се подарят. Когато сме излизали при другите деца на площадка по същия начин и съм установила, че неценните неща за сина ми са много ценни за някой друг и обратно
От друга страна малкия осъзна, че колкото и да му е ценна дадена играчка винаги става по-добра игра когато я споделя.
Преди повече от 40г израстнах при баба на село и ми е много мило. По същия начин когато имаше сеир в селото, бабите се накипряха и вземаха по едно трикрако столче, задължителната бабешка дамска чанта, в която има лукчета, бонбони "мастика", локум и бисквити
и отиваха рано, рано да заемат позиция
След толкова години, на разстояние от хиляди километри намирам същото
За мен Фроид е велик - детството определя целия живот!!!
направи няколко бани и вместо мен!!!
Дано си изкарва супер!!!

, после ще изпържа едни тиквички, не че няма какво да се яде ама моя мъж не можем да се спогодим
че да знаеш как да реагираш
Детето ти си е съвсем добре, ама ние имаме нужда да се синхронизираме с тях
Лагера е чудесен и детето ще се чувства прекрасно. Не е много далеч от вас - и ти ще си спокойна. Пращай принцесата смело!!!
Лейди, мен психолозите ме разпознават отдалече. Знаеш колко пъти съм ходила за консултации аз, без децата. Последно миналата учебна година се консултирах с училищната психоложка относно това, че Мария е страшно притеснителна за оценки, контролни и подобни. Получава мускулна треска от стягане по врме на контролните. 
Моля, стискайте палци да не е нещо сериозно!

Препоръчани теми