Домакини 41 / лятото е вече тук

• 53 203
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кременкеееее,  ай, каква грешка сме допуснали.....не се сърди даже ти вадя и една статия,  която потвърждава любовта ти към биричката. Присъединявам си и аз... Heart Eyes
http://www.vesti.bg/tehnologii/zdravoslovno/zdravoslovniiat-nach … chva-bira-6016661

Само прочети, какви хубавици ще станем от нея, красотнички отвсякъде сме. Отивам да метна една и аз... Heart Eyes
Отивам да ви прочета и ще дойда.  Simple Smile

# 196
Върнах се  ooooh! като си говорихме за бабугери...та майка ми се подлудява с пътуването  hahaha
Хем е хой Мара - хойка й се та две не вижда, хем я хваща шубето къде щяла да хуква на 68г.  hahaha
Вале ние сме за психиатър  hahaha ще се оправи детенце!!! Аз отричам тотално хомеопатията, а и какво означава безвреден седатив??? Това ми напомня за легализиране на марихуаната, че имала болкоуспокояващ ефект и е на растителна основа  #2gunfire пък всички отричат цигарите - ами и те са 100% растителни!!! Абе луда работа...По-добре ти пий седатив и не реагирай остро на емоциите на детето.
Креми много съм виновна   341uu само Писенце се сеща да сервира за всеки по нещо...,а аз съм пълен егоист... Наздравеее!!!
Смърфи реагира адекватно   bouquet Как е почивката?
Марче с таз публикация ще взема и аз да се присъединя към бираджиите...

# 197
  • София
Ето ме, всичко съм прочела!

Вале, това са моментни настроения и се надявам,  че с възрастта ще  отминат. Да и даваш разни лекарства, не, не мисля че е подходящо, а и Пасифлората не е чак толкова безобидна, тя Калинка ти е казала много добре.  Да ти кажа аз как бих постъпила, ще и обръщам повече внимание ще я предразполагам да споделя и спокойствие и разходки.  Ще направя така, че да се чувства специална за мен.  Това е личното ми мнение разбира се, и напълно можеш да не си съгласна с него.  Peace Зная, че и отделяш време, но въпреки това давай още повече, ще и мине, вероятно е чувствително  и силно емоционално дете. Няма на кого да прилича.... Joy

Калинче, не съм по бирата ама виж, какви работи пишат хората....ще я заобичам в името на красотата.. Joy Joy

Мони, съжалявам че сте се отказали от Гърция. Щяхте да прекарате великолепно.
Стискам всякакви палци за вашите близки с  Дами!!  Всичко ще се оправи, момичета!!  Praynig

Смърфи, ти си като пусната от въжето.... Joy Никаква те няма, нищо де, простено ти е!!  Hug

Моренке, душа, Гушкан е пораснала, източила се е,  много е хубава!! Толкова е блага, да,  точно е блага.  Hug   love001

Днес ми беше един никакъв ден, пък и жега отгоре на всичко. Сега се чудя какво да изям, дали да е диня или да мина на кайсии или на круши ....страшна дилема стои през мен... Thinking Намерих на пазара и бели череши и съм ги посипала вече със захар. Утре ще врътна и едно сладко, ей така да се намира, а най-вероятно ще го подаря на едни мои приятелки. Ние сладко не ядем, освен ако направя палачинки, но тава се случва веднъж годишно.
Отивам на разходка, ама Людачка къде е и колко пъти да питам за нея?? Ако не ни пише ще и звъня по телефона да я проверя.  Simple Smile Дали пък не е хванала някой морски  красавец на Албена... Joy
Писето, къде изчезна?? Имаше и други но не помня..

# 198
Добро утро Simple Smile

Мони , Дами Praynig за близките ви .
Тук е изгряло слънцето и ми чуруликат тези ти ми лястовички толкова са много и бъбриви че ме събудиха .Ама и дребосъка стана , та трябваше  аз да се надигна .Сега е ред на кафето Simple Smile

На всички пожелавам прекрасен ден !

# 199
Добро утро!
Джейми, мерси за кафето, ранобудница си ти! Браво за напредъка ти при кормуването, все така и никакво слизане от колата като вземеш книжката!
Стискам палци на Дами и Мони, дано мине леко всичко при близките ви!
Вале, аз като другите също смятам, че не бива да даваш лекарства на Мария, малко дете е. Замислих се, че и аз бях много чувствителна и все така ревях и тъгувах, но тайничко- по мое време хич не се обръщаше внимание май на емоциите на децата. Не е и забелязвала сигурно майка ми или пък не го е показвала, но аз си пишех в една тетрадка- дневник, там си изливах всички вълнения, тревоги. Преди години ги бях открила тези тетрадки и като се зачетох каква съм била дечка, едни слова, едни драми за нищо и никакви преживявания, но явно съм ги виждала с други очи тогава. Но помня, че ми олекваше като си пишех там. Та споделям, че не драматизирай сега ти тези вълнения на детето ти, то си е чувствително и ще си ги изживее емоциите, няма нищо страшно в това.
Марче, завид за сладкото, най- любимо ми е туй от бели череши, направо ми иде да запаля колата към пазара в Бс да търся и аз, но пък не ми се занимава ама хич с никакво готвене и варене, друго си е да се опна на плажа, чудно е времето тук!
 Hug на всички ви, чета редовно и ви следя кой къде е и как си прекарва, вечер все се каня да пиша ама все съм нанякъде навън, много, много ми е хубаво лятото тук в Созопол, обичам си го, искам да е вечно!

# 200
Добро утро и от мен!!!
Джейми благодаря за кафето   bouquet Хубаво е да те събужда слънце и птички...
Елинор губиш се ти...ама ти е простено   bouquet лято, слънце море...-събирай емоции! Какво стана с работата?
Марче с тези сладка ти завиждам...Тук не съм виждала бели череши, ама знае ли човек?
Людачка дано всичко е наред с теб  Praynig Hug Hug Hug
Мони, Дами  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Бог да е с вас! Чакаме новини!
Ма ко днес ще почиствам аквариума, та се сетих да те питам как е Дарвин и компания?
Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 201
Ще почвам на 21 юли, затова сега гледам максимално да се насладя на лятото! Mr. Green Че после ще ми е зор, но ще се справя!

# 202
Елинор хуквай към плажа тогава, че времето бързо минава...и да направиш пак някоя снимка!

# 203
  tiptoe
Промък,промък по терлички...
Ние от миналия вторник сме изписани,след малко отиваме на контролен преглед.Сега постепенно се захранваме(и двете,че и аз покрай нея диетувах) и си връщаме килцата,за нейна радост и за моя мъка. Laughing
Иначе мама си дойде в сряда и не можем да се нарадваме.ММ пак остана без работа,моята борса е до средата на този месец,а пазарът на труда е почти равен на нула.
Много сте изписали.И рожденни дни,и премеждия,и хубави разходки,и прекрасна Гушкан...Все нещо забраввям,но простете.

Скрит текст:

Изчезвам засега

# 204
  • при късмета
Добро утро!
Мерси за кафето
Калинка, добре са си рибената компания. Шефа се опитва да ги дресира  Joy седи пред аквариума и нарежда, ти плувай нагоре, ти надолу  hahaha И вика, че го слушат. На нас с чистенето ни е лесно. Имам една помпичка, дето изсмуква водата. На дъното имаме стъклени топчета, а не пясък и като поразбуташ топчетата и залепиш на дъното помпичката, минаваш цялото дъно, без да видиш нищо от аквариума.
Вале, ще се справиш с детето, знам аз  Hug
Джейми, много е важно като вземеш книжката да се престрашиш да караш. Ама веднага. Ще ти стане навик и ще се отпуснеш.
Стискам всякякви палци на Мони и Дами  Praynig
Вио, Люси, забравихте ни с това море. Драснете по някой ред, де.
Марче, ако чуеш Люси, поне ти пиши какво става, много се загуби това момиче
Смърфи, браво, че дабре си изкарваш
Креми, видя ли как все те забравят  Laughing Хубаво, че на Сашо му се размина сериозно боледуване
Хортензия, как сте?
Писе, щеше да ходиш на лекар за окото. Какво стана?
Бонболина, ти оправи ли се? А, писали сме заедно
Ели, май ще опрем до море по вашия край. Обявените оферти обаче нещо скъпички ми се виждат. Може да опра до ипфо на лични, ако не те притеснявам
На всички гушки и хубав ден  Hug

# 205
Добър ден и от мен!
Нито ходих до личния за направлени,нито мърдам вече днес някъде.Вчера от тая жега така се разтопих-днес на хлад в двора,подлъхва ветрец -приятно е и се радвам на градинката.Няма да готвя,мъжо е на работа и двете с щерката стоим и мързелуваме,а котката обикаля около нас. Laughing
Стискам палци на Мони и Дами-всичко ще се оправи!
Креми-а аз си чакам обещаното. Wink  Радвам се,че сте се разминали  и бързо си взела мерки.
Калинка-така хубаво описваш,че ми е много приятно като почна да чета.
Моренка-страхотни снимки си пуснала пак на Гушкан! Heart Eyes Hug
Бонболинка-а ти защо си го крила това хубаво дете?  bouquet Да оздравявате вече на цяло и чакаме още снимки и на твоята красавица!
Джейми-благодарско за кафето,а чакаме и снимки как шофираш като вземеш книжката. Wink
Вале-хубава е тая идея дето е дадена с дневника,може така да и олеква и да мине по лесно с тая възраст и проблема.Cтискaм палци всичко да мине без проблем със зъболекаря!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
На всички пожелавам един усмихнат ден!!!  bouquet

# 206
Цопвам се на второто кафе   food010 smile3546
Бонболина  Hug Praynig дано намерите работа! Хубаво е с мама  hahaha Имаш разкошна принцеса - "Пу"! Гледам какви прекрасни бели, руси дечица имате, а аз отглеждам тъмен балкански субект  Joy hahaha ама и той все по руси се заглежда  hahaha Щом сте почнали да качвате и килца - болестите са минало!
Ма ко знаех си аз, че шефа е взел нещата в ръце!!! То затъ ако детето разчита на теб, ще имате невъзпитани и некоординирани риби!!!  hahaha hahaha hahaha Това ми напомни на един велик актьор и сцените с дресировка на бълхи  Joy Можеш да научиш Шефа  hahaha

Аз също имам такава помпичка, но аквариума е с грунд и живи разстения - та с разстенията сме си купили и яйца на охлювчета, та стой и гледай как се въдят  hahaha
Писенце а какво стана с окото? Явно си по-добре щом не отиваш на лекар...На малкия на 3г. беше му излязал т.нар. вътрешен ечемик и наша близка очен лекар ми препоръча да правя компреси с пакетчета лайка затоплени до телесна температура колкото пъти ми позволи детето. Изчезна след седмица и не дразнеше така оченцето. Радвай се на градинката си, а аз ти завиждам  Joy Радвам се на чуждите градинки  Joy След два дни в градината игра на футбол и гонене с куче - нищо не остана, но пък всички са щастливи  Joy
Снощи е валяло, но сега е напекло такова слънце - изплезих език от жега докато се приберем, а го дават 18градуса  hahaha Пералнята изпра и хуквам да простирам и да се опъна на слънце за малко тен  hahaha Смятам да метна една леща да се готви, а довечера да направя наденички на скара и това ще е от мен Joy
Дано при Дами и Мони всичко вече е ок!!!  Praynig

# 207
  • Germany
Момичета, благодаря за стиснатите палци! Сега се чух с татко и май нещата са добре. Не са му направили снимка, но са мерили дишането и са му взели кръв и ще му предпишат инхалатор. Надявам се, че не са изпуснали нещо  Praynig Сега чакам да стане август и да си го видя.

# 208
Момичета как сте ?
Снимки от София гледам и е страшно  Sad, Вале, ма ко, Марче ,Лус  пишете как е .Сестра ми каза че е било ужасно, зълва ми и тя така писа в ФБ .Определено с природата няма как да се борим.
На мен днес не ми е ден, ама изобщо.Колкото и да съм позитивна...
Сутринта тръгнахме за градина и на третото стъпало се сетих че сме забравили водата на детето, върнахме се и от там нататък...Прибирам се от там слагам на големия закуска питам млякото с захар или какао, детето казва захар.Правя му, излизам да простирам и както винаги една от пръчките пада отгоре ми, аз вече имам защитна реакция( не че не ме е хлопвала по главата вече), през това време детето писва мамо сложила си ми сол вместо захар  Twisted Evil
И така реших че днес с нищо няма да се захващам че ....
Изпрах единия килим, без да се пребия Simple Smile Поиграхме с големия на околосветско пътешествие.Прибирам малкия и той мамо искам да направим кексчета Понеже отдавна не сме правили се съгласих.От дозата излизат 12-15 в един момент станаха много повече и почнах да повтарям подред съпките е оказа се че сложих двойно повече захар ( не правете като мен) Сега ги извадих имат вид на тарталети т.е. Изпечени по стените на формичките и кухи в средата  #Cussing out мъжете ги ядат и се смеят, а на мен ми се реве .

# 209
  • при късмета
Беше повече от страшно. На западния балкон на кухнята е свалило мазилката  Shocked Най-страшно беше по едно време, като си помислих, че прозорците няма да оцелеят. Майната й на стената.
 Оцеляла саксия няма. На едно съндъче е пробито, забележете - дъното  ooooh!Паднало е отгоре в пръстта и е излязло отдолу  Shocked Добре, че там имам едногодишни цветя, боднати ей тъй. Люляците, карамфилчетата, розата и ягодите са на другите балкони и  са живи, не забиваше натам. Забиваше към западния балкон почти перпендикулярно. Напълних две кофи с град, като тпъгнах да чистя. Имаше топчета по-голями от орех
Навсякъде навън беше побеляло, като през зимата, ама навсякъде.
Още мирише на градушка, а мина повече от час.
И монитора ми почерня, като започна бурята, та си помислих, че и компа е отишъл. Слава Богу не е. И интернета сега дойде, че нямаше.
Отевам да изпуша една цигара и да си поема въздух, че хем се ухлаших за пуста стъклария на балконската дограма, хем се уморих докато разчистя щетите

Общи условия

Активация на акаунт