Домакини 41 / лятото е вече тук

• 53 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Ма-ко,страшно е било!
Как сте момичета от София?
Първата ми мисъл беше за вас!
Марче,как са китките?
Мони,радвам се,че ти е поолекнало.
Дами,как е мама?
Моренка,Бонболинка,големи сладурани са малките! Hug
После пак ще пиша,че моите влязоха.

# 211
  • София
Здрастииии!

У дома съм. Изморена от 8-часов път + 1 час и 15 минути такси...
Децата също са капнали...

По-късно ще се включа... 

# 212
Преди малко се прибрахме от село и включих ТВ.Ужас е била тази градушка.Надявам се да сте се оттървали всички само с изпочупени цветя.
Ние след прегледа забихме на село,голяма жега е в града,не се живее.Детето казаха че е добре,още понакашля отвреме навреме,но казаха че гърдите са чисти.Аз още кашля,ама и цигарките си ги пуша пак.  Mr. Green
J_M_M,има и такива каръшки дни.ВАжното е че мъжовете ти ги хапват.
Благодаря за милите думи относно детенцето   bouquet
Калинче,аз също съм бяла и светлокоса по принцип и винаги съм харесвала тъмни момчета.Сигурна съм че младежа ти е прекрасен.

# 213
  • София
Добре дошла, Люска!
Успя ли да хванеш градушката.
Баси ужаса, без извинение! Мен ме завари прибирайки се, пред блока. Бях оставила децата сами, за да взема рецептите на Бояна за лекарствата. Личната е съвсем близо, на 10 мин пеша, обаче такова тичане му удари от там до вкъщи, защото небето и земята напарво се бяха слели, тъмно, миришеше на идваща градушка. И пред входа се започна. Успях да се кача, добре че всичко вкъщи беше наред и децата не бяха притеснени. Чудо! Нашата кола е поочукана, ще се пребоядисва цялата, имаме каско, ще я направим. Няма счупени стъкла и сме живи и здрави! Това е най-важното! За съжаление един дядо е починал от паднало дърво в Борисовата градина. Cry

# 214
  • Sofia
Привет и от горещ Сандански.
В Сф градушка, а тук днес вече опряхме до климатиците.  ooooh! Много жега стана, проявленията на природата са различни и непредвидими.  Sad
В Дружба и в центъра също е имало градушка.
Щерката разпрвя, че съдебната палата е без здрав прозорец.
В Княжево - нали е на прохода между две планини и си е редовно духливо, но сега се сбили две бури и така духало.... ММ разправя: "Гледам започва да вали, а долу сухо?! Shocked"   Както казва и Мако, почти хоризонтален бил валежа! И не могло да завали там, само опитало... за сметка на вятъра.

Благодаря ви, за вниманието и комплиментите за Гушкан!  Hug
Душа,  Heart Eyes

Бонболинка, какъв сладкиш! Heart Eyes  Както рече и Писето (май), защо я кри до сега? Да се поправиш.  Grinning

Ние ще се стягаме за разходка, поне в парка се ядва положението.
Поздрави!  Hug

# 215
Разбрах от мъжа ми, че градушката в Сф била ужас. Във Варна нищо не сме усетили. Аз почти целия ден бях в болницата. Докторът каза, че всичко е минало добре - ама буквално за секунди го хванахме, никакви подробности не даде. Следобед ни пуснаха със сестра ми - беше ужас - много силни болки, сложиха й конска доза морфин, сега спи. Много се притеснявам...

# 216
  • София
Колата ни е повредена от градушката, поне 20-на вдълбнатини по цялата кола.... Утре отива ММ да я кара на ремонт....

# 217
  • София
Люси, според ММ няма кола без вдлъбнатини в София, освен тези в гараж дето са били. И нашата е на вдлъбнатини. Ще видим каското какво ще покрие. Има и много коли със счупени стъкла .

# 218
Добра вечер момичета!!!

Мони добри новини  Peace До август не остана много!!!
Дами първата вечер след операция винаги е най-тежка  Hug Утре ще е по-добре. Успокой се сега и се наспи, та утре да си свежа.   
Ма ко, Валенце, Лус, Марче четох за градушката в София...лошо...идиотите сигурно нямат пари за ракети... #2gunfire #Cussing out Дано са само материални щетите!!!
Джейми hahaha има и такива дни... Hug
Лус добре дошла

Бонболина и аз съм руса и бяла и все смуглите ме привличат  Joy Важното е, че принцесата вече е здрава, а за цигарите....аз си замълчавам и паля нова  Joy
Славка, Морена   bouquet

# 219
Аз гледам мача и умирам от кеф, бразилците падат:)))) кеффффф....
Иначе почивката тече с пълна пара, нон-стоп напред-назад. Сега и при зъболекар ходя, че има малко работа по устата.  Wink
Организирам и събирането на класа тази събота, социална дейност кипи, та пушек се вдига! hahaha

# 220
  • София
Добър вечер, мили приятелки!
 Sad Sad
Уникална градушка днес мина през София. Казвам, че е уникална, защото никога до този момент не съм виждала от небето да падат яйца, честна дума!!! Тук, в Лозенец беше страшно. Още през деня виждах, че идват черни облаци, но не съм предполагала и за секунда, че ще се излее такова нещо.  #Cussing out #Cussing out По стечение на обстоятелствата си бях днес у дома и тук ме и завари бурята, бях дошла да си полея цветята, да ама не.  #2gunfire  Пораженията при мен са големи, да не кажа огромни. 1. счупени плочки на терасата, направо са откъртени, къде са не е ясно. 2. Тенти нямам, само висят едни парцали. Тук трябва да съм доволна, че арматурата на тентите е останала здрава. 3. цветя......какво е това цветя, то сандъците са изпочупени жестоко. 4. на терасата имах един шезлонг, много хубав, здрав, Еталиански, е познайте дали го има вече......НЕ!! 5. на прозорците бях пуснала и щорите, защото сега не сме си вкъщи. Преди година ги направих и са много скъпи 2000лв са. Може да познаете в какво състояние са.  #Cussing out Изкривени, нанякъде гледат ама не в правилната посока. 6. Комарниците са с дупки..... 7.  УЛУЦИ......няма ги, има само дупки огромни, около 10 см са.  8........мих като за световно.... #2gunfire #2gunfire Задръстих и страничните улуци, та включих и водоструйката на мах. Оправих, ама що пластмаса събрах и що китки и що пръст и що ......нямам думи.  Беше повече от страшно, това за апартамента ми.  9.  Минавам към колите.....начукани, и на моята кола предното стъкло е яко пукнато, а беше под един навес.....беше....добре,  че имам пълно Каско.
От утре съм в действие за поправки по реда на изброеното от мен . Как нямам счупен прозорец.... newsm78 За да добиете пълна представа, за тези които не са от София, ви казвам че на терасата имаше около 15-20 см вода , която не можеше да изтече по време на пороя, дупката на каналчето не можеше да насмогне,  така че и на кухнята през дограмата, а имам една от най-хубавите дограми, по едно време водата проби, ами започна да се стича по стените и да пълзи по пода, ама яко!!!....О УЖАС!!!! Вади Маре хавлиите и започвай да попиваш като изветрялото Ленче. Аз бърша то тече....не , не това не беше истина, направо. Хм... Не може да добиете пълна представа за кухнята и защо проби водата, ами аз нали съм подпокривно пространство и така е направено с едни мраморни плочи пред прозореца и от там като ливна та и вътре.  СтанА страшно.!! Двора, където си паркираме колите беше едно огромно езеро до глезен ако не и повече. Почистихме със съкооператорите всичко. Поне в това отношение сме единни. Нищо, случват се и такива работи, природа, не можеш да се бориш. Станалото, станало, ще го оправя още утре както ви казах, но ....едно голямо НО!!!!! С/у моята кооперация има още една, съседи с които само се познаваме по физиономия. Един идиот седи на своята тераса и гледа към нашия двор и колите и се хили с удоволствие , че има повреди и казва да друг съсед по балкон...."мани ги тези, те са директори всички  тук, пари имат и ще си поправят вредите..." Как може, акъла не ми го побира, че може и такава злоба да те обземе и да се радваш  примерно на нещастието на другите...Вярно е, че не всички можем да бъдем с еднакви доходи в този живот, едни са по-богати други  не, но злобата човешка няма граница в нашата страна.  Да, този човек там ще си остане в дупката на мизерния си живот и нищо друго няма и да види , освен канчето на съседа си. Ниско,  долно , нискостеблено животно и нищо друго няма в такива хора. Само завист и очи ококорени за чуждото.  #Cussing out Такива сме си и на кота няма да се променим, не един живот, не два, триста да минат през нас такива ще си останем. Трябва да се затрием , защото от нас хора не стават и това е само една случка за един следобед, а какво  ли ще е ако трябва да се обединим в някаква кауза....ами кауза пердута! Това е!

Людачка, радвам се,  че ни се обади!!  Hug Разказвай.

Джейми, ти ме накара да се усмихна. Има и такива дни и все нещо не ти върви. Но това с млякото .... Joy

Дами, събирай сили и утре ще ви е тежък ден, чак на третия ще сте повече в час. Силно се надявам всичко вече да е добре!  Hug

Мони, хубави са новините!  Hug

Калинче, толкова съм изморена, че ще взема да си сипя едно, ей така за разкош.  Simple Smile

Моренке, Hug

На Кременка пуска една биричка, че не искам да влизам в лоши отношение с нея.  Heart Eyes
Скрит текст:

На вилата поражения няма. Там е имало само суха буря, а сега де... Тази вечер тук ще спя, няма да ходя до горе. Много се изморих.
Къде сте, прекрасници... Heart Eyes
 Отивам на терасата, вадя другия шезлонг и си запалвам няколко цигари.... Simple Smile

# 221
Леле, Марче, изправи ми се косата като те чета...  Shocked Оставих прозореца на терасата вертикално открехнат, обадих се на домоупратителя (оставили сме му ключове), утре ще отиде да види какво е положението. Иначе е обиколил блока, нищо притеснително не е видял. Явно в източните квартали е било една идея по-леко. Само това липсваше на тази страна...
А за хорския манталитет не ми се говори... тъжна работа, тъжна!  Sad С такова мислене само назад може да вървим.  Confused

Марче, само здраве да е, материалните неща се оправят рано или късно!  Peace

# 222
  • София
Леле, Марче, изправи ми се косата като те чета...  Shocked Оставих прозореца на терасата вертикално открехнат, ..........................

Марче, само здраве да е, материалните неща се оправят рано или късно!  Peace
Как може да оставяш прозорец отворен, ще ти се карам!!!
Изобщо не ме притесняват парите които ще дам, това е най-лесното. Притесняваме пак обаждане по майстори, чакането им, въртенето около тях Това е.....а, забавих най-важното, това че ще ми цапат като за световно.....само това ми е проблем.
Благодаря ти за вниманието!  Hug

# 223
Явно съм пропуснала, ама ми пише във фейса, че днес Ели има РД!
Да си жива и здрава, обичана и щастлива!

И бургазлийки, кажете кога да се видим?

Марче, то сега и майстори трудно ще се намерят, за съжаления има щети на много места! А няма човек, който да не му е очукана колата... лоша работа! Ама всичко се преживява, само здраве да има!  Hug

# 224
Добро утро Simple Smile
ЕЛИИИИ Честит рожден ден !!!!!!!!!
Марче  Hug ужасно е всичко което описваш, сестра ми каза само че е имало страшна буря , но мислеше да излиза с малкия до магазина , явно при тях  е било по спокойно Sad
Смърфиетка тази седмица вече ми е невъзможно, но и ти си имаш приятно занимание за среща Simple Smile
Колкото до хората и тяхното отношение , няма смисъл да коментирам. Завистта и злобата са навсякъде за съжаление.
Вале какво стана с Мария и гостуването и при приятелка  ?
Лус   знам че сега сигурно не ти е до това , но пиши когато можеш как  мина почивката .
Отивам да се приготвям за излизане, днес денят трябва да е хубав, или поне така ми се иска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт