http://www.vesti.bg/tehnologii/zdravoslovno/zdravoslovniiat-nach … chva-bira-6016661
Само прочети, какви хубавици ще станем от нея, красотнички отвсякъде сме. Отивам да метна една и аз...

Отивам да ви прочета и ще дойда.

като си говорихме за бабугери...та майка ми се подлудява с пътуването 

ще се оправи детенце!!! Аз отричам тотално хомеопатията, а и какво означава безвреден седатив??? Това ми напомня за легализиране на марихуаната, че имала болкоуспокояващ ефект и е на растителна основа
пък всички отричат цигарите - ами и те са 100% растителни!!! Абе луда работа...По-добре ти пий седатив и не реагирай остро на емоциите на детето.
само Писенце се сеща да сервира за всеки по нещо...,а аз съм пълен егоист... Наздравеее!!!
Как е почивката?
Зная, че и отделяш време, но въпреки това давай още повече, ще и мине, вероятно е чувствително и силно емоционално дете. Няма на кого да прилича.... 

Никаква те няма, нищо де, простено ти е!! 

Намерих на пазара и бели череши и съм ги посипала вече със захар. Утре ще врътна и едно сладко, ей така да се намира, а най-вероятно ще го подаря на едни мои приятелки. Ние сладко не ядем, освен ако направя палачинки, но тава се случва веднъж годишно.
Дали пък не е хванала някой морски красавец на Албена... 
на всички ви, чета редовно и ви следя кой къде е и как си прекарва, вечер все се каня да пиша ама все съм нанякъде навън, много, много ми е хубаво лятото тук в Созопол, обичам си го, искам да е вечно!
Хубаво е да те събужда слънце и птички...
лято, слънце море...-събирай емоции! Какво стана с работата?

Бог да е с вас! Чакаме новини!

седи пред аквариума и нарежда, ти плувай нагоре, ти надолу
И вика, че го слушат. На нас с чистенето ни е лесно. Имам една помпичка, дето изсмуква водата. На дъното имаме стъклени топчета, а не пясък и като поразбуташ топчетата и залепиш на дъното помпичката, минаваш цялото дъно, без да видиш нищо от аквариума.

Радвам се,че сте се разминали и бързо си взела мерки.

Да оздравявате вече на цяло и чакаме още снимки и на твоята красавица!

дано намерите работа! Хубаво е с мама
Имаш разкошна принцеса - "Пу"! Гледам какви прекрасни бели, руси дечица имате, а аз отглеждам тъмен балкански субект
ама и той все по руси се заглежда
Щом сте почнали да качвате и килца - болестите са минало!
Това ми напомни на един велик актьор и сцените с дресировка на бълхи
Можеш да научиш Шефа 
Радвам се на чуждите градинки
След два дни в градината игра на футбол и гонене с куче - нищо не остана, но пък всички са щастливи 
Пералнята изпра и хуквам да простирам и да се опъна на слънце за малко тен
Смятам да метна една леща да се готви, а довечера да направя наденички на скара и това ще е от мен 
, Вале, ма ко, Марче ,Лус пишете как е .Сестра ми каза че е било ужасно, зълва ми и тя така писа в ФБ .Определено с природата няма как да се борим.
Поиграхме с големия на околосветско пътешествие.Прибирам малкия и той мамо искам да направим кексчета Понеже отдавна не сме правили се съгласих.От дозата излизат 12-15 в един момент станаха много повече и почнах да повтарям подред съпките е оказа се че сложих двойно повече захар ( не правете като мен) Сега ги извадих имат вид на тарталети т.е. Изпечени по стените на формичките и кухи в средата
мъжете ги ядат и се смеят, а на мен ми се реве .
Паднало е отгоре в пръстта и е излязло отдолу Препоръчани теми