Как сте момичета от София?
Първата ми мисъл беше за вас!
Марче,как са китките?
Мони,радвам се,че ти е поолекнало.
Дами,как е мама?
Моренка,Бонболинка,големи сладурани са малките!

После пак ще пиша,че моите влязоха.

Много жега стана, проявленията на природата са различни и непредвидими. 

Както рече и Писето (май), защо я кри до сега? Да се поправиш. 
До август не остана много!!!
Утре ще е по-добре. Успокой се сега и се наспи, та утре да си свежа.
Дано са само материални щетите!!!
има и такива дни... 
Важното е, че принцесата вече е здрава, а за цигарите....аз си замълчавам и паля нова 

По стечение на обстоятелствата си бях днес у дома и тук ме и завари бурята, бях дошла да си полея цветята, да ама не.
Пораженията при мен са големи, да не кажа огромни. 1. счупени плочки на терасата, направо са откъртени, къде са не е ясно. 2. Тенти нямам, само висят едни парцали. Тук трябва да съм доволна, че арматурата на тентите е останала здрава. 3. цветя......какво е това цветя, то сандъците са изпочупени жестоко. 4. на терасата имах един шезлонг, много хубав, здрав, Еталиански, е познайте дали го има вече......НЕ!! 5. на прозорците бях пуснала и щорите, защото сега не сме си вкъщи. Преди година ги направих и са много скъпи 2000лв са. Може да познаете в какво състояние са.
Изкривени, нанякъде гледат ама не в правилната посока. 6. Комарниците са с дупки..... 7. УЛУЦИ......няма ги, има само дупки огромни, около 10 см са. 8........мих като за световно....
Задръстих и страничните улуци, та включих и водоструйката на мах. Оправих, ама що пластмаса събрах и що китки и що пръст и що ......нямам думи. Беше повече от страшно, това за апартамента ми. 9. Минавам към колите.....начукани, и на моята кола предното стъкло е яко пукнато, а беше под един навес.....беше....добре, че имам пълно Каско.
За да добиете пълна представа, за тези които не са от София, ви казвам че на терасата имаше около 15-20 см вода , която не можеше да изтече по време на пороя, дупката на каналчето не можеше да насмогне, така че и на кухнята през дограмата, а имам една от най-хубавите дограми, по едно време водата проби, ами започна да се стича по стените и да пълзи по пода, ама яко!!!....О УЖАС!!!! Вади Маре хавлиите и започвай да попиваш като изветрялото Ленче. Аз бърша то тече....не , не това не беше истина, направо. Хм... Не може да добиете пълна представа за кухнята и защо проби водата, ами аз нали съм подпокривно пространство и така е направено с едни мраморни плочи пред прозореца и от там като ливна та и вътре. СтанА страшно.!! Двора, където си паркираме колите беше едно огромно езеро до глезен ако не и повече. Почистихме със съкооператорите всичко. Поне в това отношение сме единни. Нищо, случват се и такива работи, природа, не можеш да се бориш. Станалото, станало, ще го оправя още утре както ви казах, но ....едно голямо НО!!!!! С/у моята кооперация има още една, съседи с които само се познаваме по физиономия. Един идиот седи на своята тераса и гледа към нашия двор и колите и се хили с удоволствие , че има повреди и казва да друг съсед по балкон...."мани ги тези, те са директори всички тук, пари имат и ще си поправят вредите..." Как може, акъла не ми го побира, че може и такава злоба да те обземе и да се радваш примерно на нещастието на другите...Вярно е, че не всички можем да бъдем с еднакви доходи в този живот, едни са по-богати други не, но злобата човешка няма граница в нашата страна. Да, този човек там ще си остане в дупката на мизерния си живот и нищо друго няма и да види , освен канчето на съседа си. Ниско, долно , нискостеблено животно и нищо друго няма в такива хора. Само завист и очи ококорени за чуждото.
Такива сме си и на кота няма да се променим, не един живот, не два, триста да минат през нас такива ще си останем. Трябва да се затрием , защото от нас хора не стават и това е само една случка за един следобед, а какво ли ще е ако трябва да се обединим в някаква кауза....ами кауза пердута! Това е!
Разказвай. 

С такова мислене само назад може да вървим.

ужасно е всичко което описваш, сестра ми каза само че е имало страшна буря , но мислеше да излиза с малкия до магазина , явно при тях е било по спокойно

Препоръчани теми